Tuleeko meille tyttö vai poika?

Kiitos kaikille, jotka heitti omat arvaukset sukupuolen suhteen! On ollut mielenkiintoista seurata niin teidän kuin lähipiirin arvailuja aiheesta. Moni teki veikkauksia eri asioiden perusteella, kuten alkupahoinvoinnin, masun muodon, kasvun yms. kautta. Ilmeisesti näitä mahdollisia ”ennustustapoja” on lukuisia, mutta nyt vihdoin aion paljastaa teille oikean vastauksen. Meille tulee…

raskaus blogi

IDKUVA

raskausmaha

POIKA!!

Masussa kasvaa pieni poitsu, meidän tuleva perheenjäsen. En malta odottaa, että tavataan hänet! Meillä on ollut nimi valmiina jo hetken aikaa niin tytölle kuin pojalle, joten nyt on ollut jännää kun ollaan voitu kutsua häntä tulevalla nimellä. Täytyy vain silti malttaa olla vielä kunnolla käyttämättä sitä, koska aiotaan pitää se ristiäisiin saakka kaikilta salassa ;-)


62 Responses to “Tuleeko meille tyttö vai poika?”

 1. Katja sanoo:

  Apua, isot onnittelut!! Itse heitin juuri viime postaukseen arvaukseksi tytön :D mutta aivan ihana uutinen, ja pakko sanoa että tossa keskimmäisessa kuvassa oot kauniimpana kuin koskaan!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi miten ilahduttava kommentti, piristit kyllä suunnattomasti mun päivää <3 Tällaisten sanojen jälkeen ei voi kuin hymyillä! Kiitos hirmu paljon Katja :)

 2. Mira sanoo:

  Oi miten ihanaa, onnea pienestä pojasta! <3 Ja tervetuloa poikalapsien vanhempiin! Täällä asustaa 7-vuotta täyttänyt ihana ihme, joka on erittäin huumorintajuinen, muut huomioiva ja luova yksilö. Tylsää hetkeä ei ole ja kiitollisuuteen pakahtuu.

  Oon ihan superonnellinen, että tekin saatte kokoa tämän kaiken ja kasvaa lapsen mukana ja olla näkemässä millainen persoona hän on -sen suurempaa siunausta ei ole! <3

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos ihanainen <3 Voi miten kivasti kuvailtu! Mä uskon kans, että tylsää hetkeä ei tässä taloudessa tule, kun poika saapuu meitä ilahduttamaan :p Oon nyt jo niin kiitollinen <3 On varmasti hienoa seurata oman lapsen kasvua ja kehitystä. En malta odottaa, että päästään kokemaan se :)

 3. Emilia sanoo:

  Voi että :) odotin niin innolla että oon päivitellyt tätä sivua koko päivän! Nyt jäin uteliaana pohtimaan nimeä haha :D

  Aivan ihania kuvia, ihana masu! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi kiitos kovasti Emilia <3 Haha voi ei, nyt on seuraava aihe mitä saa "jännittää". Toki sen paljastumiseen menee vielä hetki :p On tuo masu kyllä niin ihastuttava ja on ollut mielenkiintoista seurata sen kasvua <3

 4. Jasmin sanoo:

  Voi että, onnea niin paljon, todella kauniita nää kuvatkin ❤️ Mun arvaus meni kyllä väärään haha!

  • Saija Saija sanoo:

   Super isot kiitokset Jasmin <3 Kiva saada kuvista näin hyvää palautetta! Haha ei se mitään :p

 5. Nimetön sanoo:

  Musta tuntuu, että tyttö olisi ollut teille tervetulleempi.

  • Saija Saija sanoo:

   Miksi niin ajattelet? Meillä ei kummallakaan ollut sen suurempia veikkauksia, odotuksia tai toiveita sukupuolen suhteen joten molemmat olisivat olleet yhtä tervetulleita :)

