EASTER BRUNCH

IDKUVA

vohvelit resepti

chihuahua pk

Shirt* HERE

tuore vesimeloni

Toivottavasti kaikkien pääsiäinen on ollut onnistunut! Me ollaan Rukalta paluun jälkeen ulkoiltu upeassa lenkkisäässä, katseltu sarjoja ja leffoja, siivottu koti perusteellisesti, täytetty tyhjä jääkaappi täyteen terveellisempää ruokaa, käyty läpi viime viikon kuvasaldoa (reissusta lisää pian) sekä järjestetty pieni pääsiäisen brunssi. Idea tämän järjestämiseen syntyi, kun tehtiin kauppareissulle omaa ostoslistaa. Tuntui, että edellisestä brunssin järjestämisestä on kulunut ainakin jo vuosi, joten nyt oli aika herkutella ja vain nauttia kiireettömyydestä 

pääsisäiskarkit

croissantit

chihuahua pentu

tuoreet mansikat

Meidän brunssi pöydän tarjoilut koostui vohveleista, johon päälle oli pakko saada Nutellaa. Tuli ihan ikävä meidän Kyproksen reissua, jolloin joka aamu sai vastapaistettuja pannukakkuja tällä tai valkosuklaa levitteellä. Niiden lisäksi croissanteja, pekonia + kananmunaa, vesimelonia, tuoreita marjoja, smoothieta, tuoremehua ja tietysti kahvia. Niin ja unohtamatta pääsisäiskarkkeja! Mä oon raskauden vuoksi hieman varovainen ulkomaalaisten tuoreiden marjojen suhteen, joten Tatu sai niitä tällä kertaa enemmän. Okei, kyllä mä säälistä koristelin oman vohvelini mansikoilla, haha.

brunssi reseptit

brunssi blogi

ideal of sweden

smoothie reseptit

Meidän lisäksi brunssille osallistui yksi innokas karvakaveri, joka olisi voinut syödä pöydästä kaikki vesimelonit ;-) Mun yksi raskausajan suosikkiherkku on ollut vesimeloni ja oon huomannut, että Nemo menee aina hulluksi nähdessään mun leikkaavan sitä. Pöydän tarjoilujen lisäksi väriä löytyi sopivasti mun uusista puhelimen kuorista*. Eikö olekin upeat? Mä oon ihan koukussa kaikkiin kasviaiheisiin printteihin!

Miltäs meidän brunssiherkut näyttävät? Järjestettikö te brunsseja pääsiäisenä?

10 Responses to “EASTER BRUNCH”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Nemo näyttää joulupukilta, kun katsoo että sen valkoinen rinta olisi parta <33

  • Saija Saija sanoo:

   Haha totta :D Sen rintakarvat on kyllä niin tuuheat, että jopa pienen pää jää kakkoseksi :D<3

 2. Avatar Sini sanoo:

  Ihanat kuvat ja näyttää niin hyvältä!♥

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos paljon Sini kivasta kommentistasi <3 Tällaisia brunsseja täytyy kyllä alkaa järjestämään useammin :)!

 3. Avatar Suusuli sanoo:

  Meilläkin rakastaa chihut vesimelonia :D

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö :D Haha, se on selvästi joku tämän rodun suosikkiherkku <3

 4. Avatar Jenny sanoo:

  Oi että toi olis kyllä kelvannut tänä aamuna, kun piti tyytyä puuroon ilman lisukkeita.

  • Saija Saija sanoo:

   Tällainen brunssi kyllä kelpaisi nautittavaksi vaikka joka aamu <3 Harmi vaan aika usein se aamupala koostuu kaurapuurosta, mutta onhan sekin hyvää :)

 5. Avatar Susanna k sanoo:

  Ihanan näköinen brunssi, tuli nälkä kuvia katsellessa :D Myös minulla oli raskausaikana kauhea himo vesimeloniin. Harmi kun monesti melko hintavaa niin ei kovin usein voinut syödä :D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :D Mulla kans, kun katselen näitä kuvia uudelleen ja uudelleen! Voi vitsit, onpa kiva että meillä sama himo :D Joo sepä, ainoa huono puoli. Muuten kyllä hyvä himotuksen kohde, kun ei ole onneksi epäterveellinen :)

Kommentoi