Viisi suosikkia juuri nyt

[mittaustagi]

adidaksen takit

IDKUVA

flattered shoes

pikakampaus

viva la hajuvesi

1. Elämäni ensimmäinen kunnon talvitakki* ulkoiluun ja urheiluun. Tähän asti oon syksyisin ja talvisin käyttänyt normaalia juoksutakkiani, jonka alle oon kerrostanut monia paitoja. Vaikka kerrospukeutumisessa ei ole mitään vikaa niin oon silti iloinen, että mulla on nyt helppokäyttöisempi vaihtoehto. Tämä Adidaksen takki on todella pehmeä ja lämmin päällä!
2. Melonivesi* on uusi kookosvesi. Sain tämän testiin Lifen myymälästä ja ihastuin heti niin paljon, että käyn varmaan ostamassa pian lisää. Tämä maistuu vesimelonilta pienellä sitruunan twistillä. Terveellisempi vaihtoehto limsoille tai energiajuomille!
3. Mun uudet söpöt sisätossut tai ehkä paremminkin kengät. Vaikka meillä on lattialämmitys ihan normi lukemissa niin silti tällaisena vilukissana haluan pukea jalkaan joko pörrösukat tai tossut. Jos nyt totta puhutaan niin onhan nämä nyt tyylikkäämmät kuin pörrösukat (vaikka kukaan ei niitä kotona katsoisikaan).
4. Oon saanut älyttömästi kyselyitä tästä helmikoristellusta neuleesta ja laitoin nyt suoran linkin siihen kuvan alle. Tykkään kaikesta tyttömäisestä, joten voitte vaan kuvitella miten ihastuin tähän neuleeseen heti sen nähtyäni.
5. Ja viimeisenä uusi tuoksusuosikki nuoruuden lempimerkiltä eli Juicy Couturelta. Tämä uusin Viva La Juicy on asteen naisellisempi vaihtoehto. Se ei ole niin makea kuin JC:n tuoksut yleensä vaan paremminkin kevyen raikas. Suosittelen lämpimästi tuoksuttelemaan tätä!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille 

*tuotteet saatu


10 Comments
 • Avatar
  Cami
  Posted at 14:46h, 20 marraskuun Vastaa

  Oi, toi eka takki on varmaan hyvä! Mulla on vähän vastaava Haglöfsilta ja hyvä on ollu :) Tälleen ”vanhempana” osaa arvostaa eri lailla tollasia panostuksia mm. hyviin ulkoilukamppeisiin, hah :D Nätti kans tuo paita ja neiti niin kauniina jälleen <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:04h, 20 marraskuun Vastaa

   Joo on kyllä tosi hyvä :) Oi kiva kuulla! Sanos muuta, se on kyllä jännä :D Nuorempana oli ihan sama mitkä vaatteet oli ulkoillessa, mutta nyt vanhempana niihin kiinnittää enemmän huomiota ja nimenomaan osaa arvostaa eri tyyliin. Voi kiitos paljon Camilla <3

 • Avatar
  Sini
  Posted at 18:03h, 20 marraskuun Vastaa

  Tuo helmineule on kyllä ihana, en ihmettele miks oot saanu siitä paljon kehuja!

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:02h, 21 marraskuun Vastaa

   Eikö olekin! Jollain tapaa niin suloinen :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 18:08h, 20 marraskuun Vastaa

  Inhottaa kun sun blogi on mennyt niin kaupalliseksi

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:46h, 21 marraskuun Vastaa

   Harmi kuulla, että susta tuntuu tuolta :( Hassua, kun oon viime aikoina pyrkinyt toteuttamaan paljon erilaisia postauksia, myös toivottuja henkilökohtaisempia kirjoituksia. Toki näin loppuvuodesta on huomattavasti enemmän kampanjoita käynnissä kuin sitten taas alkuvuodesta, mutta en koe kaupallisuuden muuttuneen tai lisääntyneen mitenkään viimeisiin vuosiin. Näissä postauksissa missä näkyy saatuja tuotteita, ei ole postauspakkoa. Eli käytännössä jos saan jonkun tuotteen testiin esimerkiksi pr-lahjana niin mun ei ole missään nimessä pakko postata siitä. Välillä vaan löytyy tuotteita, joista tykkään ja joista on kiva vinkata myös teille ja tällöin täytyy myös laillisesti ilmoittaa, että tuote on saatu. Ja se voi sitten antaa vaikutelman, että kyseessä olisi yhteistyö tai kaupallinen sisältö. Mutta voin ehdottomasti kiinnittää tähän jatkossa enemmän huomiota :)

 • Avatar
  Marianne
  Posted at 22:21h, 20 marraskuun Vastaa

  Ihanat Flatteredin sisätossut :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:39h, 21 marraskuun Vastaa

   Oon sun kanssa samaa mieltä, nuo on kyllä suloiset :) <3

 • Avatar
  nimetön
  Posted at 14:55h, 24 marraskuun Vastaa

  Hei! Mikä koko sulla on takissa,vastaako normikokoa.Haluaisin tilata saman.
  Kivaa joulunodotusta!!!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:58h, 25 marraskuun Vastaa

   Vastaa normikokoa :) Mulla on siitä koko S. Kiitos ja samoin sinne :)

Post A Comment