A cup of tea solves everything

IDKUVA

Syksyn pimeyden ja kylmyyden saapuessa musta kuoriutuu kunnon teeholisti. Mikään ei vaan voita sitä tunnetta, kun pääsee pitkän päivän jälkeen sohvalle kääriytymään viltin alle kuuma teekuppi kädessä Harvoin kuitenkaan juon mitään normiteetä vaan tykkään testailla ja maistella erikoisempiakin yhdistelmiä. Myös erilaiset ”terveysteet” kiehtoo! Ajattelin nyt esitellä teille mun tämän hetken top 3 teet – toivottavasti saatte näistä vinkkejä myös omiin teehankintoihin.

detox tea

1. Ensimmäisenä Örtte-merkin Skinny-tea, joka ei nimestänsä huolimatta ole mikään kunnon laihdutustee vaan se puhdistaa kehoa luonnollisesti. Ja puhdistuksen myötä kropasta pitäisi lähteä ylimääräinen pöhötys pois! Teetä käytetään kuuriluontoisesti 28 päivää ja setti sisältää niin aamu- kuin iltateen. Mutta iltatee tulee ottaa vain joka toinen ilta, koska se antaa aineenvaihdunnalle kunnon boostin. Mulla on menossa nyt vasta kolmas päivä, mutta huomaan erona ainakin nimenomaan aineenvaihdunnan kiihtymisen ja ehkä myös pieni makeanhimo on pysynyt paremmin poissa.

clipper tea

2. Lifen Ambassador-tehtävän tiimoilta sain testiin Clipperin erilaisia teemakuja. Osa pidempi aikaisista lukijoista saattaa muistaakin, että oon kirjoitellut tästä teemerkistä jo vuosia sitten. Yksi heidän ylivoimainen suosikkini on Sleep Easy, joka auttaa nukahtamaan paremmin. Se sisältää muun muassa kanelia ja kamomillaa. Mä huomasin tästä olevan paljon apua unettomuuden aikoihin ja aina silloin tällöin, kun on stressiä tai tiedostan yöunien jäävän lyhyeksi (eli nopeasti nukahtaminen olisi suotavaa) niin juon yhden kupillisen tätä. Toimii!

teemaa

3. Viimeisenä näistä kaikista kolmesta normaalein tee eli TeeMaa-merkin hedelmäinen Moonglight White. Tämän TeeMaan kaikki teet ovat 100 % luonnollisia ja lisäaineettomia. Heillä on myös oma teehuone Helsingissä, jossa voi käydä maistelemassa eri makuja. Mä oon testannut kahta makua, mutta tuun varmasti jatkossa kokeilemaan lisää!

teevinkit

H&M home

Millaista teetä te tykkäätte juoda? Ja jos on vinkata jostan testaamisen arvoisesta niin heitelkää tulemaan tänne päin!

10 Responses to “A cup of tea solves everything”

 1. Avatar Nelli sanoo:

  Yksi teeholisti ilmottautuu! Joka ilta on pakko juoda yksi tai kaksi kupillista teetä. Aamuisin tee ei oikeestaan mene, juon mielummin kahvia, mutta toi skinny tea kuuri kuulostaa kyllä kiinnostavalta.. hmm. Mun lemppareita on kamomilla tee, vaniljatee, mikä tahansa detox tee (clipper <3) ja nordqwistillä on kans hyviä makuja, esim. keisarin morsian ja karibian aurinko Siinä muutamia vinkkejä, mitä kannattaa maistaa

  • Saija Saija sanoo:

   Jee! Kiva löytää muita teeholisteja :p Joo mä oon kans aina tykännyt juoda teen illalla ja aamulla puolestansa kahvia, mutta nyt tämä skinny tea on korvannut yhden kahvikupillisen. Oi vaniljatee on myös tosi hyvää! Keisarin morsianta oon myös juonut, mutta Karibian aurinko on uusi tuttavuus. Täytyy testata sitä, kiitos näistä Nell :’)

 2. Avatar Hemppe sanoo:

  Tuo samainen Clipperin tee on myös meikäläisellä käytössä, ja on auttanut unettomina kausina hurjasti! Mua kiinnostaa tuo Skinny-tea, pitääkin testata. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei mahtavaa, että se on auttanut myös sulla :) Se on kyllä ollut suuri pelastus unettomuuteen! Suosittelen lämpimästi, siinä on kivaa juuri tuo kuuriluontoisuus. Näkee paremmin tuloksia verrattuna silloin tällöin nauttimiseen :)!

 3. Avatar Sini sanoo:

  Tuo Clipperin tee rupes kyllä kiinnostamaan, ois kiva kokeilla saako se nukahtamaan paremmin! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Suosittelen lämpimästi testaamaan, se oikeasti toimii! Oon kuullut muutamaltakin eri ihmiseltä samat kokemukset :)

 4. Avatar Laura sanoo:

  Hei!

  Milloin ja mistä olet ostanut tuon Örtten Skinny Tean? En löydä sitä enää valmistajan nettisivuilta, ja olen todella kiinnostunut siitä.

  • Saija Saija sanoo:

   Se on Weightworld-nimisestä verkkokaupasta, mutta nyt näyttäisi olevan loppuunmyyty :/ Kannattaa kuitenkin tarkkailla sivuja, jos niitä tulisi pian lisää :)!

 5. Avatar M sanoo:

  Oon myös teen suurkuluttaja syys/talviaikaan, eniten menee ihan perus vihreää teetä:) Huippuidea tämä teesuosikkien esittely, pitääkin ottaa toi Skinny Tea ja Sleep Easy testiin joulunjälkeispöhötyksiä ja koulustressejä silmällä pitäen!

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiva kuulla :) Syksyisin on kyllä niin rentouttavaa juoda teetä! Kannattaa testata, nuo oli todella positiivisia yllätyksiä. Mä tein vähän väärin, kun otin ennen joulua mutta täytyy selvitä joulupöhötyksestä sitten muulla keinolla :-D

Kommentoi