Sekalaiset kauneuslempparit

Heii! Ensimmäisenä jättimäiset kiitokset ja virtuaalihalit kaikille, jotka kommentoi edelliseen postaukseen. Mahtavaa, että niin moni kertoi oman näkemyksensä asiaan. Ette tiedäkään, miten suuri apu kaikista näkökulmista oli  Päätös hiusten suhteen on nyt tehty eli aion palata takaisin pitkään. Lyhyet olivat kivaa ja kaivattua vaihtelua, mutta kyllä pitkät on silti mun juttu.

Sitten päivän aiheeseen ja itse asiassa jatketaan samalla kauneusteemalla. Nimittäin ajattelin tulla esittelemään teille uusimpia käyttöön päässeitä kosmetiikkatuotteita, joissa näkyy muun muassa muutama I Love Me-messuilta testiin lähtenyt tuote, syksyn uutuuksia sekä pr-lahjoja. Tuotteita on laajasti eri sarjoista niin ihonhoidosta meikkeihin kuin hampaiden hoitoon.

nivea urban skin detox

Detoxia ei kropalle vaan kasvoille! Nivea on tänä syksynä lanseerannut uudet Urban Skin Detox-sarjan, mihin kuuluu päivävoide, yövoide sekä maski. Ja arvaatteko mitä? Tässä on mun elämäni ensimmäinen yövoide. Vaikka tykkään hoitaa ihoa puhdistamalla sitä kunnolla, tekemällä naamioita, poistamalla mustapäitä eri lapuilla jne. niin oon siitä huolimatta melko laiska rasvailija. Oon aina mennyt sieltä mistä aita on matalin, joten ihan mielenkiintoista käyttää nykyään erikseen päivä -ja yövoiteita (vaikka nämä kosteuttaakin 48h). Tämän sarjan tuotteet kosteutuksen lisäksi suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta, kuten ilmansaasteilta ja auringonvalolta. Sanoisin, että 6/5!

IDKUVA

Lifen Ambassador-tehtävän tiimoilta on tänä vuonna tullut tutustuttua luonnonkosmetiikkaan entistä enemmän ja oon pyrkinyt tekemään hieman parempia vaihtoehtoja vähän joka osa-alueelta. Kuvassa näkyy uudet luonnolliset Ecodentan hammastahnat, jotka ovat olleet mulla käytössä nyt muutaman viikon. Tai itse asiassa Tatu on ollut myös aktiivinen kookos-version käyttäjä ;-) Musta purkki sisältää hiiltä, joka valkaisee hampaita luonnollisesti poistaen tummentumia. Kookosinen puolestansa ehkäisee plakkia ja hammaskiveä. Jälkimmäistä kuulemma hammaslääkärin mukaan kertyy mulle reippaaseen tahtiin, joten kiva nähdä onko tästä paljonkin apua siihen!

Jos sua kiinnostaa päästä testailemaan näitä niin käy osallistumassa mun Instagramissa (@saijis) arvontaan, jossa sä ja sun kaveri voitte voittaa tällaiset tuotesetit. Etsi sieltä tämä kuva, tykkää siitä ja tägää kommentteihin kaverisi niin palkinnot saattaa olla teidän. Aikaa osallistua on huomiseen iltaan kello 21:oo saakka.

anastasia

Meikkipuolelta uusien suosikkien joukosta löytyy Anastasia Bewerly Hilssin Aurora-niminen glow kit. Tässä highlighter-paletissa on kuusi eri sävyä! Jokainen on keskenään hyvin erilaisia, joista on todella näyttäviä ja osa hieman hillityimpiä. Mun suosikki on ehkä helppo arvata, koska kuvasta saattaa nähdä mitä on käytetty eniten. Eli sävyä Lyra, joka on hempeän lämmin sävy. Ehkä joihinkin pikkujouluihin voisin testata Spectraa tai Orionia!