 6. Jasmine sanoo:

  Jee mä arvasin oikein! Pojathan on niin paljon helpompi ru:ssa tunnistaa pojiksi, kuin tytöt tytöiksi. Me saatiin aikoinaan epävarma tyttölupaus, kun haarat pysyivät visusti kiinni. Eipä paljon uskaltanut ostaa vaaleanpunaisia vaatteita ennen syntymää. Mun lähipiirissa on ollut pahoinvointia ainoastaan poikia odottavilla äideillä, joten senkin takia ajattelin, että sulla on poika masussa ;) Mullakaan ei aikoinaan ollut tyttöä odottaessa ollenkaan pahoinvointia.. Raskaudet on kuitenkin niin yksilöllisiä, eikä tietenkään kaikki oireile samalla tavalla. Odotti sitten poikaa tai tyttöä.. Nuo ”ennustukset” on kyllä ihan hauskoja, ennen kuin saa oikeasti tietää sukupuolen. Mites kiinalainen syntymäkalenteri? Pitikö sun kohdalla paikkaansa? MUTTA PALJON ONNEA POJASTA! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Arvasitko <3 Oi kiva! Joo kätilö sanoi, että selvästi näkyy poika. Kuulin kans etukäteen, että tytöistä ei anneta niin varmoja lupauksia kuin pojista :) Ymmärrän hyvin ettei siinä uskaltanut ostaa vaaleanpunaista etukäteen! Niinkö :o Onpa kiva, että säästyit pahoinvoinnilta kokonaan. Se oli niin kamalaa etten toivoisi kenenkään kokevan samaa :D Niin on, oli hauska kuulla eri teorioita mistä sukupuolta veikattiin. Ja itse asiassa kiinalainen syntymäkalenteri piti paikkansa mun kohdalla! Kiitos hurjan paljon <3

 7. Jessika sanoo:

  Onnea poikalupauksesta!

  Täällä ollaan pian menossa vasta ensimmäiseen ultraan :D Aika matelee!
  Kesän alussa vasta olisi rakenneultra. Minkäänlaisia tuntemuksia ei vielä kyllä ole, mutta toivotaan kyllä ehkä vähän enem,än poikaa kuin tyttöä :D Eikä sillä sukupuolella tietystikäään ole merkitystä, kunhan on terve<3

  Ompa kiva jos alat postailemaan taas useammin! Vauvajutut kiinnostaa tietysti kaikkein eniten!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Jessika :) Oi ensimmäinen ultra on niin jännittävä ja omalla tapaa jopa liikuttava hetki! Usko pois, aika menee kohta vähän liiankin nopeasti. Tuntui kuin mekin oltaisiin odotettu rakenneultraa tosi kauan, mutta yhtäkkiä se olikin jo ohi :D Mullakaan ei ollut minkäänlaisia tuntemuksia koko aikana sukupuolen suhteen – ajattelin kans vaan, että tärkeintä on hänen hyvinvointi <3 Joo tarkoituksena olisi päästää aktiivisempaan rytmiin - huippua, että vauvajutut kiinnostavat. Mielelläni kirjoittelen niitä :)

 8. C sanoo:

  Hei ihania kuvia <3

  Mistä nuo lakanat on? Ehkä olet joskus maininnut, mutta mennyt multa ohi.. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Suuret kiitokset sulle <3 Ne on tilattu H&M Home-puolelta ja on muuten maailman pehmeimmät lakanat :)

 9. Essi sanoo:

  Hauska, kun olit valinnut näihin kuviin vaaleanpunaisen kimonon ja muutenkin kuvat oli jotenkin sellaisia ”tyttömäisiä” niin olin ihan varma että tyttö se on ennen alempaan tekstiin kelaamista. Mutta väärässä olin :D

  • Saija Saija sanoo:

   Haha eikö ollutkin hyvin hämätty :-D En aluksi suunnitellut kuvista näin tyttömäisiä, mutta halusin ottaa niihin uuden aamutakin niin sitten niistä tuli vahingossa hieman vaaleanpunaisia :D

 10. Janina sanoo:

  <3 x100000

 11. Nimetön sanoo:

  Mistä tuo kimono on? :)

 12. Sara sanoo:

  Oi että, paljon onnea tulevasta pienestä pojasta! <3

 13. Aveem sanoo:

  Voi ihanaa onnea! ☺️

 14. Nelli sanoo:

  En kestä näitä ihania raskauspostauksia, oon niin onnellinen teidän puolesta!<3 Pieni poika on onnekas kun saa syntyä teidän lapseksenne.

