iDeal of Sweden World Tour

Yay, perjantai ja niin hyvä fiilis!! Viikonlopun suunnitelmissa olisi paljon blogijuttujen hoitamista, porukoilla vierailua ja mahdollisesti myös grillikauden avajaiset sekä tietysti rentoutumista  Vastapainoa viime viikonlopulle, jolloin tuli oltua menossa käytännössä koko ajan. Seuraavaksi voisin kertoa viime lauantaista, jolloin suunnattiin Julian kanssa iDeal of Swedenin järjestämälle brunssille.

ideal of sweden puhelimen kuoret

krog roba brunch

IDKUVA

ideal of sweden world tour

ideal of sweden tour

iDeal of Swedenillä on ollut muutaman viikon ajan käynnissä World Tour, jossa he ovat kiertäneet eri maissa järjestämässä tapahtumia bloggaajille. Lauantaina vuorossa oli Suomi ja olikin suuri ilo saada kutsu sinne. Tapahtuma järjestettiin Krog Roba-ravintolassa brunssin merkeissä. Tutustuttiin heidän tiimiinsä ja upeisiin uusiin puhelimen kuoriin, kuvailtiin ja herkuteltiin hyvällä ruualla.

ideal of sweden

brunssi lilla roberts hotelli

brownie resepti

alkoholiton alkumalja1

Pakko muuten kehua paikan koristelua, jonka iDeal of Swedenin tytöt olivat hoitaneet – meidän käytössä oleva puoli ravintolassa oli koristeltu kauttaaltaan näillä upeilla kukilla! Saatiin tästä World Tour-tapahtumasta mukaan ylhäällä kuvassa näkyvät goodiebagit, jotka sisälsi muun muassa upeat Mockbergin-kellot. Täytyy esitellä se pian myös täällä. Sekä jotain myös teille, nimittäin alennuskoodin. Saatte iDeal of Swedenin sivuilta -20 % alennusta koodilla ”SAIJIS20”. Mun suosikkikuoria heiltä on ehdottomasti nuo kukkakuosiset, punaiset marmorit sekä vaaleanpunaiset kuvioidut kuoret, mitä oon jo hetken käyttänyt – ne näkyy paremmin kolmannessa kuvassa.

tuoreet kukat

krog roba brunssi

brunssi lilla roberts1

ideal of sweden kuoret

Nyt mä toivottelen teille hyvää viikonloppua – nauttikaa mahdollisimman paljon upeasta säästä!


3 Comments
 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 09:34h, 21 huhtikuun Vastaa

  Oi kuinka ihanalta näyttänyt tuo brunssi! Olispa ollut tosi hauskaa olla itsekkin tuolla. :) <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:18h, 21 huhtikuun Vastaa

   Oli kyllä herkullinen brunssi ja niin tunnelmallinen paikka :) Voi toivottavasti pääset ensi kerralla, jos he järjestävät tämän uudelleen <3

 • Avatar
  Taina LS
  Posted at 09:40h, 06 toukokuun Vastaa

  Ihania kuoria, harmittaa vaan kun honor puhelimiin ei kuoria saa kuin 9malliin. Ostin honor 9 puhelimen ja kaikki kolme kuorta, jotka siihen oli saatavilla. Se puhelinteline autoon on aivan huippu. Otin imukuppimallin.

Post A Comment