Pregnancy update

Seuraavaksi vuorossa olisi päivitystä raskaudesta! Ajattelin, että voisin aina silloin tällöin kirjoitella tällaisen koosteen, johon oon kerännyt itselle ajankohtaisia juttuja sekä asioita, mistä te ootte halunnut kuulla lisää. Pyrin myös näiden postausten kautta avaamaan vastauksia teiltä tulleisiin kysymyksiin. Ja jos näistä herää jotain kysymyksiä niin niitä saa aina heittää tulemaan 

RASKAUSVIIKKO & VAUVAN KASVU

Tänään starttasi raskausviikko 22 eli puoliväli on ylitetty, jippii! Käsittämätöntä, että raskautta on jäljellä enää noin 130 päivää. Onhan sekin pitkä aika, mutta tämä kevät menee aina niin nopeasti että tämän odottajan aika tuskin käy pitkäksi. Vauva kasvaa viikko viikolta älyttömästi ja nyt siitä on tullut kunnon potkija. Näitä potkuja saa kokea päivittäin ja joka potkun jälkeen nousee kyllä niin iso hymy huulille.

VOINTI & OIREET

Saan olla kiitollinen siitä, että oon nyt voinut tosi hyvin. Muutamaa satunnaista kertaa lukuunottamatta enää ei tarvitse oksentaa. JES! Vaikka masu kasvaa koko ajan niin oon pystynyt liikkumaan ja tekemään asioita normaalisti. Välillä on kiristäviä kasvutunteita sivuilla, mutta ne eivät onneksi kauaa kestä. Ainoa outo oire, mikä on raskauden myötä tullut on yöllä kuivuva suu. Siis kirjaimellisesti mun koko suu kuivaa korpuksi. Joskus jopa kieli kuivuu kitalakeen kiinni, haha. Herään siis lähes joka yö juomaan vettä ja sen vuoksi saakin sitten herätä kovaan pissahätään :D

RUOKAVALIO & MIELITEOT

Oon pyrkinyt noudattamaan raskausajan suosituksia ruokavalion suhteen niin hyvin kuin mahdollista, mutta pitäen kuitenkin maalaisjärjen mukana. Kuten neuvolantäti neuvoi :) Vaikka kiellettyjen listalla on muutamia ruokia/ruoka-aineita, joita tuli syötyä viikottain jos ei jopa päivittäin niin niistä irtautuminen on ollut yllättävänkin helppoa. Ehkä pientä hysteriaa on ollut havaittavissa juustojen suhteen, nimittäin oon aina ensimmäisenä jokaisen juuston kohdalla googlettelemassa ja tutkimassa pakkausselosteita. Muuten ruokavalio on pysynyt lähes samana kuin ennen raskautta. Mieliteoiksi on syntynyt jäätelö ja vesimeloni – ei onneksi sen ”pahempaa”, kuten sinappia suoraan purkista. Haha!

raskausblogi

PUKEUTUMINEN

Mun päälle menee vielä lähes kaikki yläosat (muutama kireämpi versio on saanut väistyä hetkeksi pois käytöstä), mutta alaosista ei mene oikeastansa enää kuin yhdet farkut ja olohousut. Tein hetki sitten ensimmäisen mammavaatetilauksen, jossa tuli niin tukisukkahousut kuin joustavaa strechiä olevat mustat ”farkut”. Näin talvella pukeutuminen on vielä haastavaa, mutta odotan jo kevättä ja kesää kun saa pukeutua eri hameisiin ja mekkoihin.

HANKINNAT

Ollaan osteltu jo vaatteita ja muutamia pieniä tarvikkeita, mutta seuraavaksi vuorossa olisi isot jutut. Kuten vaunut ja turvakaukalo autoon. Käytiin eilen eräässä lastentarvikeliikkeessä tutustumassa tarjontaan ja voi apua mikä valinnan vaikeus tulee vaunujen suhteen. Niitä löytyy niin monia erilaisia, että täytyy kartoittaa ensin kaikki meidän tarpeet. Voisin esitellä vauvan tulevan kulkupelin sitten täällä, kun ollaan saatu päätettyä ja ostettua ne.

