Sopiiko mulle paremmin lyhyt vai pitkä?

Viime viikolla koitti hetki, jonka tiesin kyllä tulevan jossain välissä… Mutta en ollut silti yhtään osannut varautua siihen. Nimittäin jäätävä ikävä vanhaa pitkää tukkaa!! Voi pylly sanon mä. Vaikka kuinka oon tykännyt lyhyemmästä mallista; sen huolettomuudesta, helppoudesta, nopeasta kuivumisesta suihkun jälkeen (!) niin silti nyt on tullut sellainen fiilis, että pitkät hiukset olisivat kivat. Ne näyttää vaan niin hyvältä kiharrettuna ja ponnarilla Valehtelisin jos väittäisin etten olisi aikaisemmin ikävöinyt pitkää poninhäntää. Mulla toki oli aikaisemmin käytössä pidennykset, mutta voisin aloittaa hiusten kasvatusoperaation tai sitten vain unohtaa haaveet, haha. Naisten ikuinen ongelma :D

Suunnittelin varaavani kampaajan lähiviikkojen aikana, mutta täytyisi päättää katkaisenko monia monia senttejä vai kuivat latvat vain pois. Mitä mieltä te ootte – lyhyt vai pitkä?

LYHYT:

long bob

PITKÄ:

IDKUVA


98 Responses to “Sopiiko mulle paremmin lyhyt vai pitkä?”

 1. Emilia sanoo:

  Mun mielestä pitkä sopii paremmin!

  • Saija Saija sanoo:

   Vitsit, kun mullakin on nyt 110 % sellainen fiilis, että pitkät hiukset on enemmän mun juttu! Kiitos sulle Emilia kommentistasi :)

 2. S sanoo:

  EHDOTTOMASTI pitkät!! Mun mielestä pitkä tukka näyttää kaikkien asujenkin kanssa paljon kivemmalta. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Äää tuo on kyllä totta!! Mulla on niin ikävä pitkien hiusten kihartamista, se ”kampaus” toimi asussa kuin asussa <3 Kiitos mielipiteestäsi :)

 3. Satu sanoo:

  Tossa kuvasarjassa jossa lyhyen tukan kuvia, sellaiset kuvat joissa se on pisimmillään on paras

  • Saija Saija sanoo:

   Joo totta, tuo pituus olisi lyhyemmässä paras tai no oikeastansa se olisi näiden hyvä välimuoto :)

 4. susanna sanoo:

  Pitkät sopii miun mielestä sinulle paremmin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos, kun tulit kertomaan oman mielipiteesi :) Ja just tuo on tärkeää, että mitkä sopii parhaiten. Alan itsekin kallistua vaan entistä enemmän pitkään :p

 5. Ansku k sanoo:

  Pitkät:)

  • Saija Saija sanoo:

   Hui, kun te ootte pelottavan yksimielisiä! Kiitos Ansku, kun kerroit oman mielipiteesi :) xx

 6. Nimetön sanoo:

  Lyhyt näyttää omaan silmään paksummalta ja terveemmältä, ja sopii sulle äärettömän hyvin!! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Siinä oli kaksi hyvää huomiota, lyhyet nimittäin ovat niin terveen ja paksun näköiset! Kiitos sulle tästä kommentista :) xx

 7. Katja sanoo:

  Lyhyet on aina kivan freesit ja kivaa vaihtelua! Mun mielestä sulle sopii kuitenkin parhaiten pitkät! :) Ne näyttää sulla niin kivoilta! :) <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos Katja tästä kommentista :) <3 Mä näen asian kans tällä hetkellä niin, että lyhyet ovat kivan freesit eikä niistä ole mitään huonoa sanottavaa. Mutta pitkät olisi silti paremmat :)!

