IN & OUT // Vaaralliset meikit, sisustusostos…

Huh, mulla on tällä hetkellä postausideoita niin paljon etten edes tiedä mistä aloittaisin ja missä järjestyksessä toteuttaisin ne – kyllä sitä huomaa, miten kevät motivoi kaikilla elämän osa-alueilla! Ajattelin nyt toteuttaa yhden kuukausittaisen postauksen, joka on suosittu IN & OUT. Tällä hetkellä trendeissä miellyttää tai miellytä seuraavanlaiset jutut:

vaaleanpunainen farkkutakki

Vaaleanpunaiset farkkutakit

Ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä, että kun isken silmäni johonkin tiettyyn tuotteeseen niin sen värinä on vaaleanpunainen ;-) Oikeastaan ihastuin farkkutakkeihin jo viime kesänä, mutta tarjonta niistä oli silloin todella huono… Nyt kauppoihin on ilmestynyt toinen toistaan upeampia versioita ja tilaukseen lähtikin juuri kuvanmukainen takki. En malta odottaa, että pääsen esittelemään sen teille paremmin! Kuva 1 & 2.

kartell masters

Kartell Masters-tuoli

Yksi tällä hetkellä sisustuksessa kovasti miellyttävä juttu on tämä Kartellin upea Masters-tuoli. Tämä on siitä kätevä tuoli, että se muuntautuu mihin vaan; keittiöntuoliksi, työtuoliksi, eteiseen tai vaikka pihalle! Säänkestävyydestä iso plussa. Mä ostin tämän Stockmannin Hulluilta Päiviltä ja mulla on tällä hetkellä mielessä kaksikin eri tarkoitusta, johon sen haluaisin – saa nähdä kumpaanko päädyn. Kuva 1 & 2.

IDKUVA

Gina Tricotin kenkämallisto

Oon ihan fiiliksissä siitä, että mun suosikki vaatemerkki lanseerasi vihdoin kenkämalliston!! Gina Tricotilta tulee ostettua 90 % kaikista vaatteista, joten mahtavaa että nyt siellä voi shoppailla myös asuihin sopivat kengät. Erityisesti nuo pilkulliset on mun mieleen Kuva 1 & 2.

wish makeup

”Kiinameikit”

Tarkoitan tällä nyt Wishistä tilattuja meikkejä, feikkimeikkejä jne. Oon nyt viimeisen kuukauden aikana lukenut kaksi tarinaa Facebookin kauneusryhmistä, joissa henkilöt ovat saaneet allergisia reaktioita Wishiltä tilatuista meikeistä. Milloin silmätulehduksia, milloin patteja huuliin… Tästä aiheesta oli iso uutinen myös tällä viikolla, joten halusin sen takia nostaa tämän esille. Uuden tutkimuksen mukaan meikeistä oli löytynyt jopa ihmisen virtsaa ja eläimen ulostetta. Jos uutinen kiinnostaa niin se löytyy Ylen sivuilta täältä. Kuva 1 & 2.

fishnet bag

Verkkokassit

Yhdeksi tämän kesän trendihitiksi luvataan näitä tällaisia ostoskassia muistuttavia verkkolaukkuja. Mä aluksi ajattelin, että nämä on varmasti käteviä rantakasseja, mutta idea on päinvastoin käyttää näitä ihan arkilaukkuna. Mä vähän vieroksun muutenkin laukkuja, mistä näkyy läpi koska silloin sisällönkin täytyy olla ”näyttävä”. Kuva 1 & 2.

pupu puhelimen kuoret

Pörröiset puhelimen kuoret

Oon törmännyt näihin jättimäisiin pörröisiin puhelimen kuoriin nyt monessa eri liikkeessä. Osa on pupuja, osa nalleja tai osa jättimäisiä yksisarvisia. Vaikka rakastan erilaisia puhelimen kuoria niin nämä jätän väliin… Kuva 1 & 2.

Olisi kiva kuulla, että ollaanko tällä kertaa samaa vai kenties eri mieltä näistä jutuista?

