Pienillä muutoksilla uutta ilmettä kotiin

[mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Käsi ylös kaikki, joihin iskee sisustuskärpänen näin kevään tullessa? Täällä nousee heti ainakin kaksi kättä! Tähän aikaan vuodesta sitä haluaa jotain muutosta kotiin, jotain mikä virkistää. Sen ei tarvitse olla mikään koko asunnon uudelleen sisustusprojekti vaan pienilläkin teoilla saa ihmeitä aikaan. Mä huomaan itse kaipaavani talven jälkeen kotiin jotain virkistävää uudistusta, raikkaita värejä ja kontrastia.

Meidän koti sai kokea muutoksia, kun näpyttelin pitkästä aikaa uutta tilausta menemään Deseniolle. Täältä on tullut tilattua jo muutamankin kerran täytettä seinille, mutta edellisestä kerrasta oli vierähtänyt jo lähemmäs vuosi! Suunnittelin tilausta ensin päässäni pari päivää ennen lopullisia päätöksiä, nimittäin Desenion verkkokaupassa iskee älyttömän suuri valinnan vaikeus. Heillä on niin laaja valikoima erilaisia julisteita ja kehyksiä, että jos vain huoneita olisi enemmän niin olisin löytänyt loputtomasti tilattavaa :D Tilaus, mihin pitkän harkinnan jälkeen lopulta päädyin näyttää tältä:

desenio julisteet

desenio alennuskoodi

#OLOHUONE

Meidän tv-tason päällä on ollut tähän asuntoon muuttamisesta saakka taulukokoelma, jota oli nyt aika päivittää. Päätin heti aluksi, että haluan valkoisten kehysten tilalle mustat tuomaan enemmän kontrastia. Halusin myös pari graafista julistetta, joten aloin suunnittelemaan kollaasia niiden ympärille. Ne olivat yksinään niin näyttävät, että lisäsin joukkoon myös väriä; suloista vaaleanpunaista ja raikasta vihreää.

tekstijuliste

#KEITTIÖ

Ollaan Tatun kanssa molemmat niin suuria kahvin ystäviä, että tällaiset aiheeseen liittyvät julisteet sopii meidän keittiöön täydellisesti. Sieltä löytyy nyt pieni ”kahvinurkkaus”, jossa vasemmalla on kahvinkeittimet (löytyy normaali ja Cupsolo), juliste ja kahviin makusiirappia. Pientä kahvilafiilistä kotiin!

IDKUVA

desenio

#MAKUUHUONE

”I am A woman. What’s your superpower?” Mun valtakuntani, eli kampauspöytä sai täydennystä tyttömäisistä vaaleanpunaisista julisteista, joihin valitsin kultaiset kehykset. Suunnittelin näihin aluksi myös mustia puukehyksiä, mutta kyllä nämä kultaiset korostaa tekstejä paremmin.

metallikehikko musta

metallikehikko

#ETEINEN

Osa teistä saattaa muistaa, kun löysin hetken etsinnän jälkeen teidän avustuksella meidän eteiseen mustan metallikehikon. Se toimii muistitauluna, mutta aina välillä siihen ilmestyvät post it -laput sai kaveriksi pieniä julisteita. Eikö olekin suloisia!

lastenhuone sisustus

lastenhuone julisteet

#TULEVA LASTENHUONE

Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä esimakua tulevan pienen poitsun huoneen sisustuksesta. Tarkoituksena on muuttaa isompaan asuntoon, joten pitäkää peukut pystyssä sopivan löytämiseksi! Vielä ei olla päätetty, millaisia värejä huoneeseen tulee, joten valittiin neutraalin sävyisiä julisteita. Näitä voi sitten laittaa seinälle, hyllylle tai vaikka lipaston päälle.

Nyt jos sun huone tai koti kaipaa keväistä piristystä niin kannattaa kurkata Desenion valikoima. Nimittäin saatte ”saijis25” koodilla 25 % alennusta julisteista parin päivän ajan. Koodi on voimassa 27.-29.3.

Huom alennus ei koske handpicked- tai yhteistyöjulisteita eikä kehyksiä. 