 8. Julia sanoo:

  Tää on kyllä aika paha kysymys.. oon kyl tykänny noista lyhyistä hiuksista ja yleisesti lyhyet on aina tyylikkäät mut nyt ku laitoit kuvia myös pitkillä hiuksilla ni en kyl osaakkaa valita kummat ois kivemmat! Molemmissa on omat hyvät puolesa :) Itellä vähä sama pulma, on ruvennu mietityttää kasvattaisko hiukset vai pitäskö lyhyenä :D Jos mietityttää yhtään ni anna vaa aluks hiusten rauhassa kasvaa ja sit lyhennät jos se ei enää tunnukkaa hyvältä idealta :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö! En osaa millään valita :D Mä kans tykkään älyttömästi molemmista, mutta jotenkin nyt noiden vanhojen kuvien myötä pitkät alkaa viedä voiton <3 En kestä noita kiharoita :( Mutta täytyy miettiä tarkkaan ja tuo sun keino selvittää on tosi hyvä, täytyy vaikka kampaajalla leikata aluksi ihan vähän. Kiitos ja tsemppiä sinne saman päätöksen tekoon :)!

 9. Eppu sanoo:

  Oon vähän tyrmistynyt näin yksimielisistä kommenteista, koska musta lyhyt tukka on paljon parempi! Se on jotenkin paljon freesimpi, tyylikkäämpi ja ”aikuismaisempi” kuin pitkä :D Ite mietin oman tukkani kanssa ennen leikkaamista, että kumpiko malli vaatii enemmän laittoa, esim. lämpökäsittelyä, ja päädyin osaksi sen takia lyhyeen, kun pitkät tukka on näyttää mulla luonnollisena ”luuhakkeelta” :D Sun hiukset ovat tietysti erilaiset, mutta kannattaa tollastakin miettiä jos et vielä ole :)

  • Saija Saija sanoo:

   Täytyy sanoa, että yllätyin itsekin kun näin moni on pitkien puolella :) Mutta ne on kyllä niin kivat, kuin myös lyhyet. Valinta ei tuu olemaan helppo! Tuo on hyvä pointti, täytyy miettiä se tarkkaan. Mä oon sen huomannut, että lyhyttä on vaikeampi kihartaa (sen todistaa palovamma, heh) ja kiharat pysyy niissä huonommin. Mutta toki pitkää taas täytyy laittaa enemmän eli molemmissa on hyvät sekä huonot puolet :)

 10. Nimetön sanoo:

  Lyhyet! Niissä hiuksissa näytät enemmän ”persoonalta” etkä ”massalta”… Hassusti sanottu mutta toivottavasti ymmärsit pointin ;) Eli ehdottomasti lyhyet! I’m totally in love with those… :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo ymmärsin hyvin mitä tarkoitat :p Lyhyet hiukset tuo kyllä persoonaa paremmin esille. Kiitos tästä näkökulmasta :)!

 11. w sanoo:

  lyhyillä näytät paljon itsevarmemmalta, eli mun mielestä lyhyet pisimmillää & klipsit satunnaiseen käyttöön

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana perustelu :) Kiitos tästä! Joo klipsit satunnaisessa käytössä voisi olla myös yksi ratkaisu :>

 12. Milja sanoo:

  Mun mielestä tommoset puolipitkät on jotenki tosi hyvän ja freesin näköset(kuvassa jossa sulla punainen nahkatakki) <3

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että sä pidät siitä pituudesta :) Se olisi kyllä helppohoitoinen. Nyt hiukset on kasvanut hieman siitäkin, joten muutaman sentin saisi ottaa pois. Kiitos sulle tästä :)<3

 13. J sanoo:

  Pitkät 100%!!!

 14. Sini sanoo:

  Munkin on kyllä sanottava, että pitkät :-). Näytät jollain tavalla naisellisemmalta ja ”pehmeämmältä” kasvoista niin, ja kun sun pukeutumisessa on kuitenkin tollasia raffimpia yksityiskohtia kuten nahkaa jne, niin pitkä tukka tuo jotenki sellasta kivaa tyttömäisyyttä rinnalle :-D.

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas ihana perustelu :) Tuo on kyllä aivan totta! Mä oon nimittäin muutaman kerran kokenut pari vaatetta ”liian rajun näköiseksi” lyhyiden hiusten kans. Pitkät hiukset tuo oman pehmeytensä. Kiitti sulle palautteesta, näistä on suuri apu :)!

