Sähköisten hiusten pikakampaus

[mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö: OGX

ogx hoitoaineet

IDKUVA

Syksy ja tuleva talvi asettavat omat haasteensa hiuksille… Sähköisyys, pörröisyys, kuivuus, latistunut lookki ja niin edelleen. Sen vuoksi nyt jos koskaan tulisi kiinnittää erityistä huomiota hiusten oikeanlaiseen hoitoon. Moniin hiusongelmiin voi vaikuttaa jo pelkästänsä shampoolla ja hoitoaineella! OGX on lanseerannut tänä syksynä kaksi uutta tuotesarjaa, joista löytyy ratkaisut juuri näihin juttuihin. Tiedätte, että oon täällä monesti kirjoitellut ihastuksesta OGX:n tuotteita kohtaan ja tehnyt heidän kanssaan monesti yhteistyötä – tässä on vaan merkki, jonka tuotteisiin ei koskaan pety!

ogx bamboo shampoo

ogx bamboo

Vaikka odotukset olivat korkealla niin ne lunastuivat paremmin kuin osasin edes odottaa. Voisin ensimmäisenä kertoa vihreästä OGX Strength & Body + Bamboo Fiber-Full-sarjasta, joka sisältää nimensäkin mukaisesti bambukuituja. Ne kiinnittyvät hiussäkeisiin ja luovat kitkaa säkeiden välillä tehden hiuksista runsaan ja tuuhean näköiset. Kyseessä on ainutlaatuinen tekniikka, jossa on käytetty bambukuitua suoraan kasvista tutun uutteen sijaan. Sen lisäksi sarja sisältää soijaproteiinia, joka tuuheuttaa ja hoitaa! Sarja sisältää shampoon, hoitoaineen sekä tyvikohottajan!

ogx shampoot

ogx o2 shampoo

Toinen sarja on OGX Gravity-Defying & Hydration + O2. Se puolestansa sisältää happiteknologiaa ja pohjoismaista lakkaöljyä. Tällaisia siistejä juttuja, joita ei ihan joka shampoosta löydy!! Happiteknologiassa happiliposomi-liuos vie ja happea hiussäkeisiin ja lukitsee sen sisään. Sarjan tuotteet kuin nostavat hiuksia volyymiin tapaan. Tämä sarja sisältää shampoon, hoitoaineen ja hiusöljyn.

Mä oon testaillut molempia nyt molempia pari kertaa ja vaikea on valita, kumpiko olisi enemmän mun mieleen. Ehkä tuo happiteknologia tuo shampooseen jotain uutta ja jännittävää, joten vastaus on sininen.

pikakampaus

Kun hiuksilla on terve, hyvinvoiva pohja niin ne eivät pelkästänsä näytä vaan myös tuntuvat hyvältä. Jos hiuskriisi kuitenkin iskee niin tässä mun suosikki pikakampaus, joka pelastaa sähköisen peuhkon ;-)

Voit tehdä tämän joko suoriin tai kiharrettuihin hiuksiin. Mä itse tykkään tehdä kiharoihin, koska kiharat pysyvät paremmin paikoillaan ja niissä kampaus näyttää vielä astetta kivemmalta.

kampausvinkit

1. Tee keskijakaus (jos sulla ei sitä vielä ole). Tee toiset jakaukset kummallekin sivuille päälaen reunan kohtaan. Ota jakauksien väliin jäävät hiukset, taita niistä pieni kohta kahtia ja laita ponnari ympärille.

saparokampaus

2. Kierrä ylimääräiset roikkuvat hiukset saparon ympärille ja kiinnitä takaa pinnillä.

3. Avaa ja/tai tupeeraa saparoita.

saparokampaukset

Ja ta-daa! Kampaus on valmis. Helppoa vai mitä? Napatkaa ihmeessä tämä vinkki talteen sähköisten hiuspäivien varalle.

OGX:n tuotteita löytyy myynnissä muun muassa Sokoksen verkkokaupasta täältä. Jos sua kiinnostaa päästä testailemaan näitä uutuustuotteita niin käy osallistumassa mun Instagramissa arvontaan, jossa sä ja sun kaverit voitte voittaa itsellenne tuotesetit!! Mut löytää nimimerkillä @saijis.


10 Comments
 • Avatar
  Ella
  Posted at 10:49h, 08 marraskuun Vastaa

  Ihana paita siulla tässä, saako kysyä mistä se on? ♡

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:36h, 08 marraskuun Vastaa

   Totta kai saa kysyä <3 Se on SheIn-verkkokaupasta. Löytyy täältä :)

   • Avatar
    Jenny
    Posted at 14:37h, 08 marraskuun Vastaa

    Katsoin, niin tuo paita on onesize, mitä kokoa se mielestäsi vastaa?

    • Saija
     Saija
     Posted at 14:54h, 08 marraskuun Vastaa

     Se vastaa parhaiten S-kokoa :)!

 • Avatar
  Lara
  Posted at 14:13h, 08 marraskuun Vastaa

  Hei,
  Tämä on aivan uusi merkki minulle. Satutko tietämään ovatko tuotteet cruelty free?

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:54h, 08 marraskuun Vastaa

   Nämä uudet tuotesarjat eivät ole, mutta OGX:ltä löytyy monia muita sarjoja jotka ovat :)

 • Avatar
  Katri
  Posted at 14:39h, 08 marraskuun Vastaa

  Hauskat! Mulla semmonen hiusmalli, ettei sopisi noi nutturat mutta sulla sika nätti :)

  http://www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:56h, 08 marraskuun Vastaa

   Voi onpa harmi :( Mutta kiva, että muuten pidät näistä! Tästä tulee varmaan mun tulevan talven luottokampaus :>

 • Avatar
  Nena Sofia
  Posted at 16:54h, 10 marraskuun Vastaa

  OGX vaikuttaa mielenkiintoiselta, pitääkin käydä tutkimassa näitä tarkemmin! Ja nuo sun saparothan on supersöpöt, vitsit, kun ei varmaan tän mun otsiksen kanssa sopisi mitenkään :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:01h, 12 marraskuun Vastaa

   Suosittelen lämpimästi, heiltä löytyy vaikka mitä kivoja tuotesarjoja :) Hei testaa ihmeessä! Ei sitä tiedä, vaikka ne toimisi hyvin myös otsiksen kanssa :p

Post A Comment