  • Saija Saija sanoo:

   Aww ihana sinä <3 Mä täällä hymyilen näille teidän kauniille sanoille. Odottaminen on vieläkin kivempaa, kun saa jakaa sen teidän kanssa :) <3

 15. Sini sanoo:

  Voi että, erittäin paljon onnea!♥ Oma arvaus meni pieleen :D

 16. Saara sanoo:

  Paljon onnea teille! <3

 17. Inka Nitta sanoo:

  Mun arvaus meni siis nappiin! Alusta asti kun kerroit mulle raskaudesta niin oon ollu varma, että teille tulee poika. Paljon onnea vielä <3

  • Saija Saija sanoo:

   Ootko! Voi onpa kiva, että osasit näin hyvin arvata :) Teidän täytyy tulla sitten viimeistään kylään, kun hän on syntynyt. Kiitos paljon <3 xx

 18. Essi sanoo:

  Itse veikkailin (ja noh, toivoin, jos niin voi sanoa?) teille tyttöä, koska tyttölapsen tyylistä olisi ollut mielenkiintoisempaa lukea, hahah. Mutta kuten edellä jo todettu, eihän sukupuolella loppujen lopuksi ole merkitystä! Paljon onnea teille joka tapauksessa ♥︎♥︎ innolla odottelen tulevia vauvapostauksia, mua ei ainakaan yhtään haittaa jos muut aiheet jää muutamaksi kuukaudeksi vähän taka-alalle ;-)

  Onko tuo kimono enemmän sellainen ”aamutakki” vai sellaista matskua, että voisi käyttää arkipukeutumisessakin? :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Essi <3 Joo meille ei ainakaan ollut sukupuolella merkitystä :) Ja mä kirjoittelen sitten pikkujäbän tyylistä, haha. Niin ihana kuulla, että sä jo odotat tulevia vauvapostauksia. On ollut ilo huomata, miten raskauteen ja vauvaan liittyvät postaukset ovat olleet tervetulleita. Lupaan kuitenkin, että täällä nähdään myös muita aiheita :p Se on enemmänkin aamutakki, ei oikein sovellu arkipukeutumiseen. Mutta aivan ihana pehmeä aamutakki ja niin suloisen värinen <3

 19. Saija sanoo:

  Veikkasinkin edelliseen postaukseesi poikaa! :-D Onnea hurjasti vielä ♥ Tosi kauniita kuvia ja oikein hehkut onnea ja rakkautta ihan älyttömästi näissä <3

  • Saija Saija sanoo:

   Noni sun veikkaus osui sitten aivan oikeaan :-D Kiitos tuhannesti sulle, ihana saada kuvista näin piristävää ja positiivista palautetta. Teette tästä mammasta entistä onnellisemman :) <3

 20. Nicola sanoo:

  Onnea tulevasta poikavauvasta.!!!!! <3 Masusi on aivan ihana.! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Super isot kiitokset sulle Nicola ihanasta kommentista, piristit mun päivää :) <3

 21. Aada sanoo:

  Todella paljon onnea!! <3 Näytät todella onnelliselta ja kauniilta noissa kuvissa:)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti sanoista ja toivotuksista – ette tiedäkään, kuinka iloiseksi tuun näistä <3 :)

 22. Emilia sanoo:

  Paljon onnea pojasta ♥ Vähän ehkä tätä aavistin, koska esim. meidän äiti on aikoinaan sanonut että minusta hän levisi oikeastaan joka suuntaan odotusaikana kun taas kolme pikkuveljeä olivat maha pyöreästi edessäpäin :D Oon kyllä super onnellinen teidän puolesta, on ollut mahtava seurata sun aikuistumista ja elämänmuutoksia jo monia vuosia blogin kautta. Olisi ihana kyllä sua joskus päästä jossain näkemään ja kasvotusten jutustelemaan :) Muutamissa blogitapahtumissa sut vilaukselta nähnyt, mutta ikinä en oo jutteleen ehtinyt…

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos ihanainen <3 Niinkö! Haha hauska :D Tämä maha kyllä tuntuu tulevan pyöreästi eteenpäin. Voi ei, ihana kuulla <3 Tämä blogi on kyllä kulkenut kivasti mukana eri elämänvaiheissa. Huippua, että sä oot kulkenut sen mukana! Ja hei niin olisi, ollaan niin paljon höpötelty kommenttiboksissa että olisi tosi kiva nähdä kasvotusten. Missäköhän me törmättäisiin seuraavaksi niin päästäisiin juttelemaan kunnolla :)?

 23. Meri sanoo:

  Onnea koko perheelle!