 15. Moon nyt oman tieni kulkija :D Ja vastaan, että lyhyt! Pitkäkin toki sopii sulle mutta mun mielestäni tuo lyhyempi on paljon freesimpi, kehystää sun kauniita kasvojasi ja on jotenkin särmikkäämpi. Mutta tämä on vain mun mielipide ja kuten sanoin, niin pitkäkin sopii eli molemmilla lookeilla näytät kuitenkin ihan superkauniilta eli valitse se, mikä SUSTA tuntuu omimmalta! <3

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos ihana kommentistasi :)<3 Olipas kiva saada tällainen perustelu! Lyhyt on kyllä ihana freesi ja niin helppohoitoinen, mutta taas pitkää on kivempi laittaa. Molemmissa on niin hyviä kuin huonoja puolia, joten valinta ei tule olemaan helppo... Mutta uskon että lopulta valitsen oikein :)

 16. Sera sanoo:

  Lyhyet hiukset on jotenkin tosi tyylikkäät sulla, sanoisin että lyhyet niin ei ole ihan peruskauraa :D

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo on kyllä totta, että lyhyet ovat jotenkin erikoisemmat kuin pitkät. Kiitti sulle kommentista :) xx

 17. Helmi sanoo:

  Mustakin pitkät! :)

 18. Nimetön sanoo:

  Noi pitkät oli musta aivan ihanat mutta noi puolipitkätkin mitä nyt kuvissa on näkynyt on ollut ja tosi kivan näköiset! :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana nähdä, että sä pidät noista molemmista tyyleistä! Itsekin koen, että tuollaiset puolipitkät on paljon kivemman kuin nuo tosi lyhyet :’)

 19. Sandra sanoo:

  Minunkin mielestä lyhyet on kivemmat ! Katselin kauan aikaa kuvia ja mietin että miksi näin. Ylemmässä kommentissa asia ilmaistiin hyvin. ”Lyhyillä näytät paljon itsevarmemmalta” <-- IHAN TOTTA ! Pitkätkin ovat upeat mutta lyhyet tuo sinulle kivaa särmikkyyttä/räväkkyyttä Mulla on ongelmana että olen nyt kasvattanut hiuksiani lähes vuoden. Haluan kasvattaa edelleen,mutta huomaan kerta toisensa jälkeen ihailevani pinterestissä lyhyitä malleja! Erittäin ärsyttävää.

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö? Tämä on kyllä kiva kuulla :) Munkin mielestä lyhyet ovat hieman räväkämmät ja näyttävämmät, joten se varmasti vaikuttaa myös itsevarmuuteen. Vaikka viihdyin älyttömän hyvin myös pitkällä tukalla. Voi ei! Tuo on kyllä paha, kun yrittää kasvattaa ja sitten haaveilee lyhyemmästä. Itse tein tätä kauan aikaa ennen kuin pätkäisin, mutta jos haaveilet kauan niin kannattaa ainakin jossain välissä kokeilla lyhyttä. Kokeilemalla selviää, olisko se sittenkin enemmän mieleen! Mutta tsemppiä kasvatukseen :) xx

 20. Sissi sanoo:

  Siis aivan ehdottomasti lyhyet! Parhaalta näyttää pituus tuossa kuvassa, jossa sulla on punainen nahkatakki. Tuntuu, että viime vuosina tosi moni bloggaaja on leikannut pitkät hiukset lyhyiksi ja lähes poikkeuksetta se on jokaista imarrellut. Lyhyempi tukka on ihanan freshin näköinen ja tuo jokaiseen asuun särmää. Säkin näytät lyhyemmällä tukalla persoonallisemmalta ja hyvällä tavalla kypsemmältä. Pitkä tukka tuo ainakin mulle nykyään todella vahvat teini-vibat.

  Varmasti päädyt ratkaisuun, joka tuntuu susta itestäs hyvältä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos mielipiteestäsi :) Tuossa nahkatakki-kuvassa on kyllä toimiva pituus! Nykyään hiukset ovat siitä hieman kasvaneet ja ovat ns. tyhmässä välivaiheessa. Nyt onkin oivallinen tilanne päättää, mitä tehdä. Valinta on vaan niin vaikea! Ihana kuulla, että ajattelet noin. Oon kyllä ollut lyhyeen tukkaan tosi tyytyväinen, joten toisaalta miksi sitä vaihtaisi. Mutta uskon, että valitsen lopulta oikein :)

 21. Anni sanoo:

  Lyhyillä hiuksilla näytät naisellisemmalta, pitkillä tyttömäisemmältä :) kumpikaan ei ole minusta huono, look on vaan vähän eri. Tuo juuri tämänhetkinen pituus on ehkä mun lemppari, mutta kyllä pitkät hiukset vaan on ihanan näköiset kiharalla… ehkä siis mäkin ehdotan klipsipidennyksiä nyt ensi hätään, niin voit vähän testailla kumpi pituus on kivempi ja ryhtyä sitten kasvattamaan, jos siltä tuntuu!

