Vuoden ensimmäisiä tapahtumia

Moi! Mites uusi vuosi sujui? Meidän oma sujui rauhallisesti kotona Nemon kanssa ollessa (pikkuinen ei onneksi pelännyt, mutta puolestansa pientä levottomuutta oli havaittavissa alkuillasta), tehtiin itse pizzaa ja ihasteltiin ikkunasta muiden ampumia raketteja.

musta talvitakki

Vuosi alkoi muuten todella mielenkiintoisesti, nimittäin oon saanut tähän lukuisia screenshotteja Jodel-keskusteluista koskien mua itseäni. Siellä on muun muassa käsitelty, onko mulla anoreksia vai sittenkin bulimia? Oonko mä masentunut vai kenties osastolla hoidossa? Sairasta, suoraan sanottuna! En tajunnut, että aikaisemmin kertomani ”terveydellisesti haastava joulukuu”-lause saisi tällaista aikaan :D Tai no onhan tässä nyt mukana ihmisten muka niin hauskaa mielikuvitusta. Selvennykseksi kaikille niin tarkoitin tällä lauseella sitä, että oon ollut käytännössä koko loppuvuoden flunssakierteessä, mikä on välillä ollut oikeasti todella raskasta. Tiedättekö, kun olo on niin pitkään kipeä ettei enää edes muista millaista on olla terve. Onneksi nyt on löytynyt antibioottikuuri, joka näyttää tehonneen + tietysti vitamiinit. Sen vuoksi mun yksi suurimmista toiveista tälle vuodelle oli terveys! Sitä ei voi painottaa liikaa. Mutta voin siis oikein hyvin :)

paksu kaulahuivi

Mun sanoma oli vain, että rauhoittukaa ihmiset. Jos musta tai jostain muusta bloggaajasta ei somessa kuulu aina yhtä aktiivisesti niin ei kannata alkaa miettimään heti, mitä hurjempia tarinoita. Tästä taas opin, että kannattaa ilmeisesti ilmoittaa jokaisesta flunssasta ja kuumeesta niin ei tule ainakaan epäselvyyksiä. Mä, kun vaan oon yleensä tykännyt jättää valittamatta ”turhasta”, kun haluan pitää blogin positiivisena paikkana.

IDKUVA

Ja ettei postaus menisi liian negatiiviseksi niin ajattelin loppuun listata tähän vuoden alkuun viime aikaisia positiivisia juttuja sekä jakaa kuvia tämän päivän rennosta lookista!

– Pois siivottu joulu. Vaikka kuinka joulua rakastankin niin en silti on jotenkin ”raikastavaa” saada pakata kuusi + koristeet takaisin laatikkoihinsa. Tykkään aloittaa joulun koristelut ajoissa, mutta puolestansa riisua ne heti viimeistään uuden vuoden jälkeen.

– Uusi kamera, jota niin minä kuin Tatu on oppinut käyttämään koko ajan paremmin ja paremmin. Vielä olisi muutama juttu opeteltavana, mutta pääpiirteittäin kaikki on hanskassa. Tuntuu, että kuvaamiseenkin tulee uutta inspistä uuden kameran ja objektiivin myötä ;-)

valkoiset timberlandit

– Maaliskuulla koittava reissu Rukalle! Kuten osa ehkä muistaa niin viime talvena kävin ensimmäistä kertaa Lapissa ja yllätyin positiivisesti siitä, miten kivaa siellä oli. Viimeksi oltiin Levillä ja nyt tosiaan mökki on vuokrattu Rukalta.

– Luminen maa  En tiedä, kuinka paljon muualla Suomessa on lunta mutta täällä sitä riittää. Kerrankin! Viimeksi tänä aamuna sai herätä huomaten yöllä sataneen jälleen lisää. Kivempi käyttää talvikenkiä, kun niille on tarvetta muutenkin kuin kylmyyden puolesta :D Nyt tuonne pihalle Nemon kanssa iltalenkille!

pinkki huivi asu

Jacket HERE | Sweater Gina Tricot | Pants Gina Tricot | Shoes HERE | Bag Saint Laurent | Scarf H&M

Positiivisempaa vuotta 2018 


18 Comments
 • Avatar
  Heidi
  Posted at 22:03h, 01 tammikuun Vastaa

  Samaistun tuohon, että koti tuntuu raikkaalta ja vuosi on helpompi aloittaa puhtaalta pöydältä, kun joulukoristeet siivoaa pois pian vuodenvaihteen jälkeen. Ja hei pakko kysäistä, milloin olet hankkinut tuon ihanan Hennesin huivin? Löytyisiköhän niitä vielä… :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:13h, 01 tammikuun Vastaa

   Ihana kuulla, että voit samaistua tähän! Oot aivan oikeassa :) Tulee konkreettisesti tunne, että vuosi alkaa ”puhtaalta pöydältä”. Ostin sen joskus marraskuussa alesta ja vähän epäilen ettei löydy enää… Kannattaa kuitenkin varmuuden vuoksi kurkata H&M:n aleosastot, jos olisi vielä jäljellä :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 11:16h, 02 tammikuun Vastaa

