Testissä juuri nyt

Aina tietyin väliajoin tulee esiteltyä teille omia suosikkituotteita, erityisesti kosmetiikkapuolelta. Mä oon tunnetusti innokas testailemaan markkinoiden uutuustuotteita niin tutuilta kuin entuudesta tuntemattomilta merkeiltä. Nyt ajattelin toteuttaa hieman erilaisen postauksen eli listaan tuotteet, jotka ovat mulla tällä hetkellä testissä. Tuotteet ovat tarkassa tutkinnassa mun suurennuslasin alla, haha! Ja tässä nyt hieman ensimmäisiä fiiliksiä, mitä niistä on syntynyt:

IDKUVA6

Garnier – Moisture Bomb Tissue Mask

Tiedätte, että rakastan kasvonaamiota. Niitä tulee tehtyä viikottain! Varsinkin nyt talvella tuntuu, että iho kaipaa kaiken mahdollisen extrakosteutuksen. Testissä on nyt juuri kuivalle iholle suunniteltu kangasnaamio, jota pidetään kasvoilla 15 minuutin ajan.

paradise ripsari

L’Oréal – Paradise Extatic ripsiväri

Vaikka mulla on ripsienpidennykset käytössä niin aina sillon tällöin löytyy ripsarille käyttöä! Juhlavassa meikissä käytän ripsiväriä alaripsiin ja välillä ripsari puolestansa saa toimia yleisilmeen pelastajana liian pitkäksi venyneen huoltovälin vuoksi. Kiinnostuin tästä uutuudesta sen kehutun koostumuksen vuoksi. Tämä on nimittäin paljon voidemaisempi kuin mitä ripsarit yleensä ja sen ansiosta ripsistä tulee erotellummat. Ensimmäisten testikertojen vaikutteella en keksi huonoa sanottavaa!

botanicals loreal

L’Oréal – Botanicals Shine Vinegar

Mulla on välillä suorastansa pakkomielle hiusten kiiltävyyteen. En tarkoita mitään sellaista överiä rasvaista lookkia vaan luonnollista terveen hiuksen kiiltoa. Tämä Shine Vinegar-kiiltosuihke on läpäissyt mun testin ja taitaa päästä pysyväksi vakkarituotteeksi. Plussaa siitä, että tämä ei sisällä ollenkaan parabeeneja.

max factor

Max Factor* – Honey Lacquer huulikiillot

Kevättä selvästi ilmassa, kun testiin on päässyt herkullisen sävyisiä huulikiiltoja. Max Factorin tuotteet ovat vasta lähiaikoina tulleet mulle tutuksi ja ne vaikuttavat kaikin puolin oikein hyvältä. Muutama erityinenkin lemppari on löytynyt! Näitä löytyy myynnistä House of Brandonilta.

loreal clearing scrub

L’Oréal – Smooth Sugars Clearing Scrub

Tämä kuorintageeli herätti kiinnostukseni sisällöllään, nimittäin se sisältää kolmea luonnollista alkuperää olevaa sokeria sekä kiivin siemeniä. Plussaa siitä, että tämä soveltuu myös huulille, jopa herkille talven kuivattaneille.


19 Responses to “Testissä juuri nyt”

 1. Avatar Nena Sofia sanoo:

  Kivan oloisia tuotteita sulla testissä! Tuo sokerikuorinta vaikuttaa erityisen jännältä, sitä voisin testata itsekin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että sokerikuorinta herätti sun kiinnostuksen! Se on kyllä sen verran erilainen kuin muut kuorinnat, että suosittelen kyllä lämpimästi testailemaan :)

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Saako näitä tuotteita ihan marketeista?

 3. Avatar Sini sanoo:

  Uu toi vaaleenpunanen kangasnaamio on just mun lemppari noista Garnierin naamioista! L’orealin ripsiväri herätti kyllä mielenkiinnon,kuulostaa tosi hyvältä. Onko se vedenkestävä?

