Vuoden viimeiset suosikit

[mittaustagi]

Vuoden viimeinen päivä! Hullua ajatella, että huomenna on vuosi 2018. Vuoden vaihtuminen on aina jotenkin puhdistavaa, kun kaikki alkaa ns. puhtaalta pöydältä. En malta odottaa, mitä kaikkea uutta vastaan tuleekaan Ajattelin, että näin viimeisenä päivänä on hyvä listata vuoden viimeiset suosikit! Tällä kertaa saatte nähdä reaaliaikaisia lemppareita niin vaatteiden kuin kosmetiikan osalta. Osa näistä on aivan uusia, juuri markkinoille saapuneita tuotteita ja osa sitten taas hieman vanhempia.

glow drops

Glow drops – Loréal

Voin sanoa, että tänä vuonna on tullut testailtua jos minkälaista highlighteria ja korostustuotetta. Nyt moni vanhoista lemppareista on saanut väistyä kuvassa näkyvän tuotteen tieltä. Kyseessä on Loréalin uudet ”hehkutipat”, joiden koostumus on tajuttoman sulava ja lopputulos oikeasti ihanan hempeä, jos näin voi sanoa.

björn borg

Yläosa täältä | Alaosa loppuunmyyty

Oon suuri Björn Borgin alusvaatteiden fani! Multa löytyy käytöstä monia eri värisiä ja mallisia versioita. Oon käyttänyt heidän tuotteitaan yläasteelta saakka ja edelleen oon yhtä tyytyväinen. Kuvassa näkyvä setti on uusin suosikkini.

glam glow huulikiilto

Huulikiilto* – Glam Glow

Harvoin minkään tuotteen testaus aiheuttaa näin paljon kuumottavia tunteita kuin tämän huulikiillon! Kyseessä on huulia turvottava kiilto, joka aiheuttaa huulille aluksi hieman pistelyä muistuttavaa tunnetta. Pelottavaa, mutta toimii!

metalli muistitaulu

Metallinen muistitaulu Hobby Hall | Klipsit Hemtex

Muistatteko, kun eräässä IN & OUT-postauksessa kyselin teidän vinkkejä metallisen muistitaulun löytämiseen? Sain älyttömän paljon vinkkejä ostopaikkojen suhteen ja lopulta onnistuin nappaamaan itselleni tämän Hobby Hallin version. Ja iso plussa tälle siitä, että siinä tuli mukana tuollaisia isoja tekstikortteja – just sellaisia, mitä olin siihen myös suunnitellut!

vans

T-paita täältä

Kuka sanoi ettei kesävaatteita voi käyttää myös talvella? Tämä Vansin suloinen t-paita on ollut mulla käytössä nyt reilun kuukauden ja voisin jopa nukkua se päällä :D

warpaint aktiivihiili

Warpaint* – Life-liike

Mä pyrin aina tietyin väliajoin käyttämään hampaisiin valkaisevia luonnollisia tuotteita, koska ahkerana kahvin juojana saan kärsiä tummentumista. Tämä Warpaintin oma hiilijauhe on ollut käytössä hellävarainen, mutta tehokas. Ehdottomasti mun valinta myös ensi vuonna!


4 Comments
 • Avatar
  Sini
  Posted at 20:49h, 31 joulukuun Vastaa

  Aaaaww toi Vansin paita on kyllä niin söpö! Noi L’orealin hehkutipat kuulostaa kiinnostavilta, missä niitä myydään?

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:02h, 01 tammikuun Vastaa

   Eikö olekin! Se on kyllä niin kiva <3 Mun käsittääkseni noita hehkutippoja myydään kaikissa kaupoissa, joissa on Lorealin teline. Toki valikoima saattaa niissäkin vaihdella, joten kannattaa katsoa suurimmista marketeista/liikkeistä :)!

 • Avatar
  Minna
  Posted at 17:51h, 02 tammikuun Vastaa

  Onko toi warpaint kuinka turvallista käyttää? Aiheuttaako kiillon kulumista yms?

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:56h, 04 tammikuun Vastaa

   On tosi turvallista! Se on suunniteltu niin ettei vahingoita kiillettä ollenkaan eli on mahdollisimman luonnollinen :)

Post A Comment