  Onko tulossa poatausta teidän joulusta ja joululahjoista mitä sait? Näitä odotellessa:) toivottavasti flunssa on hellittänyt!:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:44h, 02 tammikuun Vastaa

   Meidän joulusta löytyy postaus täältä ja lahjoista voisin tehdä esittelyn, jos ne vaan kiinnostaa teitä :) Joo kyllä se nyt jo näyttäisi pikkuhiljaa olevan voiton puolella <3

 • Avatar
  Katri
  Posted at 14:07h, 02 tammikuun Vastaa

  Huhhuh, onpas nyt meininkiä Jodelissa! Inhottavaa. Sama flunssakierre on pyörinyt täällä koko loppuvuoden, ja juuri kun sairastin marras-joulukuussa 3 viikon jäätävän flunssan, taisin saada uuden heti joulun jälkeen. Tosi kovia tauteja ollut nyt liikkeellä.

  Tästä postauksesta tuli mullekin vipinää lähtee kuorimaan joulu pois kotoa, itsekin kaipaan jo vähän raikkaampaa kevättä! :D Ja tulppaaneja, aah. <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:41h, 02 tammikuun Vastaa

   Niin on, kyllä välillä miettii että mistä ne edes näitä teorioita keksii :D Voi ei! Ikävää, että oot kans joutunut flunssakierteeseen :/ Se on kyllä ollut todella sitkeä. Ja tosiaan tuntuu, että nyt on liikkeellä vaikka minkälaisia influenssia yms. Hei kiva, että tämä postaus inspiroi sen suhteen :D Oi mäki odotan jo tulppaaneja <3

 • Avatar
  Elli
  Posted at 15:10h, 02 tammikuun Vastaa

  Heippa!
  Ihan älytöntä että ihmiset jaksaa kuluttaa aikaansa tollaseen ja keksiä juttuja toisesta ihmisestä! Mutta mä oon sitä mieltä, että tämmösillä henkilöillä on itsellä aika tylsä elämä, niin pitää sitten värittää muiden elämää :D

  Asiasta toiseen, aiotko tehdä postausta saamistasi joululahjoista? :)

  Hyvää uutta vuotta teille molemmille! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:33h, 04 tammikuun Vastaa

   Sanos muuta! Joo mä oon ajatellut ihan samalla tavalla, kyllä täytyy olla omassa elämässä tekemisen puutetta kun käyttää aikaa tällaiseen :D Voin tehdä, kun se näyttää monia kiinnostavan. Eli toteutukseen menee! Kiitos molempien puolesta ja hyvää uutta vuotta myös sinne :) xx

 • Avatar
  Dina
  Posted at 18:35h, 02 tammikuun Vastaa

  ihania kuvia! hyvää alkanutta vuotta teille :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:36h, 02 tammikuun Vastaa

   Kiitos hirmuisesti kommentistasi :)!

 • Avatar
  sofia keitaanranta
  Posted at 09:51h, 03 tammikuun Vastaa

  kivoja kuvia, tuo huivi on tosi ihana 8) <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:16h, 03 tammikuun Vastaa

   Kiitos paljon Sofia :) Tuo huivi oli kyllä todellinen alelöytö <3

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 16:16h, 03 tammikuun Vastaa

  Onko nuo kyseiset housut nämä: https://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/alaosat/leggingsit/ashley-leggingsit/prod794359050.html ? Jos on, niin onko nuo miten paksua kangasta vai näkyykö läpi :)?

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:17h, 04 tammikuun Vastaa

   Joo on juuri nuo! Ja ovat todella paksut, ei näy yhtään mitään läpi sekä pitävät lämpöisenä kylminäkin päivinä :)

 • Avatar
  Eeva
  Posted at 19:55h, 03 tammikuun Vastaa

  Älä välitä noista Jodel jutuista! Se on henkilökohtaisesti mun mielestä aika säälittävä sovellus. Tai ei ehkä itse sovellus vaan se miten sitä jotkut käyttää! Eikö löytyisi parempaa tekemistä?

  Ihanan pirtsakoita kuvia! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:53h, 05 tammikuun Vastaa

   Joo se on kyllä totta, ei niistä kannata välittää :) Järkytti kyllä kuulla, mitä kaikkea sitä ihmiset voikaan keksiä! Näköjään vain mielikuvitus on rajana. Luulisi kyllä, että jokaisella olisi omassa elämässä muutakin tekemistä kuin käyttää aikansa kirjoitellen muiden omista :D Kiitos sulle kovasti Eeva <3

 • Avatar
  Elisabet M. Rinne
  Posted at 21:51h, 05 tammikuun Vastaa

  Siis mitä ihmettä? :O Mikä ihmisiä riivaa, kun pitää toisten elämiä värittää miten sattuu… Onneksi osaat jättää välittämättä tuollaisesta!

  Ihania kuvia tässä postauksessa ja aivan i-h-a-n-a tuo huivi ja noi housut! *sydänsilmäemoji*

  Ps. Muista, että oot ihana! <3

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:15h, 06 tammikuun Vastaa

   Sitä mäki ihmettelen… Jollakin on selvästi aivan liikaa aikaa elämässä :D Aww kiitos hirmu paljon ihana piristävistä sanoista <3 xx

Post A Comment