IN & OUT // part 35

Uusi viikko, uudet kujeet! Mulla on jotenkin erityisen hyvä fiilis tästä viikosta. Vaikka tiedossa ei ole mitään töitä, blogijuttuja ja kavereiden treffailua kummempaa – mutta ne arkiset jutut on niitä parhaimpia ♥ Käynnistetään viikko käyntiin blogin puolella uudella IN & OUT-postauksella:

punaiset nilkkurit

Punaiset nilkkurit

Kuten osa tietää niin punainen on pukeutumisessa yksi ehdoton suosikkivärini Nyt kiinnostunut punaisista vaatteista ja laukuista on siirtynyt myös kenkiin, erityisesti mokkaisiin nilkkureihin. Tällainen väripilkku olisi kiva piristys esimerkiksi mustavalkoiseen tai kokomustaan asuun. Kuva 1 & 2.

IDKUVA

Paksut pehmeät sängynpäädyt

Mun mielestä pääty kruunaa sängyn ja tuo siihen ”ryhtiä”. Oon viime aikoina huomannut kiinnittäväni tällaisiin paksuihin kankaisiin päätyihin huomiota! Meillä oli joskus hieman samantyylinen (toki ohuempi ja vaaleampi) pääty, mutta se myytiin aikoinaan pois. Tällainen ei meidän nykyiseen kotiin tilan vuoksi sopisi, mutta aina saa haaveilla ;-) Kuva 1 & 2.

helmikoristellut farkut

Helmikoristellut farkut

Ensin ihastuin helmiin neuleessa, nyt farkuissa. Mä oon yleensä sellainen, joka innostuu kaikista erilaisista yksityiskohdista farkuissa. Epäsymmetrisesti rikotut lahkeet, vetoketjut ja kukkakuosi oli viime vuoden lemppareita ja nyt oon tainnut löytää uuden. Tällaiset olisi kiva saada kevääksi, erityisesti tykkään tuollaisista vaaleansinisistä farkuista. Eli jos sä tiedät, mistä näitä voisi saada niin kerro ihmeessä! Kuva 1 & 2.

glitter sneakers

Glitteriset kengät

Viime vuosina eri brändien valikoimaan on tullut glitter-päällysteisiä kenkiä ja edelleen näistä keksitään uusia versioita. Vaikka pidän näyttävistä kengistä niin nämä olisi mulle itselle ehkä hieman liikaa. Kuva 1 & 2.

louis vuitton paper bag

Designer paperikassien myynti

Oon jo kauan tiennyt, että esimerkiksi Louis Vuittonin paperikasseja myydään… Mutta järkytyin toden teolla pari päivää sitten, kun eräässä Facebookin ryhmässä oli kuva, missä jossain oltiin myyty LV:n kassi 25 eurolla. Siis mitä!? Ymmärrän, että jos joku tarvitsee kassia ja/tai haluaa sellaisen, mutta kyllä mä ainakin luopuisin niistä ilmaiseksi. Kuva 1 & 2.

farkkutakki naiset

”Farkkutrenssit”

Kevään takit alkavat ilmestyä kauppoihin myyntiin ja mukana on jälleen uutuuksia. Yksi erikoisimmista oli farkkua olevat trenssit. Farkku on siitä hankala kangas, että paidoissakin on vaikea löytää istuvaa mallia eli voin vaan kuvitella, miten vaikeaa on trenssitakkien kanssa. Kuva 1 & 2.

Mitäs mieltä te ootte? Menikö mielipiteet mun kanssa yhteen vai ei?

30 Responses to “IN & OUT // part 35”

 1. Avatar Marianne sanoo:

  Hei mäkin oon jo kauan haaveillut tollasesta sängynpäädystä, ehkä vielä joskus.. :D Samoin oon ihastunut helmiin mutta enemmän ehkä asusteissa kuten pipoissa ja etenkin kengissä!! Ostin syksyllä mustat maiharityyliset buutsit, joihin nyt jälkikäteen liimasin itse helmiä koristeiksi ja ai että niistä tuli päheet! :D Ihan mun lempparit nykyään!

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö! Voi se on kyllä niin kaunis :) Massiivinen ja näyttävä, mutta niin sängynpääty saakin olla. Helmet ovat kyllä kauniita myös mainitsemissasi kengissä yms. Wau! Voin vaan kuvitella ja itse tehtynä saa varmasti mieluisat. Mullakin kävi mielessä tuunata vanhat farkut, mutta en tiedä osaisinko ommella helmet niin hyvin että ne ei tipu ensimmäisessä pesussa :-D

   • Avatar Marianne sanoo:

    Mä käytin sellasia ns puolihelmiä tai sellasia mitkä on ikäänkuin halkastu keskeltä, jolloin helmessä on tasanen pinta ja se on helppo liimata. Mietin että varmaan sellasilla onnistuis farkutkin tuunata niin ei tarvis ommella ;) Hyvää pikaliimaa kun käyttää niin takuulla pysyy!! Ja sellasia helmiä saa ainakin askartelukaupoista ja varmaan myös netistä tilattua jos nyt innostut tuunailuun :)

    • Saija Saija sanoo:

     Aivan! Onpas kätevää, että löytyy sellaisiakin :o En ajatellutkaan, että ne voisi saada pysymään paremmin paikoillaan liimalla. Kiitos hirmu paljon vinkeistä! Varmasti innostun, jos sopivia ei tule vastaan ja löytyy kivat farkut tuunaamiseen omasta kaapista :p

