TB Style: lokakuu

Vähiin käy lokakuun päivät, mutta vielä ehtii toteuttaa uuden osan suositusta TB Style-postauksesta. Jos muuten ootte skipannut jonkun osan niin ei hätää, kaikki postaussarjan osat löytyvät saman tagin alta TÄÄLTÄ. Kävin näitä kuvia tänään läpi ja asia mihin kiinnitin huomiota erityisen paljon oli sää!! Siis joku vuosi oon kulkenut menemään neuletakissa kuivilla kaduilla, joissa ei ole lumesta tietoakaan. Kun taas tänä vuonna maa on ehtinyt muuttua valkoiseksi jo parikin kertaa ja talvitakit ovat jokapäiväisessä käytössä. Mutta nyt itse asiaan:

musta nahkatakki

2013. Wäää tuo mun nuttura Saisinko sen takaisin? Asu on melko hillitty! Muistan, kuinka rakastin noita farkkuja niin paljon, että käytin ne ihan puhki… Nyt voisin valita eri huivin ja kengät, mutta muuten ei moitittavaa.

hunter saappaat

2014. Muistan kuinka ihastuin siistimpiin takkeihin tuolloin syksyllä ja tämä kuvassa näkyvä versio oli yksi suosikeistani. Simppeli, ajaton ja toimiva eri vaatteiden kanssa! Nyt jos jotain muuttaisin niin joko laukun tai kengät.

flare pant outfit

2015. Kuinka moni muistaa nämä kuvat? Tämä asu sai aikaan melkoisen kommenttimyrskyn :D Jokainen kommentti oli sitä mieltä, että asu on out ja kommentteja oli reilu sata! Huh, mutta onhan asu erikoisempi kuin mun muut. Housut löytyvät multa edelleen, joten ihastus niitä kohtaan ei ole ainakaan vihaksi muuttunut. Huivin ajattelin ottaa kans joku päivä käyttöön ensimmäistä kertaa tälle syksylle!

2016. Paljaat sääret, hyrrr. Nyt jos pukisin tämän asun niin joutuisin laittamaan sukkahousut :D Asusta ei ole mitään huonoa sanottavaa. Niin kivannäköinen arkiasu, jonka voisi pukea päälle uudelleen koska vain!

tekoturkis

2017. Tässä uusin asu suoraan tältä viikolta. Osa saattaa muistaa, miten yritin jo viime vuonna löytää miellyttävää tekoturkistakkia. Tulos ei ikinä tuottanut tulosta… Paitsi nyt tänä vuonna! Törmäsin tähän takkiin ja se oli just sellainen mitä olin etsinyt. Yksinkertainen, mutta sopivan näyttävä.


6 Comments
 • Avatar
  Linda / Revontulipalo
  Posted at 12:44h, 30 lokakuun Vastaa

  Näistä kuvista on hauska kattoa, miten sun tyyli on kehittynyt vuosien varrella :D pitäis varmaan itsekin käydä läpi joitain vanhoja kuvia ja katella, mitä oon minäkin vuonna vetänyt päälleni… Ja toi ekan kuvan nuttura on kyllä ihana ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:28h, 30 lokakuun Vastaa

   Ihana kuulla, että sä pidät :) Kannattaa! Se on oikeasti mielenkiintoista ja jopa huvittavaa katsoa menneiden vuosien asuja sekä erilaisia trendejä, haha :D Tuo nuttura on kyllä täydellinen, saisipa sen nyt hiuksiin ♥

 • Avatar
  Matilda
  Posted at 22:11h, 01 marraskuun Vastaa

  Mun mielestä 2015 asu on just kaikista paras! Niin simppeli ja rento :) Mehän ollan tunntetusti vähän jäljessä täällä suomessa muodin kanssa, koska ruotsissa leveälahkeiset housut on tullut takaisin jo pari vuotta sitten ja me aletaan vasta nyt lämpenemään niille :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:09h, 02 marraskuun Vastaa

   Kiva, että sä Matilda pidät siitä :) Muistan, kuinka se oli todella rento ja mukava päällä! Niinhän se vähän menee, me tullaan niin jäljessä. Haha, mutta ehkä parempi myöhään kuin ei milloinkaan :-D

 • Avatar
  Riikka
  Posted at 17:10h, 14 marraskuun Vastaa

  Mistä noi leveelahkeiset housut on? ihanat!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:24h, 15 marraskuun Vastaa

   Ne on Junkyardilta! Mutta jo muutaman vuoden vanhat, joten en tiedä myydäänkö niitä enää… Ginalla ja Nellyllä on ollut tänä vuonna samanlaisia niin kannattaa kurkata sieltä :)

Post A Comment