MUUTA

Meillä oli eilen rakenneultra, jossa nähtiin jälleen kerran mini. Kaikki oli kunnossa ja hän on kehittynyt juuri niin kuin on pitänytkin. Saatiin myös tietää sukupuoli ja ajattelin paljastaa sen teille viikonloppuna. Mutta mitäs veikkaatte – tyttö vai poika? ;-)


79 Comments
 • Jenna
  Posted at 13:48h, 09 maaliskuun Vastaa

  Kiva postaus :) veikkaan että te saatte tytön :)

  • Saija
   Posted at 14:29h, 09 maaliskuun Vastaa

   Voi kiitos paljon Jenna <3 Hihi yllättävän moni lähipiiristäkin veikkaa tyttöä :p

 • Sini
  Posted at 15:29h, 09 maaliskuun Vastaa

  Niin suloinen postaus♥ Ihan mielenkiinnosta, mitä ainetta juustossa on että sitä pitäis vältellä? Itellekki tuli heti ekana mieleen että tyttö ois tulossa, en malta odottaa että paljastat sen!

  • Saija
   Posted at 17:29h, 09 maaliskuun Vastaa

   Aww kiitos Sini sanoistasi <3 Juustoissa voi olla listerian riski niin on tärkeää, että ne on valmistettu pastoröidusta maidosta :) Suurin osa onneksi on valmistettu siitä, mutta aina tulee tarkistettua. Hihi kiva kuulla, että odotat jo paljastusta ;-)

 • Jasmin
  Posted at 15:52h, 09 maaliskuun Vastaa

  Olipas kiva postaus ja onnea raskaudesta sulle vielä ❤️ Mullakin on jotenkin ihan sellainen tunne, että se olisi tyttö joten arvaan kans sitä! :)

  • Saija
   Posted at 17:36h, 09 maaliskuun Vastaa

   Super iso kiitos sulle Jasmin näistä sanoista <3 Niinkö? Onpas monella tällainen tunne! Odotan jo niin, että pääsen paljastamaan tämän teille :p

 • Alisa
  Posted at 16:49h, 09 maaliskuun Vastaa

  Tyttö <3

  • Saija
   Posted at 17:37h, 09 maaliskuun Vastaa

   Kylläpäs moni veikkaa tyttöä :)<3

 • Saija
  Posted at 17:45h, 09 maaliskuun Vastaa

  Mä taas oon varma, että poika! :-D

  • Saija
   Posted at 18:09h, 09 maaliskuun Vastaa

   Mä jo ajattelin, että kaikki veikkaa tyttöä :D!

 • Heidi
  Posted at 18:06h, 09 maaliskuun Vastaa

  Tyttö On aivan erilainen maha kun poikaa odottaessa.

  • Saija
   Posted at 19:56h, 09 maaliskuun Vastaa

   Niinkö :o Oon kuullut, että mahan muodosta pystyisi päätellä. Hassua <3

   • h
    Posted at 12:02h, 10 maaliskuun Vastaa

    ei voi mahan muodosta voi päätellä mitään :) mulla oli täysin eteenpäin menevä maha ja takaapäin ei edes huomannut että olen raskaana (eli just niin ”poikamaha”) ja tyttöhän sieltä tuli :)

    teille veikkaan tyttöä.

    • Saija
     Posted at 08:24h, 11 maaliskuun Vastaa

     Okei ei se on vaan yksillöllistä, miten maha sattuu kenelläkin kasvamaan :) Se voi olla, että menee samalla tavalla kuin mahan kasvu eli istukan paikka yms. vaikuttavat siihen miten nopeasti se tulee esiin jne. Mä odotan kyllä innolla, että pääsen paljastamaan vastauksen teille :’)

   • Wilma
    Posted at 14:46h, 10 maaliskuun Vastaa

    Opiskelen terkkariksi ja ollaan nyt koulussa opiskelu laajasti raskauteen ja sen seurantaan liittyviä asioita, ja meille just sanottiin, että vatsan muodon perusteella ei voi kertoa sukupuolta, se on vaan ”vanhan kansan juttu” :-D

    Mutta ihanaa odotusaikaa sulle Saija! :-) kiva, että kirjoitat raskauteen liittyvistä asioista, vaikka se onkin aika henkilökohtainen aihe. Itse veikkaan, että teille tulee poika! :-D

