Elämää puhelimen kuvakansioiden kautta

Heissan  Mites teidän viikonloppu sujui? Meillä oli ohjelmassa niin paljon kaikkea, etten ehtinyt avata konetta kuin kerran aikaisemmin ennen tätä maanantai aamua. Mun tuli räpsittyä normaalia enemmän kuvia puhelimella, joten ajattelin pitkästä aikaa näyttää teille kuvakansioiden saldoa. Edellisestä tällaisesta kuvakoosteesta on vierähtänyt jo muutama kuukausi, joten osa kuvista on vanhempia ja osa sitten uusia suoraan eiliseltä. Mutta mennään asiaan!

PS. Jos teitä kiinnostaa nähdä lisää näitä kuvia niin kannattaa ottaa seurantaan mun Instagram-tili, josta mut löytää nimimerkillä @saijis.

IDKUVA

1. Eilisen päivän asusteet: Clusen nahkainen kello + sirot rannekorut. Kultaisen ja marmorin yhdistelmä ei vaan petä koskaan. 2. Lauantaina käytiin katsomassa Cheekin Veljeni Vartija-leffa ja vaikka oltiin molemmat luettu siitä kritisoivia arvosteluja etukäteen niin täytyy kyllä sanoa, että ne ei pitänyt yhtään paikkansa. Leffa oli paljon meidän mieleen! 3. Sain hetki sitten Cloettalta talven uutuustuotteita testiin ja boksin ylivoimaiseksi suosikiksi nousi Tuplan uudet proteiini- ja energiapatukat. 4. Tämä kuva on itse asiassa todella todella vanha, mutta koska se on jäänyt blogin puolella jakamatta niin laitoin sen tähän mukaan. Eli erään perjantai-illan viettoa ja kuulumisten vaihtelua Iidan kanssa Amarillossa.

punainen bleiseri

Harvoin sitä tulee pukeuduttua näin ”siististi”, mutta punainen bleiseri on kyllä kevään yksi trendikkäimmistä vaatteista. Bleiseri* löytyy täältä.

instagram filter

1. Haha, tämä kuvastaa hyvin mun alkuvuoden elämää kiireellisten aikataulujen kanssa :D Stressilevelit pomppii huipuissaan, mutta onneksi pian helpottaa niin ne tippuu yhtä nopealla vauhdilla alas. Kuka muu pystyy samaistumaan tähän kuvaan? 2. Reilu viikko sitten lähdettiin Sannin kanssa Vaasaan viettämään päivää. Käytiin lounastamassa pitkästä aikaa Rossossa ja kummankin lautaselta löytyi valkosipuliöverit eli broileria valkosipuliöljyssä paistetuilla perunoilla, valkosipulikastiketta ja kasviksia. 3. Miran kanssa kuvailujen jälkeiset kroppien lämmittelyt kuumilla juomilla. 4. Eilen lähdettiin Tuuriin Keskiselle viettämään rentoa sunnuntaipäivää shoppaillen.

marimekko tuuri keskinen

Vaikka Marimekon astiakokoelma alkaa olla jo lähes kerättynä niin silti joka kerta täytyy pyörähtää Marimekon osastolla. Tuo edustalla oleva pyöreä tarjotin voisi olla vielä kiva täydennys!

instagram postaus

1. Vaasassa ollessa suunnattiin jälkkäreille Sweet Vaasa-nimiseen kahvilaan. Heidän kakkutarjonta aiheuttaa joka kerta valinnan vaikeuden! 2. Tänään aamulenkillä pakkasessa auringon juuri noustessa – ihan keväinen fiilis. 3. Simppeli arkiasu koostuu raidallisesta neuleesta, jossa on kultaiset napit olkapäillä sekä pussimaiset hihat + tummansinisistä farkuista. 4.  Tällaisia burgerkuvia ei saisi katsoa nälkäisenä!!

detox tee

Mun tulee nykyään juotua teetä melkein enemmän kuin kahvia, tällä hetkellä oon koukussa vaniljan ja mandariinin makuisiin versioihin.

Energistä ja aurinkoista viikkoa kaikille 


19 Responses to “Elämää puhelimen kuvakansioiden kautta”

 1. Avatar Anniina sanoo:

  Mä en yleensä kuvaile mitään puhelimella, varsinkaan nyt kun kamera on rikki, mutta aina kun katon näitä sun puhelinkuvakollaaseja tulee sellainen olo, että pitäisi korjauttaa kamera ja kuvailla puhelimella enemmän. Inspiroivia kollaaseja siis ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei, onpa harmi kuulla sun puhelimen kameran olevan rikki :/ Oon kans pelännyt, että koska mulle käy samoin. Toistaiseksi oon siltä säästynyt! Mutta piristävää kuulla sun olevan tuota mieltä, tällainen palaute ilahdutti ja motivoi kuvaamaan entistä enemmän <3 xx

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Mistä tuo ihana neule on?

 3. Avatar Mmari sanoo:

  Mistä tuo raidallinen pusero on? :)

 4. Avatar Sini sanoo:

  Tosi kiva postaus! Noi Marimekon jutut näyttää kyllä niin ihanilta♥

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti Sini :) Eikö olekin! Marimekolta voisi kyllä ottaa kaikki tuotteet <3

 5. Avatar Jonna sanoo:

  Nää puhelinkuva kooste-postaukset on kivoja :) mistä olet ostanut tuota skinny teetä? Tekis mieli itsekkin kokeilla :)

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että sä Jonna pidät näistä :) Mä sain sitä testiin Weightworld-nimisestä verkkokaupasta. En osaa sanoa, saako muualta mutta sieltä ainakin :’)

 6. Avatar Roosa sanoo:

  Mäkin tykkäsin siitä veljeni vartija leffasta! En oo silleen cheekin fani eikä hänen elämäntarina oo tuttu niin toi leffa oli senkin takia tosi mielenkiintonen. Viimepäivinä onkin soinu cheekin biisit aika paljon :D Ois kiva jos tekisit jonkun postauksen kevään muotitrendeistä yms. vaikka onkin vasta helmikuun alku niin mä ainakin haaveilen jo keväästä ja kevätvaatteista :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että sä kans pidit siitä :) Se oli kyllä niin hyvä! Hei ihana idea, mielelläni toteuttaisin tämän. Mä oon kans jo pidemmän aikaa katsellut kevätvaatteita innoissani :p

 7. Avatar Juulia sanoo:

  Mistä oot ostanu ton ihanan telineen kaktukselle?

 8. Avatar Saga sanoo:

  Mä oon niin näiden kännykkäkuvapostausten fani! Ne on niin aitoja, ja sulla ne viel näyttää niin upeille :) Omat kännykkäräpsyt ei oo kauheen hyvännäköisiä yleisimmin :D

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas mukava kuulla sun olevan tuota mieltä :) Mä kans tykkään, kun näissä välittyy sitä aitoa arkea ja tekemisiä, mitä ei välttämättä muista kuvista tuu. Höpö höpö, kyllä sun omat miellyttää ainakin mun silmää :p

 9. Hahah, olipa outoa bongata mutkin täältä! Pus! <3 Voisi itsekin kyhätä tälläisen kännykkäkoostepostauksen koska tämä sun oma on niin insoiroiva! :)

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

Kommentoi