Ruutupöksyt ja villikortti

Nämä viime päivien (vai viikkojen?) pakkaset ovat verottaneet mielikuvitusta asujen suhteen. Nimittäin tuntuu siltä kuin en olisi hetkeen muuta pukenut päälle kuin paksun talvitakin, uggit ja vaatekaapin lämpimimmät neuleet. Voin sanoa, että tilanne on tuottanut haasteita tällaiselle vilukissalle :D Onneksi säätiedot alkavat pikkuhiljaa näyttää mieluisimmilta niin pääsee pukeutumaan normaalimmin. Vaikka raskaus tuo mukanaan sitten omat haasteet, kun vaatekaapista alkaa käydä kaikki pieneksi. Anyway tässä kuvia muutaman viikon takaa:

IDKUVA

ruutuhousut asu

gucci samettilaukku

gucci laukku

ruutuhousut blogi

vero moda huivi

Ruutuhousut ovat löytäneet tiensä myös mun vaatekaappiin. Ja vaikka pöksyt ovat itsessään jo melko näyttävä osa asua niin heitin mukaan ”villin kortin” – punaisen kaulahuivin. Mielestäni yhdistelmä pysyy kuitenkin hillittynä.

Mä täällä hoidan vielä viimeisiä juttuja ennen viikon kiireisintä, mutta odotetuinta päivää. Lähdetään nimittäin huomenna aamulla Julian kanssa Helsinkiin, jossa vierähtää koko päivä. Illalla suunnistetaan vielä kaveripariskunnan kanssa tuplatreffeille. Tiedossa siis kiva aloitus viikonlopulle 


12 Responses to “Ruutupöksyt ja villikortti”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Kamalat housut! Miten sulle voi vielä mahtia tavalliset vaatteet, jos kerta raskaana oot..

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi, että nämä housut eivät ole sun mieleen. Ne on varmasti sellaiset, jotka jakaa mielipiteitä :) Nämä kuvat on jo muutaman viikon vanhat ja nyt housut ei enää menisi kiinni, että kyllä se masu jo vähän rajoittaa pukeutumista :)

 2. Avatar Miina sanoo:

  Kiva asu! <3 mä olen kans haaveillut tuollaisista ruutuhousuista :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Miina <3 Ruutuhousut ovat kyllä tosi kivat! Ja näitä on niin helppo yhdistellä :)

 3. Avatar SofiaEmilia sanoo:

  Ihan super hyvän näköinen yhdistelmä! Ja noi housut näyttää niin hyviltä :) Oon alkanut pikkuhiljaa itsekin haaveilemaan vastaavista.

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos kovasti sanoistasi :) Mä tykkään näistä housuista itsekin tosi paljon! Ruutuhousut ovat samaan aikaan trendikäs, mutta klassinen valinta :)

 4. Avatar Cami sanoo:

  Hyvin toimii yhdistelmä eikä oo mun mielestä liian raju! En ehkä näkisi tätä asua itseni päällä, mutta sun päällä näyttää superhyvältä :) Harmi ettei keretty näkemään tänään, kun oisin mielelläni ihan livenäkin sua vielä onnitellut <3 Tehdään se sitten parin viikon päästä!

  • Saija Saija sanoo:

   Oi tosi kiva kuulla, että sä pidit tästä yhdistelmästä :) Vaikka ei ole mun ihan normaalein valinta niin viihdyin tässä asussa kyllä tosi hyvin. Niinpä!! Olisi ollut kyllä ihana nähdä pitkästä aikaa, mutta muutaman viikon päästä sitten <3 xx

 5. Avatar Jani-75 sanoo:

  Tyylikäs ja kengät<3

 6. Superihana yhdistelmä, joka sopii sulle todella hyvin! <3

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

Kommentoi