FAUX FUR LOVE

IDKUVA

tekoturkis naiset

solkivyöt

mustat nilkkurit

solki bootsit

tekoturkis

Faux fur* House of Brandon | Sweater* House of Brandon | Jeans* House of Brandon | Shoes New Look

Tässä vihdoin löytynyt tekoturkis, josta mainitsin jo TB Style-postauksessa. Tämä ei ole vain mun suosikki vaan myös Nemon. Haha, pikkukaveri hyppää takin päälle heti nuuskuttelemaan ja makoilemaan, jos unohdan sen lattialle. Varmasti pehmeämpi makuualusta kuin oma peti :D Pehmeydestä oon kyllä samaa mieltä, takki on kunnon muhkeuden huippu 

Tänään olin pienellä työreissulla, joka kesti matkojen kanssa reilut 11h! Sen jälkeen vielä pakollinen kauppareissu, postissa vierailu ja nyt koneen ääressä näpyttelemässä päivän viimeisiä juttuja. Tuntuu, että silmäluomet painaa enemmän kuin koko pää, joten taidan siirtyä sohvalle viltin alle katselemaan Netflixiä. Harvoin sitä osaa rentoutua, mutta ehkä sen on nyt itselleen sallinut. Palataan uuden postauksen parissa jo aamulla, kauniita unia!

Tykkäättekö te tekoturkiksista? Entä mitäs pidätte tällaisesta mustavalkoisesta asusta?

3 Comments
 • Avatar
  Katri
  Posted at 10:26h, 08 marraskuun Vastaa

  Aivan ihana toi takki! Olisi semmonen että sopisi omaan tyyliinikin :)

  http://www.finnlandsorsk.blogspot.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:04h, 08 marraskuun Vastaa

   Ihana nähdä sun kans pitävän tästä! Suosittelen lämpimästi, tämä on niin monikäyttöinen :)

 • Avatar
  Jani-75
  Posted at 15:40h, 08 marraskuun Vastaa

  Kohta tarvii tuota ilmat kylmenee:)

Post A Comment