Kevään sisustuskärpänen puraisi

Joka keväinen (kai näin voi jo sanoa?) ilmiö on jälleen täällä, nimittäin muhun on iskenyt kunnon sisustuskärpänen! Oon nyt viimeisen parin viikon ajan löytänyt itseni iltaisin selailemasta eri verkkokauppoja sekä etsimässä inspistä muun muassa Pinterestistä. Pelottelinkin jo Tatua, että varo vaan pian uudistan koko asunnon :D Ei nyt sentäs, mutta jotain pieniä keväisiä uudistuksia voisin kyllä tehdä. Innostus sisustamiseen tulee näihin aikoihin varmaan aina sen vuoksi, kun joulun koristeluiden jälkeen koti tuntuu hieman ”tyhjän näköiseltä”, päivän valoa alkaa tulla sisään ja sitä näkee kodin uusin silmin. Ajattelin jakaa teille mun uusimman inspiskollaasin sekä kertoa hieman, mitkä jutut iskee muhun tällä hetkellä sisustuksessa:

sisustusinspiraatio

Pussilakanat | Kultainen ananasvati | Kattovalaisin | Maljakko | Nojatuoli | Nestesaippua | Matto | Tyyny | Seinäkoriste | Muki

» Mustavalkoiset pussilakanat.

Meidän vuodevaatevarasto on täynnä näyttäviä kuoseja ja värejä, mutta yksinkertaiset versiot puuttuvat kokonaan. Oon kauan haaveillut hotellityyppisistä valkoisista lakanoista, joissa olisi silti jotain erikoista. Nämä mustalla reunuksella varustetut puuvillasatiinia olevat lakanat olisivat just eikä melkein täydelliset.

» Yksinkertaiset valaisimet.

Muistan kuinka vuosia sitten omaan kotiin muuttaessa oli tärkeintä, että kaikki kodin valaisimet olisivat mahdollisimman erikoisia. Nykyään minimalistisuus miellyttää eniten ja vähemmän on enemmän. Rakastan valaisimia, joissa on käytetty kultaista sävyä. Tämä kollaasissa oleva versio sopisi hyvin esimerkiksi keittiöön!

» Isot kuvioidut matot.

En varmaankaan ole ainoa, joka tykkää tällaisista näyttävistä matoista. Tämä mustavalkoinen on niin kaunis, että voisin ostaa sen vaikka heti meidän olohuoneeseen. En vain tiedä, miten väri pysyisi hyvänä koirataloudessa. Onko kenelläkään kokemuksia tästä?

» Suloiset maljakot + eukalyptuksen oksat.

Kodin sisustuksen yksityiskohdissa keväisin iskee tietysti kasvit ja erityisesti tällä hetkellä eukalyptuksen oksat, joita on tullut ostettua jo parikin kertaa. Niiden kaveriksi esimerkiksi vaaleanpunainen maljakko.

» Pörröiset karvatyynyt.

Koristetyynyt on mun suurin heikkous, haha. Jos vain jossain olisi edes vähänkin tilaa vielä yhdelle niin ostaisin tällaisen karvatyynyn. Voin jo melkein tuntea kollaasissa olevan tyynyn pörröisyyden 

Huomaatteko te sisustusinnostuksen kasvavan kevään lähestyessä?

*sisältää mainoslinkkejä


16 Responses to “Kevään sisustuskärpänen puraisi”

 1. Avatar Sonja sanoo:

  Sisustusinnostus on iskeny muhunkin :D tuota samaa nojatuolia oon ihastellu ja uusi tummempi matto on ainaki ostoslistalla. Meillä muuten on juurikin tuo kollaasin mustavalkokuvioinen matto, ja en sit tiedä sattuko meille joku maanantaikappale mut siitä irtos ihan älyttömästi valkeeta haituvaa/lankaa! Pesukaan ei juuri auttanu nii pakko oli siirtää olkkarista toiseen huoneeseen.. Kaunishan se on mut huonolaatuinen.

