Kevään sisustuskärpänen puraisi

Joka keväinen (kai näin voi jo sanoa?) ilmiö on jälleen täällä, nimittäin muhun on iskenyt kunnon sisustuskärpänen! Oon nyt viimeisen parin viikon ajan löytänyt itseni iltaisin selailemasta eri verkkokauppoja sekä etsimässä inspistä muun muassa Pinterestistä. Pelottelinkin jo Tatua, että varo vaan pian uudistan koko asunnon :D Ei nyt sentäs, mutta jotain pieniä keväisiä uudistuksia voisin kyllä tehdä. Innostus sisustamiseen tulee näihin aikoihin varmaan aina sen vuoksi, kun joulun koristeluiden jälkeen koti tuntuu hieman ”tyhjän näköiseltä”, päivän valoa alkaa tulla sisään ja sitä näkee kodin uusin silmin. Ajattelin jakaa teille mun uusimman inspiskollaasin sekä kertoa hieman, mitkä jutut iskee muhun tällä hetkellä sisustuksessa:

sisustusinspiraatio

Pussilakanat | Kultainen ananasvati | Kattovalaisin | Maljakko | Nojatuoli | Nestesaippua | Matto | Tyyny | Seinäkoriste | Muki

» Mustavalkoiset pussilakanat.

Meidän vuodevaatevarasto on täynnä näyttäviä kuoseja ja värejä, mutta yksinkertaiset versiot puuttuvat kokonaan. Oon kauan haaveillut hotellityyppisistä valkoisista lakanoista, joissa olisi silti jotain erikoista. Nämä mustalla reunuksella varustetut puuvillasatiinia olevat lakanat olisivat just eikä melkein täydelliset.

» Yksinkertaiset valaisimet.

Muistan kuinka vuosia sitten omaan kotiin muuttaessa oli tärkeintä, että kaikki kodin valaisimet olisivat mahdollisimman erikoisia. Nykyään minimalistisuus miellyttää eniten ja vähemmän on enemmän. Rakastan valaisimia, joissa on käytetty kultaista sävyä. Tämä kollaasissa oleva versio sopisi hyvin esimerkiksi keittiöön!

» Isot kuvioidut matot.

En varmaankaan ole ainoa, joka tykkää tällaisista näyttävistä matoista. Tämä mustavalkoinen on niin kaunis, että voisin ostaa sen vaikka heti meidän olohuoneeseen. En vain tiedä, miten väri pysyisi hyvänä koirataloudessa. Onko kenelläkään kokemuksia tästä?

» Suloiset maljakot + eukalyptuksen oksat.

Kodin sisustuksen yksityiskohdissa keväisin iskee tietysti kasvit ja erityisesti tällä hetkellä eukalyptuksen oksat, joita on tullut ostettua jo parikin kertaa. Niiden kaveriksi esimerkiksi vaaleanpunainen maljakko.

» Pörröiset karvatyynyt.

Koristetyynyt on mun suurin heikkous, haha. Jos vain jossain olisi edes vähänkin tilaa vielä yhdelle niin ostaisin tällaisen karvatyynyn. Voin jo melkein tuntea kollaasissa olevan tyynyn pörröisyyden 

Huomaatteko te sisustusinnostuksen kasvavan kevään lähestyessä?

*sisältää mainoslinkkejä


16 Comments
 • Avatar
  Sonja
  Posted at 14:33h, 30 tammikuu Vastaa

  Sisustusinnostus on iskeny muhunkin :D tuota samaa nojatuolia oon ihastellu ja uusi tummempi matto on ainaki ostoslistalla. Meillä muuten on juurikin tuo kollaasin mustavalkokuvioinen matto, ja en sit tiedä sattuko meille joku maanantaikappale mut siitä irtos ihan älyttömästi valkeeta haituvaa/lankaa! Pesukaan ei juuri auttanu nii pakko oli siirtää olkkarista toiseen huoneeseen.. Kaunishan se on mut huonolaatuinen.

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:40h, 30 tammikuu Vastaa

   Onpa kiva, että sisustusinspiraatio on iskenyt myös suhun :p Niinkö! Voi ei onpa ikävää, että sen kanssa on käynyt noin :o Se on kumminkin melko arvokas… Kiitos sulle, kun kommentoit omat kokemuksesi siitä, näistä on mulle ja varmasti myös monelle muulle niin suuri apu :)

 • Avatar
  E
  Posted at 15:29h, 30 tammikuu Vastaa

  Ostin syksyllä vaaleanpunaisen pörrötyynyn Jyskistä ja rakastan sitä niin paljon! :D

  Jos toi kuvassa oleva matto on se Elloksen Raleigh, niin siitä oon lukenut vähän huonoja kokemuksia kun se on niin ohutta ja kevyttä materiaalia ettei pysy paikoillaan lattialla :/

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:41h, 30 tammikuu Vastaa

   Oi voin vaan kuvitella, miten ihana sun pörrätyyny on :D <3 Joo on juuri se! Eikä, onpa harmi kuulla. Katsonkin, että se on aika ohut ja olisi juuri sen vuoksi ollut meille kivan kevyt matto, mutta se ei saisi olla kuitenkaan liian ohut. Koska koirataloudessa sen pitäisi pysyvä paikoillaan :/

 • Avatar
  J
  Posted at 18:16h, 30 tammikuu Vastaa

  Toi matto on ihan kamala, siitä irtoaa ihan järkyttävästi noita haituvia ja sitä on tuskaa imuroida. En suosittele Etenkään eläintalouteen, meillä kissat kuljettaa tassuissaan niitä haituvia ympäri asuntoa.