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo on varmasti täysin totta :) Ja ehdotuksesti on tosi hyvä! Voisin kyllä ostaa kokeiluun klipsipidennykset ja katsoa, miten ne istuu. Mulla on niin kova ikävä pitkien hiusten kihartamista ja ponnarille laittoa <3 Kiitos sulle hirmuisesti tästä näkökulmasta :)

 22. Elli sanoo:

  Lyhyet ovat tyylikkäämmät minusta. Tosin itsekin kasvatin pidemmät hiukset, että saisi kaikkia kivoja kampauksia. Todellisuusessa mulla kuitenkin on hiukset ponnarissa joka pv.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Elli kommentista :) Voi nuo kampaukset houkuttelisi myös mua! Ja hiusten kihartaminen. Vaikka lyhyttäkin on kiva kihartaa niin se ei ole silti sama asia. Mä ikävöin myös ponnaria, se on kans kiva luottokampaus päiville, kun ei jaksa laittaa hiuksia. Tai sitten joka päivälle :p

 23. Pee sanoo:

  Pitkät!! :)

 24. Ella sanoo:

  Miun mielestä pitkät sopii siulle paremmin, varsinkin ihanien kiharoiden kanssa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos tästä Ella :) Mun ikävä noita pitkiä kiharoita kohtaan vaan kasvaa! Niitä oli niin kiva kihartaa ja kiharat pysyivät paljon paremmin kuin tässä lyhyessä. Ääh, vaikea päätös :-D

 25. Salla sanoo:

  Minunkin mielestä puolipitkät sopii parhaiten (esim tuossa kuvassa jossa on punainen nahkatakki)! Jotenkin persoonallisemman näköiset :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kyllä ollut todella toimiva mitta, sellainen mikä pysyy suorana eikä vedä luonnonkiharalle/taipuisuudelle. Kiitos Salla, kun tulit kertomaan oman mielipiteesi :)

 26. Emi sanoo:

  ite oon aina ihaillut pitkiä hiuksia! joku kommentoi, että pitkät on ”massaa”, mut mun mielestä nykyään toisin päin :-D tosi monet on nyt leikannut lyhyet hiukset ja pitkiä näkee mun mielestä paljon vähemmän.

  • Saija Saija sanoo:

   Hei totta!! Nykyään on kyllä yleisempää leikata lyhyet kuin kasvattaa pitkät :) Mä oon kans aina tykännyt enemmän pitkistä hiuksista ja nyt niitä tuli kyllä jäätävä ikävä. Saa nähdä, mihin päädyn :)

 27. Nimetön sanoo:

  Hei,

  Kyllä pitkät sopii paremmin. :)
  Minkä merkkinen/ mistä olet ostanut tuon harmaan takin, joka on ensimmäisenä pitkien hiusten kuvasarjassa? Se on täydellinen!!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti mielipiteestä <3 Oon itsekin nyt enemmän pitkien kannalla! Tuo takki on hankittu jo viime vuonna, mutta se on Onlyn. Saattaa olla, että samantyylisiä löytyy myynnistä myös tänä vuonna :)

 28. Inka Nitta sanoo:

  Pelkän otsikon nähtyäni olin sitä mieltä, että lyhyt on sun juttu. Avasin postauksen ja katoin noita pitkien hiuksien kuvia ja vau! Pitkät hiukset ehdottomasti kiharalla, mutta jos suorat niin sitten lyhyet :D

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö!! Täytyy myöntää, että pahin ikävä pitkää tukkaa koskien iski just kun näin vanhoja kuvia. Nuo oli niin ihanat <3 Tykkään jotenkin kiharasta tukasta enemmän ja harmittaa, kun tässä lyhyessä mallissa ne ei pysy :(

