How I organize my jewelry?

IDKUVA

Muistatteko, kun hetki sitten ”vilahti” eräässä postauksessa mun uusi korujen ja kellojen säilytysrasia? Sain siitä todella paljon kyselyitä ja eräs lukija laittoi mulle viestiä toivoen aiheesta omaa postausta sitten, kun kaikki säilytysjärjestelmät ovat hankittu ja jokainen koru sekä kello omassa paikassaan. Ja nyt se hetki on koittanut, joten eiköhän toteuteta tämä toive 

kellojen säilytys

Eli mulla on käytössä yksi iso kultainen korurasia, jossa säilytän kaikki kellot, korvikset sekä rannekorut. Tämä on siitä näppärä, että se on ensinnäkin kaunis (vaikka säilytän sitä ja näitä muita rasioita kylppärin kaapissa) ja läpinäkyvä eli korut ovat siinä houkuttelevasti esillä. Aivan liian monesti tulee

paul hewitt korut

hapsu korvikset

Rasian isommassa kolossa säilytän kellojani ja kahdessa pienessä niin rannekoruja kuin korviksia. Kellot joutuvat olla hieman päällekkäin, mutta yllättävän hyvin joukosta löytyy etsitty malli ;-)

sormusten säilytys

Sormukset puolestansa ovat saaneet säilytyspaikakseen suloisen posliinilautasen. Kuten huomata saattaa niin oon todella tarkka näiden suhteen jopa siinä, että hopeat ovat toisella puolella ja kultaiset toisella. Tämä myös säästää muutaman minuutin, kun etsii sopivaa sormusta. Haha!

korurasia

Kaulakoruja en omista kovin montaa, joten ne eivät kaipaa edes mitään suurta säilytysratkaisua. Tämä pienempi versio ylimmästä lasirasiasta ajaa asian oikein hyvin. Täytyy vain olla tarkka ettei kaulakoru sotkeennu keskenään!

kellojen säilytysrasia

Kertokaa ihmeessä mitä piditte tällaisesta postauksesta?


11 Responses to “How I organize my jewelry?”

 1. Nimetön sanoo:

  Mistä tuo lautanen on?

 2. Siru sanoo:

  Eihän sun kaikki kellot taida edes mahtua tuonne :o se kultainen Marc Jacobsin kello esimerkiksi. Ja mistä nämä rasiat on siis ostettu? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä ne suurimmaksi osaksi mahtuu, jos ei mene luukku kiinni niin sitten siinä päällä voi myös säilyttää :) Riippuu aina vähän miten sommittelee! Rasiat on H&M Homesta :-)

 3. Julia sanoo:

  Mitä mieltä olet LV:n Keepallin koosta ja siitä mihin käyttöön se soveltuu parhaiten? Harkitsen samaisen laukun hankintaa, mutta koko mietityttää. Tulisi siis käyttöön lennoilla kahden maan välillä ja tavaraa on toisinaan paljonkin, joten mietin onko se sinulla oleva 45 liian pieni. Olisiko siis kokemuksia koosta ja laukusta ylipäätään ja suositteletko sitä? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo mulla on tuo 45 ja se on ollut mun käyttöön just sopiva :) Vähänkin isompi olisi hieman kömpelö. Se on tosiaan todella tilava, sisälle menee heittämällä tietokone, vaatteita, kosmetiikkaa jne. Se on myös siitä hyvä koko, että sitä pystyy kantaa olalla vaikka sattuisikin olla paljon painoa laukussa. Että lämmin suositus laululle ja tuolle koolle :)!

 4. Jenni sanoo:

  Ihana postaus, tykkäsin <3

 5. Jasmin sanoo:

  Hei! Eikös sulla ole käytössä niitä OGX kuivaöljyjä? Ostin itse juuri Sea mineral moisture kuivaöljyn, jota ilmeisesti voi laittaa kuiviin hiuksiin suoristamisen/kihartamisen jälkeen viimeistelyksi. Oletko käyttänyt sitä suihkuttamalla suoraan hiuksiin vai suihkutatko ensin käsiin ja sitten levität hiuksiin?

  • Saija Saija sanoo:

   Joo on :) Itse asiassa yksi suihkutettava on jo loppu! Mä teen yleensä niin kaikkien viimeistelysuihkeiden kanssa, että suoriin hiuksiin tykkään suihkuttaa niitä. Ja sitten taas kiharoiden kanssa suihkutan ensin käsiin, hieron vähän käsiä yhteen ja muotoilen. Ponnaria ja nutturaa käyttäessä en laita suihketta ollenkaan eli toimintatapa vaihtelee hyvin paljon kampauksen mukaan :)

 6. V sanoo:

  * How do I olisi oikeampi muoto :)

Kommentoi