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:37h, 30 tammikuu Vastaa

   Niinkö :o Voi ei! Onpa paljon huonoja kokemuksia siitä… Inhottavaa imuroida jatkuvasti mattoa. Kiitos sulle, kun kerroit kokemukset niin tiedän etsiä mahdollisesti jonkun toisen :)

 • Avatar
  Sonja Tuulia K
  Posted at 22:32h, 30 tammikuu Vastaa

  Mulla on samoja kokemuksia tosta matosta kuin aiemmillakin kommentoijilla. Meiltä löytyy sellanen imuri, jossa on tyhjennettävä läpinäkyvä pölysäiliö, niin mattoa imuroidessa huomaa selvästikin, miten paljon haituvaa matosta irtoaa imuroidessa. Onhan kyseinen matto kaunis, mutta kaikkea muuta kuin käytännöllinen. Niin ja noi pörröiset karvatyynyt iskee myös muhun ihan täysillä! Jyskissä olis ihan täydellisiä vaaleanpunaisia pörrötyynyjä ja oon jo niin monta kertaa meinannut ajella sinne ostamaan niitä useammankin. :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:01h, 01 helmikuu Vastaa

   Eikä :/ Vitsit, miten harmi että näin monella on huonoja kokemuksia siitä! Se on kyllä huono juttu, jos siitä irtoaa koko ajan jotain. Meillä Nemo varmaan innostuisi syömään niitä haituvia :-D Täytyy käydä pyörähtämässä Jyskissä, nimittäin tuollainen pörrötyyny olisi aivan ihana. Sille löytyisi käyttöä niin olohuoneesta kuin makkarista, koska koristetyynyjä ei voi olla liikaa. Kiitos sulle tästä kommentista :)!

 • Avatar
  Saga
  Posted at 10:00h, 31 tammikuu Vastaa

  Sama täällä, hirvee hinku pistää koko kämppä uusiks :D Ihania sisustusideaoita, toi värimaailma = <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:17h, 01 helmikuu Vastaa

   Haha, onneksi en sitten ole ainoa tästä asiasta innostunut :D Kiitos hirmu paljon Saga, kiva nähdä meillä olevan samanlainen maku <3

 • Avatar
  Tinpsu
  Posted at 17:53h, 31 tammikuu Vastaa

  Varoituksen sana tuosta matosta! Oli itselläkin haavelistalla mutta jätin ostamatta kun kuulin paljon huonoja kokemuksia. Matto mm. painuu aika pian rumasti niistä kohdin, mistä kävellään paljon ja esim. sohvapöytä jättää painaumat, jotka ei enää ”kohoa” normaaliksi. Ja karvaa ja pölyä kuulemma lähtee. Suosittelen panostamaan laadukkaampaan versioon :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:17h, 02 helmikuu Vastaa

   Ou nou :( Kylläpäs siinä on paljon huonoja puolia… Ikävää, että tämän hintaluokan matto on niin huonolaatuista. Täytyy kyllä löytää parempi vaihtoehto. Kiitti sulle kommentistasi :)!

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 05:01h, 01 helmikuu Vastaa

  Meillä oli tuo matto ja samat huonot kokemukset siitä, kuin aikaisemmalla kirjoittajalla :(

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:39h, 01 helmikuu Vastaa

   Onpa kurjaa, että näin monella on huonoja kokemuksia kyseisestä matosta… Mutta hyvä, kun kerroitte! Tästä on apua niin mulle kuin varmasti monelle muulle :)

 • Avatar
  Cami
  Posted at 08:36h, 04 helmikuu Vastaa

  Oho, olin suunnitellut hankkivani kans ton maton kotiin, mutta en siis hankikaan :/ Toi valaisin näyttäis ainakin mun suunnitelmissa just täydelliseltä meidän uuteen keittiöön, mutta pitää ensin kyllä oottaa, että asunto edes valmistuu ❤️

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:06h, 05 helmikuu Vastaa

   Joo huonolta näyttää kokemuksien osalta, joten ehkä ei sitten kannata :/ Tuo valaisin on kyllä niin upea! Mä jo odotan, että näen kuvia teidän valmiista asunnosta :p <3

Post A Comment