Testissä juuri nyt

Aina tietyin väliajoin tulee esiteltyä teille omia suosikkituotteita, erityisesti kosmetiikkapuolelta. Mä oon tunnetusti innokas testailemaan markkinoiden uutuustuotteita niin tutuilta kuin entuudesta tuntemattomilta merkeiltä. Nyt ajattelin toteuttaa hieman erilaisen postauksen eli listaan tuotteet, jotka ovat mulla tällä hetkellä testissä. Tuotteet ovat tarkassa tutkinnassa mun suurennuslasin alla, haha! Ja tässä nyt hieman ensimmäisiä fiiliksiä, mitä niistä on syntynyt:

IDKUVA6

Garnier – Moisture Bomb Tissue Mask

Tiedätte, että rakastan kasvonaamiota. Niitä tulee tehtyä viikottain! Varsinkin nyt talvella tuntuu, että iho kaipaa kaiken mahdollisen extrakosteutuksen. Testissä on nyt juuri kuivalle iholle suunniteltu kangasnaamio, jota pidetään kasvoilla 15 minuutin ajan.

paradise ripsari

L’Oréal – Paradise Extatic ripsiväri

Vaikka mulla on ripsienpidennykset käytössä niin aina sillon tällöin löytyy ripsarille käyttöä! Juhlavassa meikissä käytän ripsiväriä alaripsiin ja välillä ripsari puolestansa saa toimia yleisilmeen pelastajana liian pitkäksi venyneen huoltovälin vuoksi. Kiinnostuin tästä uutuudesta sen kehutun koostumuksen vuoksi. Tämä on nimittäin paljon voidemaisempi kuin mitä ripsarit yleensä ja sen ansiosta ripsistä tulee erotellummat. Ensimmäisten testikertojen vaikutteella en keksi huonoa sanottavaa!

botanicals loreal

L’Oréal – Botanicals Shine Vinegar

Mulla on välillä suorastansa pakkomielle hiusten kiiltävyyteen. En tarkoita mitään sellaista överiä rasvaista lookkia vaan luonnollista terveen hiuksen kiiltoa. Tämä Shine Vinegar-kiiltosuihke on läpäissyt mun testin ja taitaa päästä pysyväksi vakkarituotteeksi. Plussaa siitä, että tämä ei sisällä ollenkaan parabeeneja.

max factor

Max Factor* – Honey Lacquer huulikiillot

Kevättä selvästi ilmassa, kun testiin on päässyt herkullisen sävyisiä huulikiiltoja. Max Factorin tuotteet ovat vasta lähiaikoina tulleet mulle tutuksi ja ne vaikuttavat kaikin puolin oikein hyvältä. Muutama erityinenkin lemppari on löytynyt! Näitä löytyy myynnistä House of Brandonilta.

loreal clearing scrub

L’Oréal – Smooth Sugars Clearing Scrub

Tämä kuorintageeli herätti kiinnostukseni sisällöllään, nimittäin se sisältää kolmea luonnollista alkuperää olevaa sokeria sekä kiivin siemeniä. Plussaa siitä, että tämä soveltuu myös huulille, jopa herkille talven kuivattaneille.


19 Comments
 • Nena Sofia
  Posted at 01:46h, 28 tammikuun Vastaa

  Kivan oloisia tuotteita sulla testissä! Tuo sokerikuorinta vaikuttaa erityisen jännältä, sitä voisin testata itsekin :)

  • Saija
   Posted at 11:20h, 28 tammikuun Vastaa

   Kiva kuulla, että sokerikuorinta herätti sun kiinnostuksen! Se on kyllä sen verran erilainen kuin muut kuorinnat, että suosittelen kyllä lämpimästi testailemaan :)

 • Nimetön
  Posted at 09:21h, 28 tammikuun Vastaa

  Saako näitä tuotteita ihan marketeista?

  • Saija
   Posted at 11:22h, 28 tammikuun Vastaa

   Joo kaikkia pitäisi saada ihan perus kaupoista! :)

 • Sini
  Posted at 09:32h, 28 tammikuun Vastaa

  Uu toi vaaleenpunanen kangasnaamio on just mun lemppari noista Garnierin naamioista! L’orealin ripsiväri herätti kyllä mielenkiinnon,kuulostaa tosi hyvältä. Onko se vedenkestävä?