flow kosmetiikka

Kuorintavoiteissa luonnonmukaiset vaihtoehdot ovat parempia, varsinkin jos ne tulee suoraan Suomesta! Flow kosmetiikalta löytyy suosittu piparminttu-tuoksu, mutta se saa nyt väistyä tummalta kahvilta sekä limen ja mansikan sekoitukselta. Näistä jälkimmäisin on ollut mun ylivoimainen suosikki  

sheet mask

Korealainen kosmetiikka on tehnyt kunnon läpimurron ja pakko myöntää, että oon itsekin ihan innoissani kaikista uusista jutuista :D Kirjoittelin teille Kocostar-merkistä ja heidän naamioistaan aikaisemmin tässä postauksessa. Nyt mulla on ilo esitellä uudet lempparit eli slice maskit. Nämä kankaiset viipalenaamiot voi laittaa juuri niihin kohtiin kuin itse haluat – ihan mihin kropan osaa vaan! Mä oon testannut sitruunaa ja tomaattia, seuraavaksi ajattelin ostaa vesimelonin. 

biozell

I Love Me-messuilla kävin tutustumassa Biozellin pisteeseen ja sain sieltä söpön goodiebagin. Sen sisältä paljastui muun muassa kuivashampoo, tuuheuttava suolasuihke, kuituvaha jne. Yksi tuote on kuitenkin ylitse muiden – lämpösuojasuihke. Tämä on sellaisessa kunnon suihkutettavassa muodossa, niin kuin hiuslakka. Testailin tätä jo Kyproksen reissulla ja huomasin, että tämä imeytyi nopeammin + tasaisemmin kuin sellainen kosteampi versio. Pieni koko oli myös näppärä reissussa!

Mitäs piditte tästä postauksesta? Entä ootteko te kenties testaillut näitä tuotteita?

18 Responses to “Sekalaiset kauneuslempparit”

 1. hh sanoo:

  Moikka!
  Tuli mieleen tosta hammaskivestä, tuleeko sulla puhdistettua myös hammasvälejä päivittäin?:D Meinaan tiesitkö, että hammaskiven muodostumiseen pystyy vaikuttamaan itse?:DHammaskivihän on syljen kovettamaa plakkia, jolloin huolellisella hampaidenharjauksella ja hammasvälienpuhdistamisella plakit saa puhdistettua päivittäin pois, jolloin hammaskiveä ei muodostu! Syljen koostumuksesta riippuu, kuinka nopeasti plakki kovettuu, mutta kun bakteerimassan on saanut huolellisesti poistettua, ei se ehdi kovettua. Ajattelin kertoa tästä, sillä olin itsekin hämmentynyt ajatuksesta aluksi:D Hampaista puhdistuu vain 60% harjaamalla, loput tulee välienpuhdistuksesta! Ja erityisesti silloin, kun käyttää fluorittomia hammastahnoja, on tärkeää huolehtia siitä, ettei bakteerimassaa jää hampaiden pinnoille:)

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Joo kyllä mun tulee lähes päivittäin puhdistettua myös välit. Toki oon aloittanut hammaslangan aktiivisen käytön vasta reilu vuosi sitten. Viimeksi, kun kävin hammaskiven poistossa niin sitä ei ollut syntynyt niin paljoa kuin edellisinä vuosina. Mutta hammaslääkärin mukaan mun sylki on sen verran bakteerista, että kiveä syntyy sen vuoksi niin nopeasti puhdistuksesta huolimatta :s Oon nyt yrittänyt kokeilla kaikkia keinoja ja toivotaan, että ensi kerralla sitä ei olisi näin paljoa tai ollenkaan. Kiitos sulle tästä kommentista :)!

 2. Cami sanoo:

  Mäkin tykkäsin kovasti tosta Detox-sarjasta! Sain sen vasta tällä viikolla testiin ja etenkin naamio on ihana <3 Mä kattelin pitkään kans tota Aurora-kittiä, mut se oli niin villin näkönen etten uskaltanu testata :D En oikeen tiedä miten mä noita käyttäisin. Mulla on nyt ollut käytössä Catricen highlight-kit ja sen 2e hinnasta huolimatta se on ollu tosi hyvä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiva kuulla, että sä myös pidät tuosta sarjasta :) Tuo naamio on kyllä näppärä <3 Eikä, haha mutta ymmärrän hyvin :D Onhan se hieman villi! Tuollainen pastellinen sateenkaari. Kasvoissa ne näyttää kivalta eikä ollenkaan liian rajulta, varsinkaan tuo mun suosikkisävy. Mä en olekaan kuullut tuollaisesta merkistä, mutta täytyy varmaan tutustua jos hinnat ovat noin edullisia :o

   • Cami sanoo:

    Toi Catrice on Essencen sisarmerkki ja niitä saa ainakin täällä päin ihan Cittareista :) Kandee kokeilla!

