There’s a new bag in my life

IDKUVA

louis vuitton pochette metis

Kuten edellisestä postauksesta kävi ilmi niin oon valmis panostamaan laukkuihin enemmän kuin muihin asusteisiin. Ja tähän teemaan liittyen mulla olisikin nyt asiaa, nimittäin tulin esittelemään uuden tulokkaan! Kyseessä on Louis Vuittonin Pochette Metis  Tumma, tilava ja käytännöllinen arkilaukku, jota oon kuolannut muiden olalla jo hetken aikaa.

louis vuitton bags

louis vuitton pochette

Olin aivan varma, että ”kokoelmani” LV:ltä olisi jo täynnä, koska multa löytyy laukkua niin juhliin kuin matkusteluun. Mutta tämän nähtyäni ajattelin, että ehkä tässä olisi vielä yksi kaunokainen, joka täydentäisi kokoelman.

Laukun hankinta ei ollut mistään helpoimmasta päästä, yllätys yllätys. Miksi haluan aina ne vaikeimmat laukut, jotka ovat joka paikasta loppuunmyyty? Tämän laukun kohdalla tilanne oli se, että sen jonotus LV:n liikkeessä oli kuulemani mukaan jopa puoli vuotta eikä uusia jonottajia otettu listalle. Olin kuitenkin suunnitellut käyväni liikkeessä seuraavalla Helsingin reissulla, mutta yllätyksekseni eräs nainen otti muhun yhteyttä Facebook-ryhmän ostoilmoitukseni kautta ja kaunokainen pääsi uuteen kotiin.

louis vuitton bag outfit

Käsi ylös kaikki, jotka haluaa nähdä tämän seuraavissa asukuvissa? Entä mitäs ootte muuten mieltä tästä?


26 Comments
 • Avatar
  Laura Annika
  Posted at 10:54h, 19 tammikuu Vastaa

  Tämä on aivan ihana laukku, myös omalla haavelistalla <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:30h, 19 tammikuu Vastaa

   Oi hyvä päätös, tämä on kyllä niin ihana :)<3

 • Avatar
  Aino
  Posted at 12:00h, 19 tammikuu Vastaa

  Tuo on myös omalla listalla kuhan ostan ensin ekan design laukun yllätys yllätys LV nevefull:D niin klassinen, ei oo mikään tylsän mallinen ja kuosi toimii!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:18h, 19 tammikuu Vastaa

   Hei onpa kiva, että tämä löytyy myös sun listalta :) Sanos muuta! Monogram-kuosi jakaa paljon aina mielipiteitä, mutta oon sun kanssa täysin samaa mieltä. Oon tykännyt tästä kuosista jo vuosia eikä kyllästymisen merkkejä näy :)

 • Avatar
  Sara
  Posted at 12:04h, 19 tammikuu Vastaa

  Oooh, tuo on kaunis!<3 Omalla hankintalistalla tällä hetkellä Louis Vuitton Favorite PM. Tosin saatavuus tuntuisi olevan ainakin tällä hetkellä huono, piti ostaa se itselle jo joululahjaksi muttei ollut Espalla :(

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:00h, 20 tammikuu Vastaa

   Ihana kuulla, että sä kans pidät tästä <3 Voi ei! Onpa harmi, että saatavuus on niin huono... Oliko sinne mahdollista päästä jonoon laukusta? Pidän peukkuja, että saat sen pian :)

 • Avatar
  Lisssäää
  Posted at 12:07h, 19 tammikuu Vastaa

  Laukkujen tilannekatsaus!!! Ois kiva kuulla taas laukuista kun on pari listalla ennen ostamista!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:19h, 20 tammikuu Vastaa

   Jooo sellainen kaipaa päivitystä!! Mä laitan tämän toiveen itselleni ylös, kiitos kommentistasi :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 12:27h, 19 tammikuu Vastaa

  En ymmärrä tätä laukkujen hamstraamista…

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:38h, 20 tammikuu Vastaa

   En nyt kutsuisi hamstraamiseksi, jos ostaa muutaman laukun vuodessa. Ja toki mun kokoelma alkaa olla aika täynnä, joten nyt tulee osteltua vielä vähemmän :)

 • Avatar
  Sini
  Posted at 13:49h, 19 tammikuu Vastaa

  Toi on tosi söpö, ois kiva nähä asukuvia ton kaa!♡

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:00h, 20 tammikuu Vastaa

   Hihi eikö olekin <3 Ja tosi monikäyttöinen! Kiva kuulla, että asukuvat kiinnostaa - laitetaan niitä tulemaan :)

