Christmas brunch

Oon yrittänyt malttaa parhaani mukaan, mutta nyt en voi enää olla hiljaa. Nimittäin haluan fiilistellä joulua Vuoden paras ajankohta lähestyy nopeaa vauhtia ja kuten suuri osa teistä tietää niin mä r-a-k-a-s-t-a-n joulua yli kaiken! Valehtelisin, jos väittäisin etten olisi jo salaa mielessäni miettinyt ja suunnitellut tulevia joulupostauksia. Eräs lukija laittoi mulle hetki sitten viestiä snäpin puolella ja kyseli, että koska tulee ensimmäinen postaus ja tässä se on! En kuitenkaan ala vielä liikaa hössöttämään vaan aloitellaan varovasti kertomalla eilisestä joulubrunssista.

valkoinen puu kahvila

suklaakakku

joulusuklaa resepti

red velvet kakku

Valkoinen Puu-kahvila kutsui bloggaajat jouluiselle brunssille, jossa päästiin maistelemaan myyntiin tulevia uusia jouluherkkuja. Herkuteltiin muun muassa porkkanakakkua naked cake-tyyliin, Red Velvet-kakkua, suolaisia piirakoita, luomuspeltistä tehtyjä pipareita jne. Kuunneltiin joululauluja ja tutustuttiin heidän joulun lahjavalikoimaan. Voin sanoa, että viimeistään tästä jos jostain nousi joulufiilis kattoon 

vegan panini resepti

joulukakku

IDKUVA

parsakaali fetapiirakka

Oon suunnitellut jakavani täällä ainakin jouluisia reseptejä, juttua meidän koristeista, erilaisia lahjavinkkejä sekä mahdollisesti avaan myös tänä vuonna joulukalenterin. Muistatteko viime vuoden oman? Se oli jättimenestys! Vaikka se vaati työtunteja tuplasti nykyisiin postauksiin verrattuna niin oli se kyllä sen arvoista. Joulu on parasta ilahduttamisen aikaa ja oli jotenkin tosi kiva ”palkita” teitä kuluneesta vuodesta.

valkoinen puu

piparminttu marenki

piparkakkuja

naked porkkanakakku

Joko teillä on joulufiilikset korkealla? Ja miltäs kuulostaa idea arvontatyyppisestä joulukalenterista?

20 Responses to “Christmas brunch”

 1. Vitsit toi brunssi näyttää hyvältä ♥ Pitää ehkä leipoa itekin jotain hyvää noiden kuvien inspiroimana. Ihanaa kun kohta on enää kuukaus joulukuun alkuun :D

  • Saija Saija sanoo:

   Oli kyllä tosi herkullinen brunssi ♥ Oi kannattaa! Ajattelin itsekin kokeilla jotain uutta herkkua tänä vuonna. Niinpä, en malta odottaa joulua :p

 2. Avatar J sanoo:

  Jes, joulu tulee. <3 Ihan parasta!

  Viime vuoden kalenteri oli kiva, mutta ehkä tänä vuonna toivoisin muutakin kuin arvontoja. DIY-juttuja, reseptejä, lahjavinkkejä yms. Olis tosi kiva, jos toteuttaisit tällaisen! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oon niin samaa mieltä :) Mä olin ajatellut toteuttaa tuollaisia ns. kalenterin lisäksi. Niin, että lähes joka päivä tulisi kaksi postausta. Toinen olisi kalenteri luukku ja toinen normipostaus. Näiden yhdistäminen voisi kyllä myös toimia kalenterin muodossa. Mutta mietin sit, että jääkö mun normi elämästä kertovat postaukset vähiin jos lähes joka päivä kirjoittelen jouluaiheista? Kun isompien jouluaiheisten postausten lisäksi ei viitsi kirjoittaa vielä toista päivän postausta ettei tule liikaa luettavaa :D Tätä täytyy pohtia vielä, kiitos sulle paljon ideasta :)!

 3. Avatar Lukija sanoo:

  On korkealla, olisi kiva jos avaat kalenterin, olisi ihanaa jos palkintona olisi hopeakoruja, tuoksuja, jokin asuste vaikka yöpaita tai kassi…kaikki käy palkinnoiksi sillä sinulla on hyvä maku.