 29. Essi sanoo:

  Ehdottomasti lyhyet! Korostaa sun kasvoja superkauniisti ja on tosi tyylikkäät, pitkät on myös nätit mut ei saa sua loistamaan niin kuin lyhyempi malli :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kivasta näkökulmasta! Mulle olisi tosi tärkeää, että hiustenmalli korostaisi kasvoja, joten täytyy ottaa se huomioon päätöstä tehdessä :)

 30. E sanoo:

  Lyhyet. Sulla on kauniit kasvot ja se tuo ne paremmin esiin. Lisäksi olen huomannut, että olet viihtynyt hiukset enemmän auki. Usein pitkillä on kiinni, varsinkin jos ei ole kuvauspäivää. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kommentistasi E :) Joo tuo on totta, näitä lyhyitä ei meinaa saada millään kiinni niin se on vaikuttanut varmasti myös asiaan. Mutta ikävöin paljon myös pitkien hiusten ponnaria, se oli ihanan huoleton kampaus. Vitsit, miten vaikeaa päättäminen voikaan olla :-D

 31. JennyJanette sanoo:

  Mun mielestä sopii molemmat niin hyvin, voi valinnan vaikeus! :-D Jos on pakko valita yksi niin pitkä, mutta vaihtelu virkistää :-) <3

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana :D Kiva kuulla sun pitävän molemmista tyyleistä! Oon samaa mieltä siitä, että valinnan vaikeus tässä iskee :) Mutta toivotaan, että osaan lopulta valita oikein <3

 32. K sanoo:

  Molemmat sopii, mutta pitkä tukka tuo mun mielestä sulle sellasta linjakkuutta ja ”pituutta” muutenkin lisää! En tiedä kuulostiko ihan tyhmältä:D lyhyt on tosi chic, mutta pitkällä näytät tosi klassisen kauniilta ja arvokkaalta, + mun mielestä myös kehystää sun kasvojenmallia nätisti! Molemmat näyttää siis törkeen hyvältä mutta jos valinta pitää tehdä niin pitkä!

  • Saija Saija sanoo:

   Ihanasti sanottu, kiitos :) Mä uskon, että mun päätös on nyt tehty. Lyhyttä oli kiva kokeilla, mutta ehkä nyt on aika palata takaisin pitkään. On se vaan enemmän mun juttu! Ja kuten sanoit niin pitkät hiukset on klassisemmat. Tuntuu myös, että ne sopii paremmin mun tyyliin! :)

 33. Heta sanoo:

  Mun mielestä lyhyet näyttää sulla paremmilta! Mut toisaalta pitkät hiukset sopii kans :D Molemmissa on omat hyvät puolensa kuten lyhyissä helppous ja pitkistä saa taas aikaan helpommin kaikenlaisia kampauksia. Itelläni on aina ollut kanssa vaikeuksia päättää hiusten pituus,sillä mietin aina ennen kuin leikkaan lyhyeks et mitä jos en tykkää niista tms. mut pitää muistaa et ne kasvaa kuitenkin takas :) En tiiä auttoks tää mun kommentti mitää mut siis päädyt sä ihan kumpaan tahansa vaihtoehtoon sopii se sulle :3 oot yks niistä harvoista jolle sopii kumpikin tyyli mainiosti :)

 34. Annika sanoo:

  Mun mielestä pitkät olisi kivemmat, vaikka ei lyhyissäkään sinänsä olekaan vikaa :) Pitkiä joutuu kyllä laittamaan kauemmin, mutta on se sen arvoista. Tai sit laiskottelupäivinä vaan heittää ponnarille tai nutturalle :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos tästä Annika :) Oon sun kanssa samoilla linjoilla. Vaikka pitkiä kestää kauemmin laittaa niin silti jotenkin tykkäsin kiharrella niitä. Ja oikeastansa ikävöin tosi paljon myös sitä pitkää ponnaria :p

 35. Janneca sanoo:

  Ehdottomasti pitkät hiukset! Silloin jo kun leikkasit lyhyen tukan, (joka oli varmasti mukavaa vaihtelua) katsoin ettei se sopinut yhtä hyvin kuin pitkä tukka. Se tuntuu vaan olevan nykypäivän juttu että repäistään jossain vaiheessa ja kokeillaan ”long bobia” tai polkkaa… kaikille se ei vain sovi, mutta ainakin tulee kokeiltua. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö! Kiitos rehellisestä mielipiteestä :) Lyhyt tukka oli kyllä kivaa vaihtelua, mutta ehkä se pitkä sitten kuitenkin on enemmän se mun juttu. Niinpä, ainakin on nyt testattu niin ei tarvitse sitä enää pyöritellä mielessä :)!

