Pastellia, pörröä & mokkaa

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

espadrillot

kesäkengät

espadrillokset

Valehtelisin, jos väittäisin ettei tällainen kenkäfriikki olisi innoissaan kevään ja tulevan kesän kenkämallistoista. Rakkaus kenkiä kohtaan johtaa juurensa jo lapsuudesta saakka, nimittäin kengät tulivat hyvin tutuksi kenkätehtaalla työskentelevän äitini kautta. Sanonta ”suutarin lapsella ei ole kenkiä” ei siis pidä paikkansa mun kohdalla vaan olisin voinut hamstrata kenkiä enemmän kuin kaapeissa oli edes tilaa :D Tykkäsin jo pienenä käydä testailemassa kenkiä eri kenkäkaupoissa kuin tilailla niitä netistä. Ellokselta on tullut shoppailtua lukuisia pareja ja edelleen tämä verkkokauppa on suosikkieni kärjessä.

kengät blogi

espadrillot naiset

Ellos on itse asiassa juuri viime viikolla lanseerannut uuden naisten kenkämerkin, nimeltään Agnes Cecilia. Merkki on suunniteltu naisille, jotka pitävät moderneista ja silti samaan aikaan käytännöllisistä kengistä – unohtamatta oman persoonallisen tyylin ilmaisua. Tässä ensimmäisessä mallistossa laajasti kenkiä nahkasandaaleista, näihin tupsullisiin slip in-kenkiin, lenkkareihin, loafereihin sekä korkkareihin. Puuterin pinkki, valkoinen, beige, punainen ja tummansininen ovat sävyiltään pääroolissa. Kaikki kengät valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa. Vaikka materiaalit ovat laadukkaat niin nämä ovat siitä huolimatta lompakolle ystävällisiä.

agnes cecilia ellos

IDKUVA8

agnes cecilia mallisto

Bongasin mallistosta monia suosikkeja valinnan vaikeuteen asti, mutta lopulta voiton vei suloiset Sofia slip in-kengät. Mokkainen kangas ja narupohja tekevät kengistä miellyttävän tuntuiset ja ulkonäön kruunaa trendikäs pörröinen pallo.

Eikö olekin syötävän suloiset kengät?!

12 Responses to “Pastellia, pörröä & mokkaa”

 1. Avatar Mari sanoo:

  Hei mikä tää lattia (?) näissä kuvissa on? Ihanan näköinen! :o
  Puhelimen näytöltä ei oikein saa selvää onko se lattia vai joku kangas tms :D

  Tuleeko jossain vaiheessa postausta vauvalle hankituista tavaroista /vaatteista tms? :3

  Ja olisi mielenkiintoista kuulla nimivaihtoehtoja, millasen kasvatuksen haluatte antaa lapsellenne; kuuluuko kirkkoon, sukupuolineutraalius, yms tämän tyylisiä asioita :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on pussilakana, kuvat on otettu peiton päällä :) Niitä varmaan myydään vielä H&M Home-puolella, joten kannattaa kurkata. Nuo on ihan lemppari lakanat! Joo tulee, ajattelin tehdä sellaisen koosteen kun on enemmän hankittu :) Saadaan pian tietää sukupuoli niin sitten on vähän helpompi ostaa lisää vaatteita yms. Nimivaihtoehdoista en varmaan puhu ennen ristiäisiä, kun halutaan pitää nimi sinne asti täysin salassa. Mutta tuli tyttö tai poika niin meillä on nimet päätetty eli periaattessa vaihtoehtoja ei ole. Ja mä voisin tuon kasvatusaiheen kirjoittaa itselleni postausideoihin ylös ja toteutella jossain välissä. Kiitos sulle paljon näistä toiveista :)

 2. Avatar JennyJanette sanoo:

  Oi miten suloiset kengät! <3

  • Saija Saija sanoo:

   En voisi olla enempää sun kanssa samaa mieltä näistä :) Niin suloiset <3

 3. Avatar Hanna sanoo:

  Nää ei oo yhtään mun tyyliset, mut jostain syystä nyt nää näyttää mun silmään ihan täydellisiltä :D pakko varmaan laittaa tilaukseen :D vielä noi vaaleet farkut yhdistettyinä nii ai että <3

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö? Mahtavaa, että sä kans ihastuit näihin vaikka ei olekaan sun tyyliä :)<3 Nämä on kyllä niin upeat ja hyvät jalassa. Mä kans tykkään siitä, miten nämä mätsää vaaleaiden farkkujen kans :p

 4. Voi ei miten söpöt kengät! Todella ihanat ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua nähdä näiden kenkien olevan myös teidän mieleen :) Odotan jo niin kevättä, että saa pukea nämä jalkaan <3

 5. Avatar Heini sanoo:

  Ihan karkit nuo kengät ja sopii noiden farkkujen kans täydellisesti. Mistä nuo farkut on hankittu?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Nämä on kyllä kuin tehty vaaleiden farkkujen kaveriksi. Farkut ovat Junkyardilta :)

 6. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Ihan super kauniit <3

Kommentoi