Ensimmäisiä lomatunnelmia @Ruka

lammintupa

IDKUVA

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille  Saavuttiin tosiaan myöhään lauantai-iltana Rukalle ja pitkän ajomatkan jälkeen kaikille maistui reilut 9 tunnin yöunet. Ensimmäiset päivät ollaan kierrelty ympäriinsä tutkien paikkoja, tehty kävelylenkkejä upeassa auringonpaisteessa, käyty tervehtimässä poroja ja huskyja, moottorikelkkailtu ja syöty hyvin.

Vasta toinen kokonainen päivä takana ja niin monta edessä, että odotan innolla tulevia tekemisiä! Ihanaa olla lomalla, kun sitä on päässyt oikeaa rentoutumismoodiin heti alusta saakka. Kyllä näissä maisemissa sielu lepää. Kerron meidän tekemisistä lisää myöhemmin, mutta sitä ennen kannattaa seurailla Instagramia, jonka strorya oon nyt päivitellyt tosi ahkerasti.


2 Responses to “Ensimmäisiä lomatunnelmia @Ruka”

  1. Avatar Jenni sanoo:

    Vitsit siellä on kyllä upeat maisemat! Nauttikaa lomasta! :)

    • Saija Saija sanoo:

      Täällä on kyllä älyttömän kaunista <3 Voi kiitos Jenni, nautitaan :)

Kommentoi