Tältä näyttää mun lokakuun suosikit

Myöhäistä sunnuntai-iltaa! Toivottavasti teillä on ollut onnistunut viikonloppu  Me ollaan käyty juhlimassa eräitä 8-vuotissynttäreitä, katseltu telkkaria, nukuttu pitkiä yöunia ja käyty ensimmäisillä joulukoristeostoksilla ;-) Nyt suunnitelmissa olisi tehdä blogijuttuja pitkälle yöhön, nimittäin deadlinet lähestyy. Ennen kuin siirryn taka-alalle näpyttelemään muita postauksia niin voisin listata teille viime kuulta kertyneet suosikit:

louis vuitton make up bag

Meikkivoide* – House of Brandon

Juhlakausi starttasi viime kuulla ja se näkyy myös meikkivalinnoissa! Yksi kohta, mihin haluan meikissä aina panostaa on pohja. Ei mitään överiä vaan kauniin kuulas lopputulos on varma valinta. Ja tämä Loréalin Glam Beige on kuin tehty tähän tarkoitukseen – se levittyy tasaisesti, peittää juuri sopivasti ja antaa kauniin hehkuvan lopputuloksen.

vaaleanpunainen turkis

Tekoturkistakki* – SheIn

Juhlakaudesta puheen ollen, tässä näkyy mun suosikki takkivalinta mekkojen + muiden juhlavaatteiden kaveriksi. Älyttömän söpö ja tyttömäinen vaaleanpunainen tekoturkis  Rakastan tuota kuviota ja koristehelmiä. Tämä on kunnon karkki!!

richmond finch

Puhelimen kuoret* – Richmond & Finch

Viime kuulla testailin ensimmäistä kertaa mun iPhone 7 plussaan puhelimen kuoria, joiden ”reunaosat” suojaavat myös näyttöä. Eli ne käytännössä nostaa puhelinta korkeammalle ja tämä voi estää näytön hajoamisen, kun puhelin lentää lattialle. Onneksi en ole kuitenkaan montaa kertaa puhelinta tiputtanut! (Kop kop).

IDKUVA

Kaulakoru – Tommy Hilfiger

Tatu onnistui yllättämään mut oikein kunnolla, kun sain nimpparilahjaksi tämän upean kaulakorun! En osannut odottaa kuin ehkä maksimissaan kukkakimppua, joten mun ilme oli varmasti näkemisen arvoinen kun sain paketin käsiini. Just eikä melkein mun tyylinen koru! Tämä itse asiassa vilahti myös asukuvissa täällä.

nyx meikit

Huultenrajauskynä – NYX/House of Brandon

Löysin hetken etsinnän jälkeen täydellisen viininpunaisen sävyisen huultenrajauskynän. En tiedä mikä siinä on, mutta viininpunainen on vaan sellainen syksyyn tehty väri niin vaatteissa kuin meikeissä!

ohh yehh huulirasva

Huulirasva – Oh Yeahh!

Viimeisenä kylmien ilmojen rohduttamia huulia kosteuttamaan uuden Oh Yeahh!-merkin huulirasva, joka sisältää muun muassa hoitavaa kiivi-uutetta. Isoin plussa siitä, että tämä ei ole aiheuttanut mulle ollenkaan huulirasvariippuvuutta :D Tiedättekö sen tunteen, kun rasvaa pitää vain lisätä ja lisätä koko ajan!


7 Responses to “Tältä näyttää mun lokakuun suosikit”

 1. Annika sanoo:

  Moi!

  Vaikka blogien kulta-aika alkaa olla loppumassa, niin klikkaan silti siun blogiin melkein päivittäin! Yritin miettiä, että mikä saa tänne tulemaan aina uudelleen, enkä millään keksinyt mitään tiettyä juttua. Ehkä se on aitous ja inspiroiva tunne, mikä postauksista välittyy, vaikka ne olisivat vain tälläisiä ostosten esittelyjä. Myös ihanan valoisat kuvat tuovat arkeen piristystä. Pidän itse siitä, että samasta asiasta ei ole miljoonaa kuvaa, vaan tälläiset lyhyet ja ytimekkäät postaukset on parasta! Toisaalta myös tekstisi ovat hyvin kirjoitettuja ja niitä on helppo lukea :) Ehkä lopputulema on se, että tämä on vaan kaikinpuolin niin hienosti toteutettu blogi, että innolla odotan aina uutta postausta!
  -Annika

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei <3 Et tiedäkään, miten hyvä mieli mulle tuli tästä sun kommentista. Niin tsemppaava aloitus viikkoon! Mahtavaa kuulla, että postauksista välittyy aitous ja inspiroiva tunne - niitä pyrin tuomaan esille parhaani mukaan. Ja kuvista saatu palaute motivoi kuvaamaan entistä enemmän. Mä itse kans pidän lyhyistä ja ytimekkäistä postauksista, joissa asiat tulee selkeästi esille. Sen vuoksi onkin mukava huomata, että nämä ovat myös teidän mieleen. Kiitos tuhannesti :) xx

 2. Julle sanoo:

  Mistä sä yleensä ostat sun puhelimenkuoret? :) nuo sä olet joo saanut, ja tuon merkin tiedänkin, mutta se ei iske muhun. Vaihdoin nimittäin kans kuukausi sitten 7 Plussaan, ja tuntuu, ettei tähän meinaa löytyä mistään kivoja merkkikuoria! Normi 7 kyllä on pilvin pimein :-(

  • Saija Saija sanoo:

   Mulla on tähän mennessä ollut 7 plussaan tämän merkin lisäksi Nunucon sekä Valkian kuoria (molemmilta löytyy verkkokaupat). Sen lisäksi törmäsin eilen Clas Ohlssonilla kivoihin kuoriin, kannattaa käydä kurkkaamassa :) Myös Guccin sivuilla on upeita kuoria plussille, mutta huonoa on suolaiset hinnat :s

 3. Ida sanoo:

  Voisitko joskus puhua sun eettisistä valinnoista esimerkiksi meikkien ja vaatteiden osalta? :-) Itse olen todella tarkka etten osta eläintestattuja tuotteita, siksi toi Loréalin meikkivoide iski silmään

  • Saija Saija sanoo:

   En ehkä omaa postausta tästä tee, mutta voin vastata tähän :) Mä itse asiassa olin eilen Loréalin koulutuksessa ja siellä selvisi, ettei tuotteita testata enää eläimillä vaan he ovat käyttäneet jo hetken aikaa tekoihoa, joka on suunniteltu juuri tuotteiden testaukseen. Eli he eivät käytä enää eläimiä missään kokeissa :)

   • Minna sanoo:

    Kyllä Loreal testaa eläimillä, sillä on Kiinan markkinoilla. Kiinan lainsäädännön mukaan kaikki tuontikosmetiikka täytyy testata eläinkokein ja näihin siis myös Loreal kuuluu. Tarkoittavat siis tuolla eläinkokeiden lopettamisella pelkästään Eurooppaa. Onneksi on kuitenkin myös paljon muita eettisempiä vaihtoehtoja joista valita :)

Kommentoi