 24. Henna sanoo:

  Ihanaa! Poika esikoisena on jotain todella hienoa. On suuri seikkailu päästä naisena kasvattamaan pientä miehen alkua. Pojalle tärkein nainen elämässä on äiti <3

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas tämä kivasti sanottu :) Odotan kyllä jo niin innolla, että päästään kasvattamaan omaa poikaa ja näkemään hänen kasvun kehitykset sekä oppimiset <3

 25. Cami sanoo:

  Paljon onnea pojasta <3 Ihanaa päästä varmasti kutsumaan uutta tulokasta hänen oikealla nimellään, mutta varovasti vaan ettei lipsahda ;) Tuleeko vauvalle muuten Tatun sukunimi ja vaihtuukohan sunkin sukunimi kenties joskus? ;) <3

  Itsehän lipsautin nimen paristikin ennen nimenantojuhlia vaikka piti olla salaisuus :D Mehän kutsuttiin Eveä masussa Tyypiksi, syntymän jälkeen Typyksi sekä Ulpuksi, kunnes löydettiin oikea nimi :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos ihana <3 Joo saa kyllä olla todella varovainen! Muutaman kerran on pitänyt itselleen hokea, että muista älä sano nimeä, älä sano nimeä :D Joo tulee Tatun sukunimi ja saa nähdä, jos mun sukunimi kans vaihtuisi joskus :p Voi ei, haha mutta ei se onneksi maailmaa kaada jos nimi lipsahtaa. Tyyppi, Typy ja Ulpu kuulostaa niin suloisilta <3

 26. Marine sanoo:

  Voi että ihanaa poika :). Missä vaiheessa sinulla alkoi raskauspahoinvonti? Tiesitkö siinä vaiheessa jo olevasi raskaana?

 27. Henna sanoo:

  Niin kauniit kuvat ja sä olet todella kaunis! <3 Ja onnea poikalupauksesta, mun arvaus osuikin oikeaan :) Pikkujäbä on kyllä onnekas kun saa sunlaisen äidin ja varmasti tuleva isäkin on mahtava! Innolla jään odottelemaan vauvaan liittyviä postauksia <3

  • Saija Saija sanoo:

   Iso kiitos sulle Henna kauniista sanoistasi <3 Kiva kuulla, että arvauksesi osui oikeaan :) Mä oon kyllä niin iloinen, että mulla on teidän kaltaiset lukijat. Ilahdutatte mua sekä Tatua näillä kommenteilla enemmän kuin osaatte arvatakaan :) Huippua, että odotat jo vauvaan liittyviä postauksia <3

 28. Pipa sanoo:

  Onnittelut! :) mustakin oot tuossa keskimmäisessä kuvassa kauniimpi ku millonkaan! Tuosta nimestä tuli mieleen, että lähempänä ristiäisiä sitten ympäripyöreitä vinkkejä ja nimen arvauskisa käyntiin? :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos sulle paljon :) Haha, hei tämä on hauska idea! Pakko kirjoittaa itselle ylös ja toteuttaa sitten :-D

 29. Jonna sanoo:

  Ihanaa raskausaikaa! <3 pakko kysyä että pelottaako synnytys? ja millainen vanhempi haluat olla? olisi kiva tällainen yksityiskohtaisempi postaus aiheesta! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos tuhannesti Jonna <3 Ei pelota synnytys, ainakaan vielä. Mutta uskon, että jossain vaiheessa se alkaa varmasti jännittää. Katsotaan, jos kirjoittelisin syvemmän postauksen tuosta vanhemmuudesta :)

 30. toopregnancy sanoo:

  Olin ihan varma sun raskauspahoinvointien jne takia, että teille tulee tyttö. :D
  Nimittäin itellä oli ekassa raskaudessa tosi pahat pahoinvoinnit viikolle 12 ja me saatiin tyttö.
  Nyt tokassa raskaudessa ei ole ollut pahoinvointeja juuri lainkaan mutta rakenneultra vasta toukokuussa, saa nähdä kumpi me nyt saadaan :D

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :D Mutta et ollut ainoa, joka veikkasi pahoinvoinnin perusteella tyttöä. Se taitaa olla vain niin yksilöllistä, miten kroppa reagoi raskauteen. Oi saat olla onnellinen, että oot nyt säästynyt pahoinvoinnilta. Tsemppiä raskauteen :)!

 31. Niina sanoo:

  Kivat noi shortsit! Onko ne mistä? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on munkin mieleen ja ihan parasta kangasta <3 Ne on ostettu H&M:ltä :)

Kommentoi