    • Saija
     Posted at 11:14h, 12 maaliskuun Vastaa

     Okei kyllä se varmasti noin onkin :) Koska toiset sanoo, että pojan aikana oksentaa enemmän ja toiset sanoo taas, että tytön. Ja sama juttu mahan kanssa. Kiitos sulle kovasti tästä, mä kirjoittelen aiheesta mielelläni teille :) xx

 • Sara
  Posted at 18:07h, 09 maaliskuun Vastaa

  Tyttöolo täälläkin :p Ihana kuulla että vointisi on parantunut alkuraskaudesta ja paljon tsemppiä loppuodotukseen, yllättävän nopeasti se aika menee! :D

  • Saija
   Posted at 08:16h, 10 maaliskuun Vastaa

   Voi onpas monella tämä sama tunne :p Sanos muuta! Oon kyllä niin iloinen, että vointi on parantunut. Nyt sitä osaa taas arvostaa ”normaalia oloa”. Kiitos hirmuisesti Sara – mä uskon kans, että kohta mä jo ihmettelen mihin se kaikki aika katosi :-D

 • Paulina
  Posted at 18:14h, 09 maaliskuun Vastaa

  Ihana kuulla raskauskuulumisiasi! Oon niin onnellinen teidän puolesta, kun odotatte uutta perheenjäsentä. <3
  Veikkaan poikaa, tosin mun arvaukset näissä on aina mennyt pieleen... ;D

  Paulina -blogi

  • Saija
   Posted at 11:17h, 10 maaliskuun Vastaa

   Oi kiitos tästä piristävästä kommentista – tällaiset sanat ilahduttaa niin paljon <3 Hihi paljastan huomenna, että menikö sun veikkaus oikeaan ;-)

 • Elina
  Posted at 18:14h, 09 maaliskuun Vastaa

  Veikkaan poikaa❣️ :)

  • Saija
   Posted at 08:16h, 10 maaliskuun Vastaa

   Kiva kuulla, että tulee veikkauksia pojastakin – kertomisesta tulee vielä jännittävämpää :p <3

 • Jenni
  Posted at 19:53h, 09 maaliskuun Vastaa

  Näitä postauksia lisää! Ja veikkaan että tyttö :)

  • Saija
   Posted at 08:21h, 10 maaliskuun Vastaa

   Huippua, että tällaiset postaukset ovat tervetulleita! Kiitos kommentistasi Jenni :) xx

 • Jasmine
  Posted at 19:56h, 09 maaliskuun Vastaa

  Mä veikkaan poikaa! Mun mielestä sulla on poikamasu, tai poikamasulta näyttää ainakin siinä sun instakuvassa. Niin jänskää, en malta odottaa paljastusta ❤️

  • Saija
   Posted at 09:29h, 10 maaliskuun Vastaa

   Niinkö :p Yllättävän moni on tehnyt veikkauksia masun perusteella! Mua kans jänskättää kertoa :D En malta odottaa, että pääsen paljastamaan teille tämän <3

 • M
  Posted at 20:12h, 09 maaliskuun Vastaa

  Mä veikkaisin poikaa! Innolla ootan jo tulevia raskauteen liittyviä postauksia:) Kaikkea hyvää teille ja vielä kerran paljon onnea<3

  • Saija
   Posted at 10:54h, 10 maaliskuun Vastaa

   Onpas mukava kuulla, että raskauteen liittyvät postaukset ovat tervetulleita :) Kirjoittelen enemmän kuin mielelläni lisää aiheesta. Kiitos tuhannesti sulle M <3

 • Ella
  Posted at 20:46h, 09 maaliskuun Vastaa

  Kiva kuulla, että kaikki on mennyt hyvin! Mun arvaus on tyttö!❤

  • Saija
   Posted at 10:47h, 10 maaliskuun Vastaa

   On kyllä ollut helpottavaa, kun itsellä sekä vauvalla on ollut kaikki hyvin :) Voi levollisemmin mielin odotella. Kiitos sulle Ella kommentista ja arvauksesta :)<3

 • Miina
  Posted at 20:56h, 09 maaliskuun Vastaa

  Mulle kanssa tuli heti ensimmäisenä mieleen tyttö, vaikka nyt tyttövoittoisia kommentteja lukiessa tekisi mieli veikata poikaa.. :D Eli tyttö täältäkin!