 36. Nimetön sanoo:

  Ehdottomasti lyhyet! Tuo heti aikuisemman vaikutelman :)

 37. Nanna sanoo:

  Hei Saija! Pitkä tukka ehdottomasti! Lyhytkin on kiva, sellainen skarpimpi, mutta pitkät ovat sinulla todella tyylikkäät ja naiselliset :)

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä oli tosi hyvä huomio :) Lyhyissä ei ole mitään vikaa, mutta jotenkin pitkät ovat naisellisemmat. Tai lyhyiden kanssa on muutaman kerran tullut huomio, että ne ovat hieman liian rajut joidenkin vaatteiden kanssa :o

 38. Ilona sanoo:

  Pitkät sopivat paremmin!

 39. Anni sanoo:

  Oletko koittanut kihartaa lyhyttä hiusta, täällä useita esimerkkejä hyvännäköisistä laineista :)

  https://fi.pinterest.com/explore/how-to-curl-short-hair-with-a-wand/?lp=true

  Myös vähä pidempi hiusmalli sopii sulle mutta menisin kyllä vielä puolipitkällä LOB lla ja ottaisin siitä kaikki irti !

  • Saija Saija sanoo:

   Joo oon kokeillut :) Tuossa kollaasissa näkyykin kuva, missä mulla on harmaa neulemekko ja siinä hiukset ovat kiharrettuna. Onhelma on siinä, että näissä lyhyissä kiharat pysyy jotenkin paljon heikommin. Täytyisi kokeilla jotain eri aineita yms. Kiitos kommentistasi :)

 40. Sofia sanoo:

  Mun on nyt kyllä pakko yhtyä suurimman osan mielipiteeseen ja sanoa, että pitkät hiukset :D Varsinkin pitkät hiukset kiharrettuina sopii sulle tosi hyvin :) Ei noissa lyhyissäkään hiuksissa toki mitään vikaa ole :D

  • Saija Saija sanoo:

   Tosi moni näyttäisi olevan pitkien puolella :) Ja oon kyllä itsekin tullut siihen tulokseen, että jos vähänkin niistä haaveilen niin ei se auta kuin kokeilla. Vaikka yleensä se menee niin, että haaveilee just siitä toisesta :D

 41. Katja sanoo:

  Hahah kommenteista tais tulla aika tasapeli pitkien ja lyhyiden välillä :D mutta niin se vaan on, tää on ikuisuuskysymys! itsekin leikkasin pitkät hiukseni kesällä olkapäihin asti vaihtelua kaivatessani, pidin niistä hetken ja nyt odottelen jo malttamatta että kasvaisivat jo. Silloin oli pakko saada lyhyt tukka, nyt taas miettii että miksi ihmeessä sen leikkasi… tiedän kuitenkin tekeväni sen joskus toistekin kun pitkiin sitten lopulta kyllästyy ja haluaa taas vaihtelua, haha :D

 42. Essi sanoo:

  Pitkät ehdottomasti!! Sopii sun kasvoihin paremmin

 43. Jani-75 sanoo:

  Molemmat käy eikun en osaa valita aapuaaa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hyvä juttu, jos molemmat ovat hyviä! Valinta näiden välillä on kyllä vaikea :D

 44. Sari sanoo:

  Heti kun näin otsikon niin ehdottomasti, yhtään edes sen kummemmin ajattelematta ja muita kommentteja lukematta: PITKÄT, aivan ehdottomasti <3 Tykkäsin todella kovasti sun pitkästä tukasta. Niin paljon naisellisempi.