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö!! Onpas kiva kuulla, että se on myös sun mieleen <3 Nämä kangasnaamiot on kyllä käteviä, tuntuu että vaikutus on jotenkin parempi kuin normaalissa kasvoille levitettävässä naamiossa. Ei ole vedenkestävä, mutta käsittääkseni tästä on myös sellainen versio olemassa. En toki ole varma, että saako sitä vielä Suomesta :)

 4. Avatar Katri sanoo:

  En olekkaan koskaan kokeilut kangasnaamiota, mutta toi vois olla hyvä testattavaksi kun se on tutulta merkiltä ja varmaan edullisemmasta päästä :)

  http://www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  • Saija Saija sanoo:

   Kannattaa kyllä kokeilla, nuo on ainakin mulle ollut positiivisia yllätyksiä! Ja on tosiaan edullisia, olisiko yhdellä tällaisella ollut hintaa noin 2€ :)

 5. Avatar Katja sanoo:

  Sain synttärilahjaksi kaverilta tuon paradise extract-ripsarin ja se on kyllä ihan ykkönen!! Tuntuu kuin ei olisi sitä ennen ripsaria käyttänytkään kun aiemmat on ollut niin valjuja hah :D nuo huulikiillot näyttävät tosi näteiltä, pitää ehkä ottaa itsekin kokeiluun :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi olipa ihana synttärilahja :) Ja huippua, että pidät kans siitä! Se on kyllä jotenkin hyvällä tapaa erilainen ripsari. En keksi mitään huonoa sanottavaa. Kiva kuulla, että kiinnostuit niistä – Max Factorilla on noista niin herkullisia sävyjä, että suosittelen tutustumaan :p

 6. Avatar Heidi sanoo:

  Nuo kangasnaamiot on parhautta! Oma lemppari on se sininen :)

  Tuo ripsari odottaa testivuoroaan omassa meikkilipastossa – toivotaan, että toimii tässäkin osoitteessa.

  Tuota kuorintaa pitää kokeilla!

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo nähdä sun myös pitävän näistä naamioista :) Mäki oon testaillut sitä sinistä ja se oli kyllä kans hyvä! Hei pidän peukkuja, että ripsari on sun mieleen ja lämmin suositus kuorinnalle, se on jotenkin ihanan hellävarainen :’)

 7. Avatar Sara sanoo:

  Itsekin ostin tuon paradise extatic-ripsivärin kun sitä oli niin monessa facebookin kauneusryhmässä kehuttu, mutta mikä pettymys! Omat melko pitkät ripset menee ihan kökköiseksi, ei ollenkaan kivan näköinen lopputulos.. Tuo alin kuorintageeli kuulostaa hyvältä, samanlaisissa purkeissa olevat savinaamiot nimittäin ovat täyttä rakkautta <3 tällaiset postaukset ovat kivoja, itsekin tykkään testailla uutuuksia :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi eikä! Onpa harmi, että ripsiväri ei toiminut sun ripsissä :( Se voi olla, että toimii sitten paremmin lyhyissä ripsissä, kun mullakin erottelee hyvin minit alaripset :D Jos tykkäät savinaamioista niin uskon, että ihastut tähän kuorintageeliin eli ehdottomasti kannattaa ottaa testaukseen! Voi kiitos paljon, oli mukava kuulla sun pitävän tästä postauksesta <3 xx

 8. Avatar t sanoo:

  Ei liity aiheeseen, mutta mua kiinnostais tilannekatsaus sun laukkukokoelmasta plus haaveet, jotka on vielä toteuttamatta! Mun haavelistalla on jo pitkään ollut Guccin Dionysus niin ois kiva kuulla mitä oot tykänny siitä ja onko kuosi ollut helppo yhdistää asujen kanssa vai onko jäänyt vähälle käytölle. :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Kivoja toiveita, mä kirjoittelen nämä itselleni ylös :) Pari muutakin lukijaa toivoi päivitettyä laukkukokoelman katsausta, joten se lähtee näistä varmasti ä hyvinkin pian toteutukseen. Voisin kirjoitella samalla postaukseen hieman fiiliksiä laukuista, arvosteluja yms. :)!

 9. Avatar Susanna sanoo:

  Nyt innostuin vielä enemmän tuosta Paradise Extatic -ripsiväristä, kun voitin sen vähän aikaa sitten itselleni arvonnasta! Mahtaako tässä edes malttaa odottaa, kunnes edellinen ripsari loppuu.. :D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi olipa sulla hyvä tuuri :) Haha joo se on paha! Mutta hyvää kannattaa odottaa ;-D

 10. […] kun alkuvuodesta tein erilaisen kosmetiikkapostauksen, jossa esittelin sillä hetkellä  testissä olevia tuotteita? Tämä postaus oli menestys ja […]

Kommentoi