  • Saija
   Posted at 15:47h, 10 maaliskuun Vastaa

   Tuliko :D Vitsit tosi monelle on tullut mieleen, että se on tyttö! Odotan kyllä niin innolla, että pääsen paljastamaan vastauksen tähän :-)

 • Katja
  Posted at 23:42h, 09 maaliskuun Vastaa

  Mulla on jotenkin fiilis myös että hän olisi tyttö! En taida olla ainoa :D
  Ja ihanaa että huonovointisuus on hellittänyt ja oot päässyt takaisin blogin ääreen, sua on kaivattu täällä! <3

  • Saija
   Posted at 11:01h, 10 maaliskuun Vastaa

   Joo et ole ainoa :D Yllätyin ihan, miten moni on veikannut tyttöä. Oon niin samaa mieltä sun kanssa! Ihanaa, kun olo on jälleen normaali ja pystyy tehdä normaalia asioita enemmän, kuten tätä blogia :) Niin piristävä kuulla, että mua on kaivattu <3

 • Inka Nitta
  Posted at 00:03h, 10 maaliskuun Vastaa

  Oon ihan varma, että teille tulee poika! En malta odottaa paljastusra <3

  • Saija
   Posted at 10:45h, 10 maaliskuun Vastaa

   Nyt menee jännäksi, saa nähdä saako kumpikin sukupuoli saman verran veikkauksia :p Paljastan sen huomenna, joten kannattaa olla kuulolla <3

 • Karoliina
  Posted at 10:10h, 10 maaliskuun Vastaa

  Mä oon jotenkin veikannu poikaa siitä asti kun julkasit täällä blogissa uutisen! :D
  Oon seurannu sun blogia melkein alusta asti ja on ollu ihana seurata miten oot aikuistunu!

  • Saija
   Posted at 12:55h, 10 maaliskuun Vastaa

   Ootko :D Nyt on jännittävämpää kertoa, kumpiko se on kun tulee veikkauksia molemmista sukupuolista. Voi vitsit, miten ihana kuulla sun seuranneen mun blogia niin pitkään! Kiitos näistä sanoista :)<3

 • Cami
  Posted at 10:40h, 10 maaliskuun Vastaa

  Vaunuista sen verran neuvoja näin jo kokeneemmalta äidiltä, että ottakaa ehdottomasti yhdistelmävaunut ja myös sellaiset, joihin saa turvakaukalolle adapterit. Se helpottaa meinaan huomattavasti kulkemista etenkin autolla, kun vaunut + koppa ei esim. vie tilaa takakontista. Meillä Eve kyllästyi makuukoppaan jo n. 4kk iässä vai jopa aiemminkin niin kaukaloa on kätevä pitää vaunuissa, kun vauva ei vielä saa istua, mutta näkee kuitenkin ympärilleen :) Meillä on Teutonian Spirit S3-vaunut, jotka on kolmepyöräiset ja ne on ihan supernäppärät! Kääntyy jo melkein pelkän ajatuksen voimalla ja menee helposti kasaan.

  Turvakaukaloista ja istuimista myös vinkkinä, että kannattaa tutustua huolella Autoliiton törmäystesteihin. Kaukaloissa on eroja ja aina kallein ei ole paras. Meillä kaukalon kanssa oli käytössä myös telakka ja sekin on näppärä paljon autoilevalle, kun kaukalon saa vain napsautettua kiinni!

  Sukupuoliveikkauksesta sen verran, että olisin veikannut just toisin päin kuin kumpi teille tulee ;) <3

  • Saija
   Posted at 09:02h, 11 maaliskuun Vastaa

   Oi kiitos paljon näin kattavasta kommentista, tästä oli paljon apua :) Joo yhdistelmävaunuja ollaan katsottu ja lastentarvikeliikkeen myyjä puhui kans noista adaptereista. Sellainen olisi kyllä näppärä! Se olisi kyllä kiva, että autoilusta saisi mahdollisimman helppoa kun varmasti aika paljon tulee autolla liikuttua. Täytyykin tutustua noihin vaunuihin. Ja telakka on kyllä varmasti meilläkin ehdoton, kun tuo napsautustapa helpottaisi myös autoilua. Olisitko! Täytyy paljastaa vastaus täällä pian ;-) <3