 2. Avatar Niitia sanoo:

  Hei ostit juuri guccin kukallisen korttilompakon, muistanko ihan väärin vai oliko sulla joskus jossain in/out postauksessa out osiossa juurikin kyseinen kuvio merkkilaukuissa yms vai muistanko ihan väärin :D Niin tai näin, ihana se on ja niin olet myös sinä :)<3

 3. Avatar Nena Sofia sanoo:

  No siis hyi nuo farkkutrenssit! :D Ja punaiset nilkkurit & helmikoristellut farkut kelpaisi tosiaan mullekin, oon siis aikas lailla täysin samoilla linjoilla sun kanssa näistä! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oli kyllä aikamoinen järkytys törmätä noihin monessa paikkaa :o Tämä trendi jää kyllä keväällä kokeilematta. Hei super kiva nähdä meidän olevan näistä samaa mieltä :p

 4. Avatar Sini sanoo:

  Oi kun noi helmikoristellut farkut on ihanat!♡ Ainakaan noi glitteriset Uggit eivät miellytä omaakaan silmää, mutta noi Vansit on kyllä aika siistit.

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin ihanat <3 Helmet tekee farkuista hieman tyttömäiset! Kiva kuulla, että nuo Vansit ovat sun mieleen. Niitä varmasti myydään tänä keväänä :)

 5. Kiva postaus! Tosi moni voi varmaan haluta noita desing bageja rekvisiitaksi ja jos joku vaikka valokuvaisi paljon malleja, niin oisihan noi varmasti siinä kivoja. Mutta en itse menisi pelkästä paperikassita mitään maksamaan.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Katri :) Joo totta! Ja jotkut haluaa sisustaa esimerkiksi vaatehuoneen ja ymmärrän sen, että kasseja vaikka kysellään netissä jos itselle ei ole niitä kertynyt. Mutta se on kyllä käsittämätöntä, miten ihmiset yrittävät tienata niillä :/

 6. Avatar Jasmin sanoo:

  Zarassa oon joskus nähnyt helmi farkkuja :)

 7. Avatar Saga sanoo:

  Noi helmifarkut = <3
  Ja siis mä en kans tajua paperikassien myyntiä. En yhtään mihinkään hintaan :D Ite annan niitä kaupantekijäisiks jos joku ostaa multa paljon käytettyä tavaraa, mut ei todellakaan käy järkeen et myisin niitä :D

  • Saija Saija sanoo:

   Hei huippua nähdä, että helmifarkut on myös sun mieleen <3 Joo ihan käsittämätöntä! Mäkin oon niitä joskus antanut eteen päin ja joskus vienyt kierrätykseen. Ei ole käynyt mielessäkään, että laittaisin niitä myyntiin. Käsittämätöntä :D

 8. Avatar Nimetön sanoo:

  Miksi postauksia tulee nykyään niin harvoin?

  • Saija Saija sanoo:

   Mun toinen työ on pitänyt mua niin kiireisenä, että vapaa-aikaa on ollut aivan liian vähän :( Toivotaan, että tilanne tasaantuu pian ja pääsen takaisin normaaliin rytmiin :)

   • Avatar Nimetön sanoo:

    Olin just kysymässä samaa ja vähän aattelinki että syynä on sun toinen työ :/ Höh mutta ymmärrän ettei tää blogi oo sun koko elämä kuitenkaan :) Oot mun lempibloggaaja! :)

    • Saija Saija sanoo:

     Joo se on harmillista, että se pitää välillä niin kiireisenä, että blogi jää kakkoseksi :s Mutta onneksi kiire myös välillä helpottaa niin sitten pystyy taas antamaan itsestään enemmän blogille :) Olipas tämä ihana kuulla, kiitos sulle piristyksestä <3

 9. Avatar Anniina sanoo:

  Out- kohtien kanssa samoilla linjoilla, mutta mä en vielä lämmennyt noille helmifarkuille. :> Mutta oih noi punaiset nilkkurit ja sängynpäädyt♥

  • Saija Saija sanoo:

   Me oltiin sitten hyvin samoilla linjoilla :) Harmi, että helmifarkuille et ole vielä lämmennyt. Eikö olekin upeat nilkkurit! Tuollaiset olisi kyllä niin kiva löytää vaikka kevääksi <3

 10. Avatar Silja sanoo:

  Itte kattelin just viimeks eilen helmifarkkuja mistäs muualta kun Zalandolta! :D Muistaaksnei anakin Topshopilta ja Missguidedilta (tai joltain muulta brittimerkiltä, niitä on siellä niin paljon :D) löytykivan näkösiä!

  • Saija Saija sanoo:

   Jee, pakko mennä heti kurkkimaan Zalando!! Kiitos sulle paljon tästä vinkistä :)

 11. Avatar Ida sanoo:

  Mulla olis yks kehitysehdotus! Nimittäin näiden postausten otsikointiin. Alussa, kun alotit nämä tuntui hauskalta että numeroit monesko in/out postaus on menossa, mutta nyt kun mennään jo kymmenissä tuntuu vähän turhalta tietää että just tää on nro. 35. Vois olla hauskaa jos näitä nimeäisi jotenkin muutenkin välillä, vaikka winter edition tms :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei kiitos kehitysehdotuksesta :) Tämä kuulostaa hyvältä! En tiedä toimisko winter edition, kun teen näitä kuitenkin joka kuukausi ja talviversioita tulisi silloin useampi, mutta jonkun erityisen nimen voisin tuohon perään keksiä :)

 12. Avatar Nimetön sanoo:

  Milloin tulee postausta?

 13. Avatar niidye sanoo:

  hm:llä on tollasii helmifarkkuja! seinäjoellakin

Kommentoi