  • Saija
   Posted at 11:28h, 28 tammikuun Vastaa

   Niinkö!! Onpas kiva kuulla, että se on myös sun mieleen <3 Nämä kangasnaamiot on kyllä käteviä, tuntuu että vaikutus on jotenkin parempi kuin normaalissa kasvoille levitettävässä naamiossa. Ei ole vedenkestävä, mutta käsittääkseni tästä on myös sellainen versio olemassa. En toki ole varma, että saako sitä vielä Suomesta :)

 • Katri
  Posted at 10:31h, 28 tammikuun Vastaa

  En olekkaan koskaan kokeilut kangasnaamiota, mutta toi vois olla hyvä testattavaksi kun se on tutulta merkiltä ja varmaan edullisemmasta päästä :)

  http://www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  • Saija
   Posted at 11:22h, 28 tammikuun Vastaa

   Kannattaa kyllä kokeilla, nuo on ainakin mulle ollut positiivisia yllätyksiä! Ja on tosiaan edullisia, olisiko yhdellä tällaisella ollut hintaa noin 2€ :)

 • Katja
  Posted at 10:34h, 28 tammikuun Vastaa

  Sain synttärilahjaksi kaverilta tuon paradise extract-ripsarin ja se on kyllä ihan ykkönen!! Tuntuu kuin ei olisi sitä ennen ripsaria käyttänytkään kun aiemmat on ollut niin valjuja hah :D nuo huulikiillot näyttävät tosi näteiltä, pitää ehkä ottaa itsekin kokeiluun :-)

  • Saija
   Posted at 07:53h, 29 tammikuun Vastaa

   Oi olipa ihana synttärilahja :) Ja huippua, että pidät kans siitä! Se on kyllä jotenkin hyvällä tapaa erilainen ripsari. En keksi mitään huonoa sanottavaa. Kiva kuulla, että kiinnostuit niistä – Max Factorilla on noista niin herkullisia sävyjä, että suosittelen tutustumaan :p

 • Heidi
  Posted at 11:35h, 28 tammikuun Vastaa

  Nuo kangasnaamiot on parhautta! Oma lemppari on se sininen :)

  Tuo ripsari odottaa testivuoroaan omassa meikkilipastossa – toivotaan, että toimii tässäkin osoitteessa.

  Tuota kuorintaa pitää kokeilla!

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  • Saija
   Posted at 06:03h, 29 tammikuun Vastaa

   Ilo nähdä sun myös pitävän näistä naamioista :) Mäki oon testaillut sitä sinistä ja se oli kyllä kans hyvä! Hei pidän peukkuja, että ripsari on sun mieleen ja lämmin suositus kuorinnalle, se on jotenkin ihanan hellävarainen :’)

 • Sara
  Posted at 17:45h, 28 tammikuun Vastaa

  Itsekin ostin tuon paradise extatic-ripsivärin kun sitä oli niin monessa facebookin kauneusryhmässä kehuttu, mutta mikä pettymys! Omat melko pitkät ripset menee ihan kökköiseksi, ei ollenkaan kivan näköinen lopputulos.. Tuo alin kuorintageeli kuulostaa hyvältä, samanlaisissa purkeissa olevat savinaamiot nimittäin ovat täyttä rakkautta <3 tällaiset postaukset ovat kivoja, itsekin tykkään testailla uutuuksia :)

  • Saija
   Posted at 08:38h, 29 tammikuun Vastaa

   Voi eikä! Onpa harmi, että ripsiväri ei toiminut sun ripsissä :( Se voi olla, että toimii sitten paremmin lyhyissä ripsissä, kun mullakin erottelee hyvin minit alaripset :D Jos tykkäät savinaamioista niin uskon, että ihastut tähän kuorintageeliin eli ehdottomasti kannattaa ottaa testaukseen! Voi kiitos paljon, oli mukava kuulla sun pitävän tästä postauksesta <3 xx

 • t
  Posted at 18:08h, 28 tammikuun Vastaa

  Ei liity aiheeseen, mutta mua kiinnostais tilannekatsaus sun laukkukokoelmasta plus haaveet, jotka on vielä toteuttamatta! Mun haavelistalla on jo pitkään ollut Guccin Dionysus niin ois kiva kuulla mitä oot tykänny siitä ja onko kuosi ollut helppo yhdistää asujen kanssa vai onko jäänyt vähälle käytölle. :-)

  • Saija
   Posted at 08:27h, 30 tammikuun Vastaa

   Kivoja toiveita, mä kirjoittelen nämä itselleni ylös :) Pari muutakin lukijaa toivoi päivitettyä laukkukokoelman katsausta, joten se lähtee näistä varmasti ä hyvinkin pian toteutukseen. Voisin kirjoitella samalla postaukseen hieman fiiliksiä laukuista, arvosteluja yms. :)!

 • Susanna
  Posted at 20:39h, 30 tammikuun Vastaa

  Nyt innostuin vielä enemmän tuosta Paradise Extatic -ripsiväristä, kun voitin sen vähän aikaa sitten itselleni arvonnasta! Mahtaako tässä edes malttaa odottaa, kunnes edellinen ripsari loppuu.. :D

  • Saija
   Posted at 10:13h, 31 tammikuun Vastaa

   Voi olipa sulla hyvä tuuri :) Haha joo se on paha! Mutta hyvää kannattaa odottaa ;-D

 • Testissä olevat kosmetiikkatuotteet - Saijis Kosmetiikkatuotteet testissä nyt
  Posted at 11:52h, 27 lokakuun Vastaa

  […] kun alkuvuodesta tein erilaisen kosmetiikkapostauksen, jossa esittelin sillä hetkellä  testissä olevia tuotteita? Tämä postaus oli menestys ja […]

Post A Comment