Helmikuulta kertyneet suosikit

Heissan ja rentouttavaa lauantai-iltaa! Eiliseltä päivän kestäneeltä Helsingin reissulta on palattu takaisin arkisten juttujen pariin. Aion ottaa rennosti niin tämän illan kuin huomisen – ihanaa 

Tajusin ettei tammikuulta kertynyt lainkaan suosikkeja, mutta helmikuulta senkin edestä. Eli nyt pieni kurkistus näihin suosikkeihin:

idealofsweden

Puhelimen kuoret* – iDeal of Sweden

Puhelimen look on päivitetty keväisemmäksi näiden upeiden vaaleanpunaisten kuorien myötä. Multa löytyy vain positiivista sanottavaa iDeal of Swedenin kuorien laadusta! Koodilla SAIJIS20 saa kaksikymmentä prossaa hinnasta pois maaliskuun loppuun asti.

IDKUVA

Tuorepuristetut mehut

Smoothiet ovat saaneet hieman väistyä, nimittäin musta on kuoriutunut kunnon mehufriikki. Yksi haave olisi hankkia jossain välissä oma mehulinko. Onneksi näitä saa ostettua eri paikoista, kuten eilen Joe & the Juicelta.

aco apteekki

Käsirasva* – ACO

Extrakosteutus ei ole tähän aikaan vuodesta yhtään pahitteeksi vaan päinvastoin enemmänkin jokapäiväinen pakollinen juttu. Käsirasva kulkee laukussa mukana ja viime kuulla tuli käytettyä tämä ACOn rasva lähes loppuun. Kosteuttaa ja mikä parasta niin nopeasti!

estrella

Pähkinäsekoitus – Estrella

Oon pyrkinyt kiinnittämään karkin syömiseen huomiota ja etsinyt tilalle terveellisempiä vaihtoehtoja. Viime aikoina on tullut testailtua niin erilaisia hedelmiä kuin pähkinöitä. Tämä nut mix on noussut yhdeksi suosikiksi!

nilkkurit

Nilkkurit* – Ivyrevel

Erilaiset mustat nilkkurit ovat mun heikkous ja niihin, kun vielä yhdistää kultaiset yksityiskohdat niin enempää ei voisi kengät olla mun näköiset. Nämä ovat aitoa nahkaa, joten iso plussa siitä! Ajattomia nilkkureita ei ole koskaan liikaa.

swisslashes

Ripsiseerumi – Swiss Clinic

Aloin viime kuun aikana käyttämään Swiss Clinicin Swiss Lashes-nimistä ripsiseerumia, jonka pitäisi vahvistaa omia ripsiä. Mä oon käyttänyt tätä hentoihin alaripsiin sekä yläripsiin siinä vaiheessa, kun pidennysten alta on alkanut omat pilkottamaan. Tykkään niin tämän helppokäyttöisyydestä ja innolla jään odottamaan lopullisia tuloksia!


18 Responses to “Helmikuulta kertyneet suosikit”

 1. Avatar Kiia sanoo:

  Vähän ehkä hassu kysymys, mutta miten tarkasti noudatat noita raskausajan ruokarajoituksia? :) Mietin esim noita mehuja ja smoothieita, ite oon niin vainoharhainen etten uskalla niitä ostaa kahviloista yms kun en tiedä onko niihin käytetty ulkomaalaisia marjoja yms joiden kanssa on aika tarkat kuumennus/pesuohjeistukset, ettei tule esim listeriaa. Mut oon tosiaan ite aika hysteerinen kaiken kanssa kun ollut niin älyttömän vaikea raskaus takana jo muutenkin. Ois kiva kuulla sun ajatuksia kaikista näistä suosituksista ja muista ruokavaliojutuista raskausaikana :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ei ole yhtään hassu kysymys :) Mä voisin vaikka jossain raskauteen liittyvässä postauksessa kirjoitella omia ajatuksia niistä. Mä pyrin noudattamaan niitä melko tarkasti, mutta maalaisjärkeä käyttäen niin kuin neuvolantäti neuvoi. Mä oon tuorepuristettuja mehuja uskaltanut tilata aika huolettomasti, kun suurimmaksi osaksi ne valmistetaan siinä sun kasvojen edessä ja tällöin näkee, mitä niihin laitetaan. Myös kaupassa myytäviä purkitettuja smoothieita oon ostanut, mutta oon ollut tarkempi katsomaan ettei niissä ole esimerkiksi chian siemeniä. Mutta valmiita smoothieita jostain kaupan ”vitriinihyllyltä” en osta, kun sitä ei tosiaan tiedä mitä niissä on ja että kauanko ne ovat olleet siinä. Et ole ainoa, nimittäin täällä toinen hysteerinen. Mulla aiheena vaan on juustot :D Oon aina ensimmäisenä tutkimassa jokaisen juuston pakkaukset ja katsomassa, onko tehty pastöroidusta maidosta. Juustojen syöminen on raskauden myötä vähentynyt lähes minimiin, mutta pyrin silti ottamaan rennosti ruokasuositusten suhteen ettei syöminen mene liian tarkaksi. Mulla on nimittäin niin vilkas mielikuvitus, että hyvin voisi pian käydä niin etten uskaltaisi syödä mitään :-D Mutta tsemppiä sinne raskauden suhteen, kiva nähdä täällä olevan muitakin samassa tilanteessa olevia :) <3