   • Sara
    Posted at 11:18h, 11 maaliskuun Vastaa

    Täältä suositukset Stokke Trailzeille. Erikseen saa ostettua rungon, vaunukopan ja istuinosan. Vaunukoppa ei mielestäni ole välttämätön. Plussaa myös lisäosana saatavasta mukitelineestä, must have:D Näihin saa myös lisäksi ostettua turvakaukalon mikä siis käy runkooon. Se on tosi kätevä jos pienokainen on vaikka nukahtanut autoon, hän ei turhaan joudu heräämään, kun ei tarvi vaihdella paikkaa turvakaukalosta vaunuihin. :)

 • Leudita
  Posted at 11:06h, 10 maaliskuun Vastaa

  Onnea paljon!!
  Ite oon 10kk pojan äiti. Raskausaika on niin ihanaa mut lapsen kasvun seuraaminen ja sen kanssa touhuaminen vielä parempaa :)

  Mä veikkaan sun oireiden perusteella tyttöä

  • Saija
   Posted at 08:06h, 11 maaliskuun Vastaa

   Kiitos hurjan paljon :) Oi ihanaa, että sieltäkin löytyy yksi äiti! Voin vaan kuvitella, miten ihanaa on seurava oman lapsen kasvua ja kehitystä. Ne hetket ovat varmasti ikimuistoisia. Mä jo niin odotan, että pääsen paljastamaan tämän :p

 • Ida
  Posted at 12:08h, 10 maaliskuun Vastaa

  Mun veikkaus olis poika! Onnea loppu raskauteen, viimeiset viikot ne tuntuu niin hurjan pitkiltä!

  • Saija
   Posted at 08:07h, 11 maaliskuun Vastaa

   Kiitos kovasti sulle Ida <3 Mä kans luulen, että siinä käy lopulta niin. Nyt puolestansa aika tuntuu kuin juoksevan :-D

 • Eija
  Posted at 12:18h, 10 maaliskuun Vastaa

  Hei! Kai tiedät että kaikki itseruskettavassa olevat kemikaalit imeytyvät ihon kautta myös verenkiertoon ja sitä kautta ehkä jopa vauvalle.

  • Saija
   Posted at 12:57h, 10 maaliskuun Vastaa

   Kyllä oon tietoinen kosmetiikan ja kemikaalien vaikutuksista. Jos tarkoitat tässä postauksessa olevaa kuvaa niin mulla ei ole siinä itseruskettavaa vaan kuvanmuokkaus saa ihon näyttämään tummemmalta :)

 • Piia
  Posted at 12:40h, 10 maaliskuun Vastaa

  Veikkaan poikaa

  • Saija
   Posted at 08:54h, 11 maaliskuun Vastaa

   Täytyy kyllä laskea, miten monta veikkausta kumpikin sukupuoli saa! :p

 • xod
  Posted at 12:50h, 10 maaliskuun Vastaa

  Mulla on kans fiilis että se on poika :)

  • Saija
   Posted at 08:15h, 11 maaliskuun Vastaa

   Niinkö! Vitsit tämähän menee jännittäväksi, saa nähdä kummalleko tulee enemmän ääniä :-)

 • Nimetön
  Posted at 13:45h, 10 maaliskuun Vastaa

  Mitä noi valkoiset pisteet on?

  • Saija
   Posted at 08:20h, 11 maaliskuun Vastaa

   Ne ovat muokkauksia, tehty eräällä ohjelmalla :>

 • Helmi
  Posted at 17:07h, 10 maaliskuun Vastaa

  Poikaa veikkaan minäkin! Mulla ei toki ole mitään perusteita sen veikkaamiselle, kunhan arvailen :D mutta oli kumpi tahansa niin varmasti yhtä tervetullut! :-)

  • Saija
   Posted at 08:14h, 11 maaliskuun Vastaa

   Kiva nähdä, että heitit oman arvauksesi :) Ja on ollut mukava huomata, että kummastakin sukupuolesta on tullut veikkauksia niin kertominen on vielä jännittävämpää. Ehdottomasti! Meillä itsellä ei ollut mikään muu tärkeää kuin se, että hän on terve <3

 • Susanna k
  Posted at 18:34h, 10 maaliskuun Vastaa

  Veikkaan poikaa! :)

  • Saija
   Posted at 10:48h, 11 maaliskuun Vastaa

   Kiitos Susanna, kun tulit kertomaan oman veikkauksesi :)!

