Black Fridayn kosmetiikkatärpit

Kaupallinen yhteistyö: Life

life tuotteet

Huomenta  Kuinkas moni aikoo suunnata perjantaina ostoksille, kun järjestetään maailman laajuinen Black Friday? Mä en silloin valitettavasti ehdi liikkeisiin kiertelemään, mutta muutamia juttuja toivottavasti saan klikkailtua verkkokaupoista kotiin. Black Fridayna on myös täydellinen tilaisuus säästää muutama penni joulun lahjoista! Mä ajattelin nyt listata teille omat uudet kosmetiikkasuosikit, jotka löytyivät Lifen myymälävierailulta. Kaikki nämä ovat luonnonmukaisempia vaihtoehtoja, joten tästä löytyy varmasti jokaiseen makuun jotain.

life body soul

Life & Body Soul-sarjasta on muodostunut tämän vuoden aikana yksi suosikeistani. Sarjasta löytyy eri tuoksuversioita, kuten Almond, Citrus ja Sensitive. Tuotteita löytyy niin suihkugeelistä eri rasvoihin ja deodorantteihin. Tänä vuonna on tullut käytettyä jo yksi käsirasvapurkki sekä yksi roll-on deodorantti eikä yhdestä vartalorasvastakaan ole enää paljoa jäljellä ;-) Kirjoittelin tästä sarjasta aikaisemmin tänä vuonna täällä.

life huulirasvat

Oli iloinen yllätys huomata Vaasan liikkeessä vieraillessa, että sarjasta on ilmestynyt myös huulirasvat. Niitä oli kolmea eri makua ja päädyin testaamaan peppermintiä. Se oli nappivalinta, koska tykkään sellaisesta viileän raikkaasta tunteesta huulilla. Jos tiedätte, mitä tarkoitan! Tämän tuoksu jopa avaa tukkoisen nenän :D

body soul

life verkkokauppa1

Sarjan kuorintavoide on mun mieleen sen hellävaraisuuden vuoksi. Se on siitä erilainen kuorintavoide, että se sisältää tyypillisten mikromuovien sijaan oliivin kiviä! Eli ei ihmekään, kun kuorinta tuntuu iholla pehmeältä. Voide sisältää myös ihoa pehmentävää ja silottavaa aloe veraa, kookosöljyä sekä kaakaovoita. Myös kuvissa näkyvät käsirasva ja deodorantti sisältää näitä aineosia!

urtekram

Urtekram-merkki on tullut myös pikkuhiljaa tutuksi! Aloin muutama viikko sitten testailemaan heidän uutta Nordic Berries-sarjaa, joiden tuoksu on taivaallinen. Nimensä mukaisesti marjainen ja täyteläinen

urtekram tuotteet

Nyt, kun mulla on käynnissä hiustenkasvatusoperaatio niin kaikki hoitoaineet ja tehohoidot ovat enemmän kuin tervetulleita! Tämä suihkutettava purkki pitää sisällään hiuksiin jätettävää hoitoainetta eli todella nopea käyttää pyyhekuiviin hiuksiin suihkun jälkeen.

warpaint

warpaint hampaidenvalkaisu

Kuinka moni on jo kuullut Warpaintista? Jos et niin nyt saat tietää lisää tästä maailmalla suuren suosion aikaan saaneesta hampaidenvalkaisujauheesta. Eli kyseessä 100 % luonnollinen jauhe, joka on täynnä hampaiden hyvinvoinnille tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Kookoksen kuoresta valmistettu aktiivihiili puhdistaa, vaalentaa ja kuorii hampaita hellästi, kuitenkaan kiillettä vahingoittamatta.

warpaint aktiivihiili

hiili hampaidenvalkaisu

Sen sisältämät appelsiinin kuoret, piparminttu ja sitruunamyrtti raikastavat suun sekä vähentävät jopa erilaisia tulehduksia. Kyseessä on todellinen monitoimituote!

Perjantaina kannattaa siis suunnata Lifen myymälöihin tai verkkokauppaan, nimittäin heillä on kaikki normaalihintaiset tuotteet vähintään -20 % alennuksessa. Sekä yksittäisiä huipputarjouksia esimerkiksi sisäisen kauneuden hoitoon.


13 Responses to “Black Fridayn kosmetiikkatärpit”

 1. Ano sanoo:

  Hei! Anteeksi että tämä kommentti ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta haluaisin kysyä sun mielipidettä… Antaisitko anteeksi/miten reagoisit jos toinen muija olisi suudellut bileissä joissa itse et ole ollut poikaystävääsi? Sain nimittäin juuri poikaystävältäni 5 päivän viiveellä tietää että näin on käynyt… Poikaystäväni tunsi muijan ja oli hänen kanssaan kahdestaan tupakalla eikä olisi kuulemma aavistanut mitään. Hän oli kuulemma työntänyt muijan pois mutta mielestäni liian myöhään. Ollaan seurusteltu 1,5 vuotta eikä vastaavaa oo ikinä tapahtunut ja oon ihan rikki. Itkin jopa koulussa tänään. Otin tähän muijaan yhteyttä asiallisesti mutta hän ei ollut oikein yhteistyökykyinen koska ei kuulemma muista…

 2. Eevi sanoo:

  mistä toi musta ihana aamutakki on?

 3. jutta sanoo:

  maailmanlaajuinen kirjoitetaan yhteen ;)

 4. Nimetön sanoo:

  Mistä tuo kuusi on

 5. Cami sanoo:

  Onks tää hampaidenvalkaisujauhe nyt siis erilainen, kun se mikä sulla myös oli? En nyt muista sen merkkiä, mutta mulla oli sitä samaa ja se tuntuu melko ikävältä ikenissä vaikka ite tuote toimiikin :D

  • Saija Saija sanoo:

   Joo on erilainen :) Mulla kans se alkoi loppuvaiheessa ns. sattua ikeniin ja huomasin yhdessä ikenessä punoitusta, joten lopetin sen käytön. Tämä on ollut huomattavasti hellävaraisempi vaihtoehto :’)

 6. Nimetön sanoo:

  Miksi rintsikoiden pitää näkyä ei pahal

 7. Mari sanoo:

  Haudii! Nyt kun on tää black friday niin aattelin kysyä et omistatgko sie mustia timberlandeja ja jos omistat niin mistä ostit?

 8. Roosa sanoo:

  Ihan vahingossa tissiheru :DDd

Kommentoi