I love me 2017 messukuulumiset

Hei tyypit  Mites teidän viikonloppu sujui? Kuten edelliseen postaukseen kirjoittelin niin mun viikonloppuun kuului perjantaina pikareissu Helsinkiin sekä lauantaina Sannin synttärit. Molemmat päivät olivat super hauskoja ja nyt jaksaa taas uudella energialla takaisin arkeen! Tämä päivä on mennyt lähinnä kotona rentoillessa, Netflixiä katsoessa sekä messukuvia muokkaillessa. Ajattelinkin nyt tulla jakamaan näitä teidän kanssa sekä kertomaan vähän omia fiiliksiä tämän vuoden I Love Me-messuilta: 

biozell i love me messut

i love me messut

sun flower protein

i love me messut postaus

jeffree star

roikkuvat lamput

flow piparminttu

björn borg

cocovi

Messut kokosivat tänä vuonna saman katon alle lukuisia eri pisteitä useilta brändeiltä. Laajasti kauneuden, muodin, terveyden ja liikunnan osa-alueilta. Yksi messujen kohokohdista oli Jeffree Starin meet & greet, johon ensimmäiset fanit olivat tulleet jonottamaan jo aamuviideltä! Me ei Jeffreetä nähty, mutta muuten messuilla tuli maisteltua erilaisia terveellisiä herkkuja, katsottua muotinäytöstä, treffailtua tuttuja ja teitä ihania lukijoita sekä tutustuttua uutuustuotteisiin. Saatiin Veeran kanssa myös henkilökohtaiset käsihoidot, joiden ansiosta mun käsien iho on edelleen yhtä pehmeä kuin vauvan pylly!

jungle juice bar smoothiet

huonetuoksu

kosmetiikka i love me

punainen neule

puhdistamo

IDKUVA

la jolie

i love me messut blogi

pallivaha

Aika messuilla menee kyllä joka kerta kuin siivillä, nimittäin saatiin melkein neljä tuntia kulumaan kiertelyyn. Siellä on joka kerta niin paljon nähtävää! Kävikö teistä moni tänä vuonna siellä kiertelemässä? Tapasitteko kenties Jeffree Starin?


6 Comments
 • Avatar
  Corinne Grönholm
  Posted at 09:22h, 23 lokakuu Vastaa

  Kävin myös messuilla ja on se jotenkin niin hauskaa miten monta tuntia lentää vaan siinä pyöriessä. Niin ihana tapahtuma jotenkin , täynnä hyvää fiilistä :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:17h, 23 lokakuu Vastaa

   Oi kiva, että sä kans kävit messuilla :) Sanos muuta! Vaikka ajattelee ettei ole kiertänyt kuin korkeintaan tunnin, mutta oikeaseu aikaa onkin kulunut paljon enemmän. Siellä on kyllä huippu ilmapiiri :’)

 • Avatar
  Katri
  Posted at 12:19h, 23 lokakuu Vastaa

  Ompa paljon ihania kuvia!
  http://www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:51h, 23 lokakuu Vastaa

   Ihana kuulla sun pitävän, kiitos paljon :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 17:49h, 24 lokakuu Vastaa

  Mitä ostit messuilta tai Helsingistä yleensä?

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:45h, 24 lokakuu Vastaa

   En mitään!! Niin harvinaista, mutta hyvä näin päin :D

Post A Comment