SUOSIKIT #maaliskuu

Huomasin tänään, että tästä kuukaudesta on eletty yksi kolmas osa enkä ole listannut teille maaliskuulta kertyneitä suosikkeja. Joiltain kuukausilta löytyy jotain listattavaa, joiltain ei yhtään ja joiltain taas valinnan vaikeuteen saakka. Arvaatteko mikä tapahtui tällä kertaa? Kyllä, jälkimmäisin. Pyrin pitämään postaukset lyhyinä ja ytimekkäinä, joten sai todella tiivistää suosikkeja ettei postauksesta tule kilometrin mittaista :D

hiusdonitsit

Punainen* – Junkyard | Pilkullinen – Gina Tricot

Ihastuin hetki sitten näihin suloisiin hiuslenkkeihin, joilla saa simppeliin ponnariin tai nutturaan lisää näyttävyyttä. Ja nämä tuntuvat myös paljon hellävaraisemmilta vaihtoehdoilta normi ponnareihin verrattuna!

IDKUVA

Korusetti – Lars Wivallius

Todella harvoin mitkään mun koruista mätsää keskenään virallisesti ollen samaa sarjaa, mutta nyt on poikkeus! Musta ja kultainen – siinä kaksi ajattominta sävyä, varsinkin kelloissa ja koruissa. Jos kiinnostaa nähdä, miltä nämä näytti käytössä niin kurkkaa mun uusin Instagram-kuva (@saijis).

karvatakki

Pörrötakki* – SheIn

Maaliskuulla pakkaset ja lumisateet oli niin hyvin läsnä, että erilaisiin karva -ja pörrötakkeihi  tuli turvauduttua lähes päivittäin. Tämä kuvassa näkyvä suloisuus oli samaan aikaan paksu, mutta mukava päällä. Ja katsokaa, miten suloinen väri!

soda stream

Maustetut vedet

Mä oon aina ollyt tosi kova juomaan vettä! Mulle onkin ollut kova paikka kun raskauden aikana on välillä päiviä ettei normaali vesi meinaa mennä millään alas. Aina sillon tällöin tulee turvauduttua maustettuihin vesiin ja kivennäisvesiin. Olinkin maaliskuulla innoissani, kun päästiin Akvamariinilla testaamaan uusia Soda Streamin makutippoja. Näistä löytyy apua, kun normaali vesi ei maistu!

swiss clinic kosteusvoide

Kasvovoiteet* – Swiss Clinic

Oon viime kuukausina huomannut mun ihon kosteutuksen tarpeen, joten oon testannut jos minkälaisia apukeinoja siihen. Nyt kokeilussa on nämä suositut Swiss Clinicin päivä -ja yövoide, jotka ovat tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Hetken käytön jälkeen on ainakin huomattavissa vähemmän ihon kiristystä ja kuivuudesta johtuvaa punoitusta!

mineral 89

Ihoa vahvistava tiiviste* – Vichy

Kosteutusvoiteiden lisäksi iholle boostia on tuonut uudenlainen Mineral 89-tiiviste, joka tekee ihosta vahvemman suojaten sitä ulkoisilta haitoilta. Tämä myös valmistelee ihoa aina seuraavaan rutiiniin, joten tykkään käyttää sitä puhdistusaineen ja kosteusvoiteiden välissä.

bianco

Puhelimen kuoret* – iDeal of Sweden

Viimeisenä esittelyssä vielä yhdet uudet puhelimen kuoret, joita tuli viime kuulla käytettyä ahkerasti. En uskalla pitää puhelinta ilman kuoria tai panssarilasia päivääkään! Nämä kuoret sopii mun vaaleanpunaiseen iPhoneen täydellisesti vai mitä mieltä ootte? 

*saatu


8 Responses to “SUOSIKIT #maaliskuu”

 1. Avatar Cami sanoo:

  Oon juonu nyt ihan hulluna just noilla makutipoilla maustettuja vesiä ja toivon niin, että toi ihana lime tulis meidänkin markkinoille asti <3 Se oli niin hyvää ja raikasta! Noi sun puhelimenkuoret on myös niin ihanat kyllä :) Pitäis itsekin hankkia jotkin vastaavat kauniit. Tällä hetkellä mun puhelinta "koristaa" kamalat ruskeat nahkakuoret :(

  • Saija Saija sanoo:

   Oi toivotaan, että lime päätyy noista markkinoille – se oli kyllä tosi raikas! Tykkäsin myös vadelmasta :) Voin lämpimästi suositella näitä iDeal of Swedenin puhelimen kuoria. Ne on kestäviä ja niin suloisia <3

 2. Avatar Katja sanoo:

  Noi makutipat kuulostaa tosi hyviltä!! Tiedätkö yhtään mihin ja milloin noita olisi tulossa markkinoille? Pitäisi juoda superisti enemmän vettä päivässä, mutta en vaan jotenkin saa vettä sellaisenaan alas :/

  • Saija Saija sanoo:

   En valitettavasti osaa yhtään sanoa tarkkaa ajankohtaa, mutta uskoisin että nyt kevään aikana :) Ja voin kyllä suositella lämpimästi noita! Ne oli niin herkullisia, toivotaan parhaiden makujen päätyvän markkinoille. Sitä ennen kannattaa kokeilla laittaa aitoja hedelmiä veden sekaan, esimerkiksi sitruunaa, limeä, marjoja – ne tuo makua samalla tavalla :’)

 3. Avatar Merja sanoo:

  Voi ei! Tuleeko noi hiusdonitsit taas muotiin :D Muistan vieläkin sen ajan kun niitä ommeltiin kavereiden kanssa jopa itse.

  Tuo vichyn mineral tiviste on todella hyvä tuote, peukku sille.

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kyllä tulee tai on tullut :D Haha eikä! Ihania muistoja, nyt vaan äkkiä ompelemaan lisää :p Kiva kuulla, että sä kans pidät tuosta Vichyn tiivisteestä <3

 4. Avatar Jonna sanoo:

  Mistä noi viimeisen kuvan kengät on? Ihanat

Kommentoi