16 Comments
 • Avatar
  Anni
  Posted at 11:41h, 27 maaliskuu Vastaa

  Wau! Erityisesti tuo kahvitaulu on ihana! :)

  http://www.annimarian.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:44h, 27 maaliskuu Vastaa

   Kiva kuulla sun pitävän siitä! Se on munkin yksi ylivoimainen suosikki :)

 • Avatar
  Satsa
  Posted at 22:51h, 27 maaliskuu Vastaa

  Mikä tuo sun tv taso on? :) saisko lisätietoa? Ihanat julisteet!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:04h, 28 maaliskuu Vastaa

   Se on Ikean Bestå-sarjaa :) Sen saa itse koota haluamistaan osista, me koottiin tämä ensin Ikean koneella olevalla ohjelmalla ja haettiin hyllystä tarvittavat osat. Näppärää, kun saa juuri sellaisen minkä haluaa! Hei tosi kiva, että julisteet ovat myös sun mieleen :’)

 • Avatar
  Mira
  Posted at 23:27h, 27 maaliskuu Vastaa

  Superihania ja sopii niin hyvin teidän kotiin! <3 Ja niin hellyyttäviä nuo pikkuisen taulut :') Monesti oon Desenion sivuilla pyörinyt mutten vielä oo tilannut mitään. Pitää varmaan itsekin vakavasti harkita tilaamista :)

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:29h, 28 maaliskuu Vastaa

   Kiitoksia kovasti Mira <3 Nuo pikkuiset on kyllä söpöjä ja sopii niin hyvin meidän metallitauluun. Voi ehdottomasti kannattaa, heidän julisteet ovat niin kivoja sekä laadukkaita :)!

 • Avatar
  Jonna
  Posted at 17:51h, 28 maaliskuu Vastaa

  Hei! Olis kiva kuulla väliaikatietoja siitä, onko teidän asunnossa vielä ”kummitellut” vai ovatko oudot tapahtumat loppuneet :) Itseäni kiinnostaa tosi paljon kaikki tällainen :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:03h, 30 maaliskuu Vastaa

   Heippa :) Kiva kuulla, että tämä aihe kiinnostaa sua! Meillä ei ole pitkään aikaan tapahtunut mitään uutta, että toivotaan kummittelun loppuneen kokonaan :)

 • Avatar
  xod
  Posted at 19:48h, 28 maaliskuu Vastaa

  Hetkonen, eikös teillä ole kaksio vai muistanko väärin? :D Miten pojalla on oma huone?
  Tosi kivoja julisteita ja tsemppiä uuden asunnon metsästykseen, asuntopostaukset on mun lemppareita :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:21h, 28 maaliskuu Vastaa

   Joo kyllä on kaksio :) Tuossa tekstissä lukee, että tulevaan lastenhuoneeseen eli sitten, kun muutetaan isompaan kotiin. Kiitos paljon – mukava kuulla sun pitävän tällaisista postauksista :)!

 • Avatar
  Jonna
  Posted at 11:11h, 02 huhtikuu Vastaa

  Minkä kokosena teillä on tuo kahvi-taulu? :) ja mistä oot löytänyt tuon kivan kukkaruukun kaktukselle? Entä mistä tuo teidän eteisen metallikehikko on?

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:16h, 03 huhtikuu Vastaa

   Se on kooltaan 21x30cm :) Ja kaktuksen kukkaruukku on tilattu H&M:n Home-puolelta. Metallikehikko puolestansa on tilattu Hobby Hallista :)

 • Avatar
  tiina
  Posted at 20:22h, 02 huhtikuu Vastaa

  Mistä saa makusiirappia kahviin?!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:18h, 03 huhtikuu Vastaa

   Se on Nicolas Vahé-merkkinen ja sitä myydään ainakin Sokoksella ja Annival-nimisessä verkkokaupassa :)!

 • Avatar
  Hanna
  Posted at 10:27h, 06 huhtikuu Vastaa

  Moikka, ihana sisustus! :) Kiinnostaisi mistä on tuo pieni marmorilevy?

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:00h, 07 huhtikuu Vastaa

   Voi kiitos paljon Hanna! Marmorilevy on Skandinavian Design Centeristä tilattu ja se on H. Skjalm P-merkkinen :)

Post A Comment