12 Comments
 • Avatar
  Sini
  Posted at 20:37h, 21 huhtikuun Vastaa

  Aaaww vaaleanpunaiset farkkutakit ovat niin suloisia! *.* Huh nuo verkkokassit ei miellytä todellakaan omaakaan silmääni D:

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:41h, 22 huhtikuun Vastaa

   Eikö olekin mielettömän kivannäköisiä <3 Jotenkin niin söpöjä! Niiden kanssa keksisi varmasti monia erilaisia asuyhdistelmiä. Joo nuo verkkokassit on ehkä hieman outoja arkikäytössä :/

 • Avatar
  Mordred
  Posted at 20:48h, 21 huhtikuun Vastaa

  Pakko sanoa tuohon kiinameikkijuttuun että osa saattaa sisältää todella myrkyllisiä kemikaaleja, ihan hermomyrkyistä lähtien. Pissiin ja kakkaan nyt ei kuitenkaan kuole :). Erittäin out toki silti!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:42h, 22 huhtikuun Vastaa

   Joo niin saattaa :/ Ja usein just allergiset reaktiot johtuu noista, joten noiden kanssa saa olla hyvin tarkka. Tuntuu, että noihin voidaan tunkea ihan mitä nyt sattuu tulla mieleen :o

 • Avatar
  Jessika
  Posted at 20:53h, 21 huhtikuun Vastaa

  Vaaleanpunainen miellyttää täälläkin! Muista en oikein osaa sanoa, paitsi tietenkin kiinameikeistä, iso NOUNOU! Mutta mä taas rakastuin ihan täysillä tollaseen verkkokassiin Jonnamaista-Jonnan insta storyssa ! Ei nyt ehkä arkilaukkuna, mutta esim kauppakassina, wääk pakko saada :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:53h, 22 huhtikuun Vastaa

   Huippua kuulla, että vaaleanpunainen on myös sun mieleen :) Kiinameikit on kyllä iso nounou, toivotaan monen välttävän niitä viimeistään tämän postauksen näkemisen jälkeen. Joo arkikäytössä tuollainen kassi ei näytä kovin toimivalta, mutta kauppakassina varmasti kätevä :)!

 • Avatar
  emma
  Posted at 21:49h, 21 huhtikuun Vastaa

  siis jotenkin hassua, että ihmiset menee tilaamaan kosmetiikkaa paikasta, josta et saa minkään laista inci-listaa yms. koska ne kuitenki päätyy iholle – mitä parin euron meikkivoiteista ja huulituotteista voi muka odottaa? :D mutta noi kartellin tuolit on ihania, meillä niin ruokapöydän ääressä kuin työpöydänkin. valkoisia vielä himoitsen… <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:40h, 22 huhtikuun Vastaa

   Sanos muuta :( Ja kun Suomesta saa oikeasti hyviä meikkejä edulliseen hintaan. Se muutaman euron säästö tässä kohtaa ei ole järkevää eikä turvallista. Oi ihana kuulla, että tiellä on kans Kartellin tuolia – ne on aivan ihania. Tuo valkoinen on kyllä niin kaunis ja ajaton <3

 • Avatar
  nadjastrange
  Posted at 23:52h, 21 huhtikuun Vastaa

  Ihanaa kun nostit feikkimeikit inhokkilistalle! En vaan ymmärrä miksi pitää ottaa hirveä riski parin euron säästön takia. Varsinkin kun Suomesta saa laadukkaita edullisia meikkejä :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:30h, 22 huhtikuun Vastaa

   Voi oon niin samaa mieltä sun kanssa Nadja :) Siis en käsitä, mitä järkeä noiden ostamisessa on… Iso turvallisuusriski, mutta ilmeisesti meikkien kiva ulkonäkö ja halpa hinta houkuttelee silti. Tai se, että siinä on joku feikkilogo :/

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 08:21h, 23 huhtikuun Vastaa

  Nuo farkkutakit on kyllä ihania! Miulla oli just tollane vaaleanpunainen farkkutakki käytössä keväällä 2002, kun olin kasiluokalla :D Valitettavasti oon myyny sen aikoja sitten kirppiksellä, nyt olis ollu käyttöä! Hahha, miä naureskelin noille pupu-kuorille H&M:llä viime viikolla… miusta se on söpöt :D Voisin ostaa ja pitää niitä välillä ihan vitsinä puhelimessani.

  -Laura-

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:49h, 23 huhtikuun Vastaa

   Super kiva nähdä sun kans pitävän farkkutakeista :) Ne on kyllä kivan rentoja! Voi ei, yleensä siinä käy aina niin että katuu jotain mitä on vuosia sitten myynyt :D Haha joo on nuo puhelimen kuoret söpöt, mutta hieman vieroksun niitä. Ehkä liian erikoiset mun makuun, vaikka suloiset ovatkin :p

Post A Comment