 • Anniina
  Posted at 19:58h, 10 maaliskuun Vastaa

  Olen seurannut jo pitkään blogiasi, ja olet jotenkin niin ”täydellinen” ihminen, jos niin voi sanoa! :D Blogisi on lempiblogini ja rakastan myös lukea vauvablogeja, joten olin niin innoissani kuullessasi vauvauutisesta! Hurjan paljon tsemppiä vielä raskauden loppupuoliskoon! Olen varma, että teistä Tatun kanssa tulee hurjan hyvät vanhemmat pienokaiselle. Itse veikkaan, että tyttö olisi tulossa.

  Olisi kiva, jos tekisit postauksen siitä, mitä vauvalle on hankittu (vaatteet ja tavarat), kun olette kaiken hankkineet! Mikäli vauvalle tulee oma huone, niin olisi kiva saada siitäkin kuvia tänne. :)

  • Saija
   Posted at 10:53h, 12 maaliskuun Vastaa

   Voi ei, miten ihana kuulla tällainen palaute <3 Et tiedäkään, miten hyvän mielen sait mulle :) Kiva kuulla, että innostuit vauvauutisista - mielelläni kirjoittelen aiheeseen liittyviä postauksia tänne. Ja voisin kyllä tehdä postauksen vauvalle hankituista tavaroista. Niistä saisi ehkä jonkun pienen postaussarjan myös aikaiseksi. Kiitos sulle paljon Anniina tästä kommentista <3 :)

 • Nimetön
  Posted at 08:45h, 11 maaliskuun Vastaa

  http://www.hattarapilvenvarjossa.com/2018/01/pelottava-ja-ahdistava-ultra.html?m=1

  Luin kerran tämän postauksen ja jäin miettimään, että onko tärkeintä oikeasti se, että lapsi on terve vai se, että lapsi on elossa?

  • Saija
   Posted at 11:00h, 12 maaliskuun Vastaa

   Todella pysäyttävä ja ajatuksia herättävä teksti. Mutta en nyt oikein ymmärtänyt kommenttiasi :o

   • Nimetön
    Posted at 15:03h, 12 maaliskuun Vastaa

    Tarkoituksenani oli vain herättää miettimään, onko lause ”ei sukupuolella ole väliä kunhan lapsi on vain elossa” opittu vai oikeastiko sitä tarkoitetaan?
    Tottakai jokainen toivoo, että lapsi on terve, mutta mitä sitten jos lapsi ei olisi ollut terve? Mutta tämä oli vain tälläinen pieni ajatuksia herättävä viesti, kun vastauksesi palautti mieleeni kyseisen tekstin.

    Kaikkea hyvää teille ja ihanaa, kun olet alkanut postailemaan enemmän! Tätä on odotettu :)

    Voisiko näihin kommenttikohtiin saada merkinnät, mitkä on pakollisia kohtia kommentointia varten? Ja lisäksi jokin viesti, kun kommentti on lähetetty?

    • Saija
     Posted at 10:10h, 14 maaliskuun Vastaa

     Mä epäilen, että se on vain opittu sanonta :) Tietysti jokainen toivoo, että lapsi on elossa ja terve. Mä en tuota ”ei olisi elossa” asiaa osannut edes pelätä, koska kuten postaukseen kirjoitin niin hän on alkanut potkimaan todella paljon. Aina tietysti on olemassa se mahdollisuus, että hän ei olisi terve tai edes elossa :/ Linkittämäsi teksti oli kyllä todella herättävä. Kiva kuulla, että aktiivisempi postaustahti on näin odotettu :) Joo mä voisin laittaa tuosta kommenttiasiasta it-osaston väelle viestiä. Pakollisia ei ole kuin nimimerkki ja kommentti (ei tarvitse sähköpostia).