 2. Avatar Janita sanoo:

  Ihania kevään värejä<3 etenki noi puhelimenkuoret! Jään seuraamaan ripsiseerumin vaikutuksia, oon itse käyttäny aikoinaan papjonpuhuttua revitalashia mut lopetin ikäviin sivuvaikutuksiin..

  • Saija Saija sanoo:

   Kevään värit piristää kyllä niin paljon <3 Nuo puhelimen kuoret nousi kyllä mun lemppareiksi, niin suloiset! Hei kiva kuulla, että jäät odottelemaan vaikutuksia. Voi ei :o Täytyy toivoa ettei tästä tule mitään... Mutta mä kirjoitteleman vaikutuksista lisää myöhemmin :)

 3. Avatar Piia sanoo:

  Vitsi sun kuvat on aina niiin valovoimaisia ja kivasti sommiteltuja! Millaisella kameralla ja objektiivilla muuten kuvaat?

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos Piia, ihana kuulla tällainen palaute kuvista <3 Mä kuvaan Canon 6D:llä ja mulla on käytössä Sigman 50mm ja 35mm 1,4 objektiivit :)

 4. Avatar Sini sanoo:

  Tosi ihanat noi puhelimenkuoret! *.*

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava nähdä sun kans pitävän niistä, ne on kyllä niin täydelliset :)!

 5. Avatar Cami sanoo:

  Noi puhelimenkuoret on kieltämättä ihanat! Harmi, että joudun käyttämään uudessa työn kautta saadussa iPhone 7:ssa sellasia rumia läppäkuoria, mutta ehkä voisin välillä koittaa luistaa siitä säännöstä xD Toi ACOn käsirasva ei oo mun mielestä mitenkään erityisen hyvää eikä toimi oikeasti kuiville käsille ollenkaan. Mulla on ollut tota nyt töissä ja käytin sen kyllä loppuun, mutta ei siitä kyllä mitään hyötyä ollut. Paljon parempi käsirasva on esim. Lidlistä saatava CIenin SOS-käsivoide :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo nähdä sun kans pitävän noista puhelimen kuorista <3 Haha joo eiköhän sitä vähän voisi luistaa, tuskin kukaan huomaa ;-) Harmi, että sä et pitänyt tästä ACON käsirasvasta. Mä testasin kans tuota SOS-käsivoidetta, mutta mulla se kesti tosi kauan imeytyä. Toki voi johtua siitä, että oon aina niin malttamaton sen kuivumisen suhteen, haha. Mutta muuten se oli kyllä hyvää :)!

 6. Avatar Helmiina sanoo:

  Taas ihana postaus! Oot valehtelematta ainut bloggaaja, jonka kaikki postaukset jaksan lukee mielenkiinnolla alusta loppuun! Kiitos päivien piristyksestä ja hyvää kevään odotusta <3

  • Saija Saija sanoo:

   Mikä ihana palaute täällä odottikaan, ihan hymy nousi huulille :) Mahtavaa, että pidät blogistani! Kiitos tuhannesti ja mukavaa kevään odotusta myös sinne <3 xx

 7. Avatar Anna sanoo:

  Tiedoksi muuten, että Ivyrevelin kaikki tuotteet ovat nahka-imitaatioita, eivät oikeaa nahkaa!

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö :o Joka paikassa vaan lukee, että 100% nahkaa. Mutta hyvä tietää, kiitos korjauksesta :)

 8. Avatar Anu sanoo:

  Mistä on noi ihanat aurinkolasit ekassa kuvassa? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on SheIn-verkkokaupasta, mutta valitettavasti jo pari vuotta vanhat eli ei pakosti ole enää saatavilla :(

 9. Avatar Hirvonen sanoo:

  Noi iPhonen kuoret ovat ihanant! Olen itsekin harkinnut nyt vihdoin ja viimein panostavani puhelimeen ja sen kestävyyteen. Ja mehulinko on ihan huippujuttu! Sen kun ostat niin huomaat tekeväsi koko ajan erilaisia mehuja.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla sun pitävän niistä! Kuoret kyllä auttaa kestämään ja myös panssarilasi on ihan ehdoton – suosittelen panostamaan myös siihen :)

Kommentoi