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas piristävä kommentti :) Oot kyllä aivan oikeassa, pitkä taitaa olla paras vaihtoehto. Onpa sitten lyhyttä tullut kokeiltua, mutta nyt voisi olla aika palata siihen mikä on enemmän mun juttu :p

 45. Sanna sanoo:

  Pitkät ehdottomasti! Tuo naisellisuutta ja niiden kanssa on helpompi tehdä erilaisia kampauksia, kihartaa ym. Ihailin myös aina sun pitkiä, tuuheita hiuksia, joita en koskaan oo kuvissa nähnyt latteina. Ei lyhyetkään oo huonot, mutta pitkät vie voiton.

  Oot jokatapauksessa molemmilla todella kaunis, ja muista kuunnella vain omia mietteitäsi! <3

 46. Ida sanoo:

  Molemmat hyvät! Mutta pitkälle lähtee liputus! Tuntuu, että toi lyhyt oli just semmonen hyvä freesi kesätukka, mutta mun silmään toi pidempi on nyt kivemman näkönen. :) Johtuu ehkä myös tänään sataneesta lumesta, mutta pitkä on paljon lämpösemmän näkönen :D

  • Saija Saija sanoo:

   Hei hyvä huomio :D Pitkä näyttää kylmillä ilmoilla myös pipon kanssa paremmalta! Ehkä tuo lyhyt on jees kesätukka, jota oli mukava kokeilla… Mutta silti pitkä on enemmän mua. Kiitti sulle :)!

 47. Maria sanoo:

  Molemmat on kivoja, mutta pidempi on vielä maksampi. Mutta eihän ne niin lyhyet ovat, kohta kasvaa yhtä pitkäksi kuin ennen, että jaksaa vain odottaa :-)

 48. Nimetön sanoo:

  Lyhyet ehdottomasti ! Itsekin olen pitänyt lyhyitö nyt jo monta vuotta, en jaksaisi enää hoitaa pitkiö hiuksia, lyhyet on niin paljon helpommat haha! ja pysyy hyvässä kunnossa ! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos mielipiteestäsi! Oot kyllä oikeassa, että lyhyet pysyy hyvässä kunnossa. Ja plussaa se, että ne kuivaa suihkun jälkeen nopeasti. Lyhyet oli myös tosi kivaa vaihtelua :)

 49. M sanoo:

  Mun mielestä sulle sopii pitkät paremmin! =) anteeks tää nyt ei liity millään tavalla tähän postaukseen mut eiks teillä ollut harmaa nukkamatto olkkarissa jonka halkaisija on 120? Oon ettinyt jo jonkin aikaa mattoa ja muistelin että teillä oli tosi kivan näkönen matto.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon M kommentista :) Joo on sellainen harmaa matto ja halkaisijakin taitaa olla just toi! Se on ostettu Hobby Hallista ja mun mielestä niitä on edelleen myynnissä. Pakko vielä sanoa, että se on ollut todella laadukas matto jopa näin koiratalouteen, että isot suosittelut :)

 50. Marianne sanoo:

  PITKÄT, EHDOTTOMASTI!!!! Olin aivan kauhuissani kun leikkautit kauniit pitkät hiuksesi.

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :D Ihanan rehellinen mielipide! Mutta oot oikeassa, pitkät ovat paremmat ja nyt on aika alkaa kasvattamaan niitä :p

 51. Essi sanoo:

  Pitkät on ihan super hyvän näköset!! Vaikka lyhyetkin sopii,hienoo kun uskalsit repästä ja kokeilla lyhyttä tukkaa :)

 52. Milla-Matilda sanoo:

  Musta tuntuu et kukaan muu ei tätä sanonut ja oon vähän myöhässä tän kommentin kanssa, mutta mun mielestä lyhyet jos leikkaat ne kunnon ”polkaks” eli sun ”lyhyet” on mun makuun vielä turhan pitkät ja jotenkin lyhyempi malli näyttäisi mun mielestä vielä siistimmältä ja tyylikkäämmältä. Muutoin pitkät, sopivat sulle myös älyttömän hyvin :) kannattaa myös vaihtelua halutessaan kokeilla eri jakausta välillä, hyvä kikka mikä itseltäkin aina unohtuu liian usein kun alkaa nykyinen look tympimään :)

Kommentoi