  • Saija Saija sanoo:

   Onpa kiva, että sisustusinspiraatio on iskenyt myös suhun :p Niinkö! Voi ei onpa ikävää, että sen kanssa on käynyt noin :o Se on kumminkin melko arvokas… Kiitos sulle, kun kommentoit omat kokemuksesi siitä, näistä on mulle ja varmasti myös monelle muulle niin suuri apu :)

 2. Avatar E sanoo:

  Ostin syksyllä vaaleanpunaisen pörrötyynyn Jyskistä ja rakastan sitä niin paljon! :D

  Jos toi kuvassa oleva matto on se Elloksen Raleigh, niin siitä oon lukenut vähän huonoja kokemuksia kun se on niin ohutta ja kevyttä materiaalia ettei pysy paikoillaan lattialla :/

  • Saija Saija sanoo:

   Oi voin vaan kuvitella, miten ihana sun pörrätyyny on :D <3 Joo on juuri se! Eikä, onpa harmi kuulla. Katsonkin, että se on aika ohut ja olisi juuri sen vuoksi ollut meille kivan kevyt matto, mutta se ei saisi olla kuitenkaan liian ohut. Koska koirataloudessa sen pitäisi pysyvä paikoillaan :/

 3. Avatar J sanoo:

  Toi matto on ihan kamala, siitä irtoaa ihan järkyttävästi noita haituvia ja sitä on tuskaa imuroida. En suosittele Etenkään eläintalouteen, meillä kissat kuljettaa tassuissaan niitä haituvia ympäri asuntoa.

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö :o Voi ei! Onpa paljon huonoja kokemuksia siitä… Inhottavaa imuroida jatkuvasti mattoa. Kiitos sulle, kun kerroit kokemukset niin tiedän etsiä mahdollisesti jonkun toisen :)

 4. Mulla on samoja kokemuksia tosta matosta kuin aiemmillakin kommentoijilla. Meiltä löytyy sellanen imuri, jossa on tyhjennettävä läpinäkyvä pölysäiliö, niin mattoa imuroidessa huomaa selvästikin, miten paljon haituvaa matosta irtoaa imuroidessa. Onhan kyseinen matto kaunis, mutta kaikkea muuta kuin käytännöllinen. Niin ja noi pörröiset karvatyynyt iskee myös muhun ihan täysillä! Jyskissä olis ihan täydellisiä vaaleanpunaisia pörrötyynyjä ja oon jo niin monta kertaa meinannut ajella sinne ostamaan niitä useammankin. :D

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :/ Vitsit, miten harmi että näin monella on huonoja kokemuksia siitä! Se on kyllä huono juttu, jos siitä irtoaa koko ajan jotain. Meillä Nemo varmaan innostuisi syömään niitä haituvia :-D Täytyy käydä pyörähtämässä Jyskissä, nimittäin tuollainen pörrötyyny olisi aivan ihana. Sille löytyisi käyttöä niin olohuoneesta kuin makkarista, koska koristetyynyjä ei voi olla liikaa. Kiitos sulle tästä kommentista :)!

 5. Avatar Saga sanoo:

  Sama täällä, hirvee hinku pistää koko kämppä uusiks :D Ihania sisustusideaoita, toi värimaailma = <3

  • Saija Saija sanoo:

   Haha, onneksi en sitten ole ainoa tästä asiasta innostunut :D Kiitos hirmu paljon Saga, kiva nähdä meillä olevan samanlainen maku <3

 6. Avatar Tinpsu sanoo:

  Varoituksen sana tuosta matosta! Oli itselläkin haavelistalla mutta jätin ostamatta kun kuulin paljon huonoja kokemuksia. Matto mm. painuu aika pian rumasti niistä kohdin, mistä kävellään paljon ja esim. sohvapöytä jättää painaumat, jotka ei enää ”kohoa” normaaliksi. Ja karvaa ja pölyä kuulemma lähtee. Suosittelen panostamaan laadukkaampaan versioon :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ou nou :( Kylläpäs siinä on paljon huonoja puolia… Ikävää, että tämän hintaluokan matto on niin huonolaatuista. Täytyy kyllä löytää parempi vaihtoehto. Kiitti sulle kommentistasi :)!

 7. Avatar Heidi sanoo:

  Meillä oli tuo matto ja samat huonot kokemukset siitä, kuin aikaisemmalla kirjoittajalla :(

  • Saija Saija sanoo:

   Onpa kurjaa, että näin monella on huonoja kokemuksia kyseisestä matosta… Mutta hyvä, kun kerroitte! Tästä on apua niin mulle kuin varmasti monelle muulle :)

 8. Avatar Cami sanoo:

  Oho, olin suunnitellut hankkivani kans ton maton kotiin, mutta en siis hankikaan :/ Toi valaisin näyttäis ainakin mun suunnitelmissa just täydelliseltä meidän uuteen keittiöön, mutta pitää ensin kyllä oottaa, että asunto edes valmistuu ❤️

  • Saija Saija sanoo:

   Joo huonolta näyttää kokemuksien osalta, joten ehkä ei sitten kannata :/ Tuo valaisin on kyllä niin upea! Mä jo odotan, että näen kuvia teidän valmiista asunnosta :p <3

Kommentoi