 • Hanna
  Posted at 08:56h, 11 maaliskuun Vastaa

  Meillä on rattaista Britax Smile 2 ja vitsit että on muuten hyvät, iso suositus! :) niistä saa ostettua sen starttipaketin johon kuuluu myös turvaistuin ja sen turvaistuimen saa näppärästi kiinni myös rattaisiin, ei tarvii esim kauppareissuilla vaihdella vauvaa kaukalosta rattaisiin :)

  • Saija
   Posted at 11:01h, 12 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon näistä vinkeistä :) Tällaisiin hankintoihin liittyvät vinkkaukset ja suositukset ovat todella tervetulleita! Se on kyllä kätevää, jos ei tarvitse vaihdella vauvan paikkaa kauppareissulla :)

 • Venla
  Posted at 11:04h, 11 maaliskuun Vastaa

  Jotenkin mulla on sellainen olo, että poika olisi tulossa. Mutta arvaus se vain on. :D

  Olisi kiva nähdä postaus vauvan hankinnoista, kun ne on tehty. Ehkä vähän aikaista kysyä, mutta oletteko ajatelleet Tatun kanssa näyttää lapsen kasvoja somessa?

  Hurjan paljon tsemppiä vielä raskauden jälkimmäiselle puoliskolle! Susta tulee ihan paras mahdollinen äiti ja Tatusta paras mahdollinen isä <3

  • Saija
   Posted at 11:02h, 12 maaliskuun Vastaa

   Hihi äänet menee melko tasan kummankin sukupuolen kohdalla :p Mä voisin tehdä hankinnoista omia postauksia, ehkä jopa pienen postaussarjan. Ollaan vähän mietitty asiaa, mutta ei olla vielä päätetty miten tehdään. Mutta onneksi tässä on aikaa vielä reilusti miettiä sitä :) Kiitos hurjasti näistä sanoista, piristit paljon meitä kumpaakin <3 xx

 • Emilia
  Posted at 12:49h, 11 maaliskuun Vastaa

  Odotan myös kovasti paljastusta kumpi sieltä tuleekaan <3 Ihan super onnellinen oon teidän puolesta! Raskauskuulumisia saa ehdottomasti kirjoitella, tämä sun blogi on kuitenkin mukana sun arjessa ja elämässä johon nyt kuuluu raskaus ja pian vauva :) Pakko kysyä, että millä ohjelmalla oot muokannut tuon kuvan?

  • Saija
   Posted at 11:11h, 12 maaliskuun Vastaa

   Oi kiitos ihana Emilia <3 Tällainen palaute ilahdutti suunnattomasti :) Totta, raskaus ja tuleva vauva on iso osa elämää tällä hetkellä, joten siitä on kiva ja jotenkin luonnollista kirjoitella tänne. Hyvä juttu, että raskauskuulumiset ovat tervetulleita. Kuva on muokattu Afterlight-sovelluksella :)!

 • Mira Elisabet
  Posted at 13:33h, 11 maaliskuun Vastaa

  Ihana lukea raskauskuulumisia <3

  Mira Elisabet | http://fashionpoetry.eu

  • Saija
   Posted at 11:11h, 12 maaliskuun Vastaa

   Kiva kuulla, että pidät <3 :)

 • Pinjamariia
  Posted at 18:35h, 11 maaliskuun Vastaa

  Veikkaan että poika tulee! :D Hienoa että voit hyvin! :)

  • Saija
   Posted at 11:11h, 12 maaliskuun Vastaa

   Sanos muuta! Oon kyllä kaiken sen alkupahoinvoinnin jälkeen niin kiitollinen, että olo on nykyään näin hyvä :)

 • Inka
  Posted at 20:57h, 11 maaliskuun Vastaa

  Ihanaa, että kaikki on hyvin, vauvalla ja sinulla myös <3 mä veikkaan kyllä poikaa :)

  • Saija
   Posted at 11:12h, 12 maaliskuun Vastaa

   En voisi olla enempää samaa mieltä, sitä osaa arvostaa sen kaiken alkupahoinvoinnin jälkeen entistä enemmän hyvää oloa :) <3

 • xod
  Posted at 21:18h, 11 maaliskuun Vastaa

  Iiks tulin kattomaan josko oisit jo paljastanut mutta ei vielä :D

  • Saija
   Posted at 11:12h, 12 maaliskuun Vastaa

   Hihi nyt on uudessa postauksessa julkaistu sukupuoli :p

 • kaisa
  Posted at 22:03h, 11 maaliskuun Vastaa

  veikkaan poikaa! :)

  • Saija
   Posted at 11:13h, 12 maaliskuun Vastaa

   Menipäs nämä äänet hyvin tasan! :)

Post A Comment