 • Avatar
  Miina
  Posted at 20:12h, 19 tammikuu Vastaa

  Ompas söötti laukku! <3 ja monogram kuosi sopii tähän laukkuun kyllä hyvin, ottaisin varmaan itsekin tämän samassa kuosissa :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:14h, 20 tammikuu Vastaa

   Oi sanos muuta <3 Tämä on kyllä niin kivannäköinen! Ja Monogram on jotenkin kuin tehty tähän malliin. En malta odottaa, että pääsen kuvailemaan teille asukuvia tämän kanssa :p

 • Avatar
  Bea
  Posted at 11:11h, 20 tammikuu Vastaa

  Toi laukku on mun mielestä yks LV:n upeimmista ellei jopa se upein yksilö. Klassisen tyylikäs ja itselle juuri tuo Monogram-kuosi kolahtaa. Tää laukku on ehdottomasti mun seuraava hankinta kun vaan sattuu sopiva yksilö kohdalle, kun tuo jonotustilanne on aika haastava ihan täysin uuteen laukkuun. :-D Kiva nähdä millasia asuja rakentuu tuon kaunokaisen ympärille :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:11h, 21 tammikuu Vastaa

   Sä veit sanat mun suusta :) Se on kyllä mieletön! Ja Monogram-kuosi näyttää tässä laukussa erityisen upealta – jotenkin todella klassinen ja kaunis. Hei toivottavasti saat omasi, kannattaa ehdottomasti käydä kysymässä tämän hetkinen jonotustilanne ja liittyä sinne, jos se vain on mahdollista. Huippua, että asukuvat tämän kanssa kiinnostaa :’)

 • Avatar
  Petra Määttä
  Posted at 13:08h, 20 tammikuu Vastaa

  Tuo on kyllä kaunis laukku.
  Kyllä, asukuvia olisi mukava nähdä tuon laukun kera.

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:54h, 21 tammikuu Vastaa

   Piristävää kuulla, että näin moni tykkää tästä! Ja hei, mä laitan asukuvia tulemaan tämän kanssa :) xx

 • Avatar
  Kathya
  Posted at 09:30h, 21 tammikuu Vastaa

  Upea laukku, tykkään kovasti. Olisi kiva nähdä sun koko laukkukokoelmasi ja vaikka eri asukokonaisuuksien kanssa yhdistettynä

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:05h, 21 tammikuu Vastaa

   Super kiva nähdä sun pitävän tästä <3 Mä oon joskus kirjoitellut laukkukokoelman tilannekatsauksen, mutta voisin kyllä tehdä päivitetyn version, kun kokoelma on hieman muuttunut siitä :)

 • Avatar
  Kata
  Posted at 09:34h, 21 tammikuu Vastaa

  Aivan ihana ja hyvin näppärän kokoinen ainakin kuvien perusteella <3 Odottelen innolla asukuvia tuon kanssa;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:02h, 21 tammikuu Vastaa

   Oon sun kanssa niin samaa mieltä <3 Tämä vaikuttaa kyllä hetken käytön jälkeen tosi näppärän kokoiselta! Hihi, asukuvia tulossa pian ;-)

 • Avatar
  Alina
  Posted at 17:11h, 21 tammikuu Vastaa

  Ihana laukku! Mietin itsekin hankkivani tuon, sillä tarvitsen isomman felicieni rinnalle. Aiheesta poiketen, olisi hauska jos tekisit postauksen paikoista joihin haluaisit matkustaa. Olisi hauska kuulla unelmakohteitasi! Vastaisen varalle annan suositukset Bilbaolle, Milanolle, Kööpenhaminalle ja Wienille – ne kun eivät ole niin tunnettuja, ei niitä ”löydä” ennen kuin niistä saa lukea, silti todella ihania paikkoja kaikki. Odotan innolla asukuvia ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:39h, 22 tammikuu Vastaa

   Tosi kiva kuulla, että pidät tästä :) Voin kyllä näin hetken käytön jälkeen suositella lämpimästi! Mielenkiintoinen idea, laitan tämän itselle ylös. Oi kiitos vinkeistä, Milanossa olisi kyllä huippua vierailla joskus :)

 • Avatar
  Ella
  Posted at 22:10h, 24 tammikuu Vastaa

  Rakastan tän laukun mallia, mutta kuosi ei oo mun mieleen:/

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:43h, 25 tammikuu Vastaa

   Harmi kuulla, että kuosi ei ole sun mieleen :/ Mutta kiva, että malli muuten miellyttää! Se on kyllä näppärä arkilaukkuna, kun sisälle mahtuu kaikki tarvittava :)

Post A Comment