  • Saija Saija sanoo:

   Niin mukava kuulla, että sä pidät ajatuksesta :) Kivoja ideoita, mä voisin kirjoittaa nämä itselleni ylös. Kiitos sulle kommentista :>

 4. Avatar ida sanoo:

  Hold your horses halloweenkaan ei oo mennyt vielä :D :D Mutta joulu on kyllä best! Mutta vasta halloweenin jälkeen ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Haha huups :D Oon niin innoissani tulevasta joulusta (niin kuin joka vuosi, heh). Mutta joo tämän enempää ei tule ennen marraskuun puolta väliä ;-)

 5. Avatar Elina sanoo:

  Hei!

  Onpas ihanan näköinen kahvila ja herkulliselta vaikuttavia tuotteita. Mistä tämä kahvila löytyy?

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo on kyllä aivan ihana paikka, mun lemppari! Ja kahvila sijaitsee Seinäjoella keskustassa :)

 6. Avatar Ansku k sanoo:

  Ootan joulua innolla!:)
  Ja ois kiva jos tulis taas joulukalenteri sulta.

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että sä kans odotat jo joulua! Ja niin kiva nähdä, että olisit kiinnostunut näkemään täällä joulukalenterin :) xx

 7. Avatar Kat sanoo:

  Ihanan näköinen brunssi! Tuonne kahvilaan suuntaisin jos siellä päin kävisin. :)
  Joulukalenteri kuulostaa hyvältä.

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo oli kyllä niin herkullinen :) Suosittelen lämpimästi! Täytyy itsekin käydä syömässä noita kakkuja vielä ennen joulua uudelleen. Kiitti sulle kommentista :) xx

 8. Avatar Isla sanoo:

  Moikka! Joulupostaukset ovat kyllä odotettuja :)

  Tuosta viime vuoden joulukalenterista sen verran, että minusta se ei ollut kovinkaan antoisa. Vain yksi voittaa (tietysti) eikä se tällöin anna muille mitään. Sen sijaan minusta kivempi joulukalenteri olisi sellainen, jossa olisi jotain muuta jouluaiheista. Sinun joulupostauksiasi on aina ollut kiva lukea :). Toki välillä voisi olla arvontojakin!

  Päätöksesi ovat joka tapauksessa sinun, eikä tarkoitukseni ole haukkua. Halusin vain tuoda mukaan myös tällaisen näkökulman :). Hyvää joulunodotusta!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva, että joulupostauksia jo odotellaan :p Harmi kuulla, että sun mielestä kalenteri ei ollut antoisa. Mun mielestä 24 voittajaa kuukauden aikana on melko paljon ja ilahduttaa monia, toki arpaonni vaikuttaa asiaan. Mutta voisin kyllä suunnitella tämän vuoden kalenterin niin, että siinä olisi joulupostauksia ja arvontoja. Sitten olisi ns. kaikkien makuun jotain! Ei en tietenkään ajatellutkaan niin vaan kiitos näkökulmasta, nämä ovat tärkeitä postauksia suunnitellessa. Kiitos ja ihanaa joulunodotusta myös sinne :) xx

 9. Avatar Tiia sanoo:

  Täällä myös joulufiilis korkealla! Haluaisin laittaa jo jouluvaloja, mutta ehkä odotan vielä. Alkaa naapurit muuten kummastella :’D

  Joulukalenteri ehdottomasti, mutta ilman arvontoja. Mielummin erilaisia jouluun liittyviä vinkkejä, reseptejä, ajatuksia, perinteitä yms. Niissä on paljon enemmän sisältöä, arvonnat enemmän tylsähköjä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi ihanaa, että sulla on kans joulufiilis jo korkealla <3 Voi jouluvalot olisi kyllä kiva jo laittaa! Ehkä täytyy vielä hetki malttaa, mutta ei kauaa :p Kiva, että sua kiinnostaa muut joulupostaukset. Ajattelin tehdä kalenterin, jossa on puolet eri postauksia ja noin puolet arvontoja niin on kaikkien makuun jotain. Kiitos kommentistasi :)

 10. Avatar xod sanoo:

  Mä tykkään kyllä arvonnoista :) Kyllä varmaan normipostauksia sulta tulee siltikin reilusti :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla sun pitävän niistä! Joo ehdottomasti tulee paljon myös normipostauksia :p

Kommentoi