    • Saija Saija sanoo:

     Täytyy kyllä joku päivä käydä katsomassa täällä olevat Cittarit, jos löytyisi tuo merkki :)!

 3. mamba sanoo:

  Hei, kiinnitin näin suuhygienistiopiskelijana huomiota noihin hammastahnoihin. Nuo hammastahnat eivät sisällä fluoria, joka suojaa hampaita reikiintymiseltä ja fluorin käyttö on tärkeintä suunhoidossa. Joten mietin, että käytätkö vain noita hammastahnoja vai lisäksi fluorillista hammastahnaa?

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä käytän lisäksi fluorihammastahnaa :) Joskus kuulin kans fluorihammastahnan tärkeydestä, joten kokonaan en ole siitä luopunut. Tuota kookosta oon käyttänyt nyt hetken ja varmaan käytän sitä ns. kuuriluontoisesti eli en liian pitkää pätkää yhteen menoon. Ja valkaisevaa mustaa tahnaa noin kerran viikossa :)

 4. Nimetön sanoo:

  Sattuuko hammaskiven poisto?

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä se vähän :/ Mulle laitettiin viimeksi pintapuudutus, joka auttoi vähän. Kannattaa ehdottomasti pyytää sitä, jos vähänkin inhoaa kipua :)

 5. Hanna sanoo:

  Miten meinasit hoitaa sun hiuksia että saat ne kasvamaan? Niinkuin että mitä tuotteita käytät sekä kuinka usein lämpökäsittelet? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Syön vitamiineja, jotka edesauttaa hiusten kasvua, käyn tasaisesti leikkaamassa latvoja sekä pyrin käyttämään aktiivisesti erilaisia hiusnaamioita, tehohoitoja ja öljyjä :) Pyrin pitämään lämpökäsittelyt 2-3 kerrassa viikossa. Kun kasvatus on lähtenyt kunnolla käyntiin niin voisin kirjoitella tästä aiheesta enemmänkin :’)

 6. emma sanoo:

  tulee aina vähän vastenmielinen olo kun joku ylistää biozelin tuotteita koska itselläni kokemukset on ollut pelkkää alamäkeä. just esimerkiksi toi lämpösuoja sai mun hiukset tahmeiksi ja likasen tuntuisiksi välittömästi käytön jälkeen – en sen jälkeen uskaltanut koskeakaan hiuksia suoristusraudalla ennen tuotteen pois pesemistä. ja saman merkin hopea shampoo ei toiminut alkuunkaan :D se on niin jännä miten toisella jokin tuote toimii täydellisesti ja toisella taas ei yhtään!

  • Saija Saija sanoo:

   Mitää eikä :( Onpa harmi kuulla, että Biozellin tuotteet eivät ole sulla toimineet. Mä taas oon tykännyt lähes kaikista, joita oon kokeillut. Erityisesti juuri lämpösuojasta ja kuivashampoosta. Hopeashampoosta mulla ei ole kokemusta, mutta oon kuullut sen toimivan kaverilla. Se on ilmeisesti niin kiinni jokaisen omasta hiuslaadusta, toisilla toimii ja toisilla ei :)

 7. Jonna sanoo:

  Moikka!
  Millon sulta tulee taas blogikirppis? ☺️

  • Saija Saija sanoo:

   Ei ole totta, mä just tänään mietin tätä! Voisin kyllä ennen joulua järjestää sellaisen pitkästä aikaa :)

 8. Emi sanoo:

  nuo nivean tuotteet näyttää kyllä tosi kivoilta, voisinkin ostaa kokeiluun!

  mitä mieltä muuten oot noiden sheet maskien käytöstä, eikö tuo oo kamalan epä-luontoystävällistä ostaa kasoittain noita pakkauksia, joissa on muutama(?) naamio eli parin käyttökerran jälkeen joutuu jo muovipaketin heittämään roskiin? itse suosisin mieluummin jotakin enemmän käyttökertoja tarjoavaa pakettia. :-0

  • Saija Saija sanoo:

   Suosittelen kyllä lämpimästi :) Joo tuo on muuten totta! En ole rehellisesti sanottuna itse tajunnut tuota. Toki nämä on myös pitkäkestoisia, koska en ole kertaakaan käyttänyt kaikkia kerralla vaan oon säästänyt niitä muutamallekin kerralle. Olisi kyllä järkevämpää, jos näitä tulisi paljon isoimmissa pakkauksissa :)

Kommentoi