Asu suoraan sovituskopista

IDKUVA

punainen laukku

nahkahousut naisille

punainen laukku asu

kultainen kaulakoru

nike air force

Jacket Vero Moda | Sweater Cubus | Leather pants Cubus | Bag Lindex | Shoes Nike| Necklace Tommy Hilfiger

Otsikko hieman huvittaa mua, mutta se on täysin totta. Tämä asu syntyi 90 prosenttisesti sovituskopissa, kun Helsingin reissulla löysin sattumalta miellyttävän värisen neuleen ja nahkahousut. Sovitin niitä yhtä aikaa ja tajusin, että tässä ei oo pelkästään kivat vaatteet vaan myös toimiva kombo. Samaa mieltä näytti olevan myös snäppiseuraajat, kun  asukuva sai aikaan lukuisia yhteydenottoja yksityisviestinä. Neuleen ja housujen kaveriksi vain lempparitakki, mukavat kengät ja uusin laukkuostos niin asu oli valmis!

Täällä ollaan jo vahvasti viikonloppufiiliksissä Juuri nyt on kaveriporukan kans käynnissä matka kohti Helsinkiä. Tiedossa on ainakin I Love Me-messut, saa nähdä mitä muuta keksitään. Jos törmätään niin tuu ihmeessä vetäiseen hihasta. Lauantaina puolestansa juhlitaan Sannin synttäreitä eli kaikkea kivaa tiedossa!

Ootteko te tulossa messuille? Entä mitäs pidätte asusta?

14 Responses to “Asu suoraan sovituskopista”

 1. Avatar Kirsi sanoo:

  Ihana tuo takkisi, minkähän hintainen se on? Ja lieneeköhän muita värejä? Itse aina palelen, tuo näyttäisi niin lämpimältä ja nepparit kiva juttu. Muutenkin asusi on kokonaisuudessaan tyylikäs ja omaan makuuni sopiva. Sinulla kiva blogi kaiken kaikkiaan.

  • Saija Saija sanoo:

   Takki on niin munkin mieleen <3 Se on jo viime syksynä hankittu, joten ei taida enää löytyä myynnistä :( Mutta sen hintaluokka oli jotain 70€ pintaan. Olipas kiva saada tällainen palaute, tuhannet kiitokset sulle :)

 2. Avatar Kiia sanoo:

  On kyllä tosiaan toimiva kombo! Rajumpia housuja rauhoittaa pehmeä neule ja kombo toimii! :)

  Mä en oo tulossa messuille, muta ihanaa messu- ja reissuviikonloppua sulle :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos Kiia :) Mukava kuulla sun olevan tuota mieltä! Oot oikeassa, tuo neule rauhoittaa hyvin hieman rajumpia housuja. Kivaa viikonloppua sullekin :’)

 3. Avatar Outi sanoo:

  Nätti asu! :) Aiheeseen liittymätön kysymys kun sulla on Guccin laukkuja. Oot varmaankin tilannut ihan sieltä heidän omasta verkkokaupasta? Paketit tuodaan ilmeisesti ovele, millaiset toimitusajat heilä oli muistatko?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti paljon :) Joo oon tilannut kaksi heidän sivuiltaan. Ovelle tuli ja toisen toimituksessa meni kaksi päivää. Toista ei ollut heti varastossa ja sen toimituksessa kesti kaksi viikkoa. Kannattaa katsoa, lukeeko siinä tuotteen alhaalla toimitus-kohdassa jotain, koska yleensä se arvio pitää paikkansa. Ja paketteja he toimittaa ovelle arkisin kello neljään mennessä, jos oikein muistan :)

 4. Avatar Cami sanoo:

  Ihana asu! Miksei mulle iski inspis sovarissa koskaan :D Ja hei, oli ihana nähdä eilen! <3 Koitetaan joskus keretä sinne kahvillekin asti :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos ihana :) Haha ei mullekaan yleensä, mutta nyt oli suuri poikkeus!! Niin oli, täytyy pian mennä kahville <3 xx

 5. Vitsit miten kiva asu! Itse taisin eniten ihastua noihin housuihin..Kummallista tosin, sillä ei ehkä ihan heti voisi kuvitella mun päällä. :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos kovasti :> Piristävää kuulla, että asu on mieluinen! Mä pidin noita housuja kans aluksi hieman liian rajuina, mutta nyt rakastan niitä. Voisin käyttää niitä joka päivä! Ehdottomasti vaan testailemaan, uskon että voit sovituksen jälkeen hyvin kuvitella käyttäväsi niitä :p

 6. Avatar Emilia sanoo:

  Niin toimiva ja hyvä asuvalinta! Voisi joskus itellekkin iskeä tuollainen inspiraatio sovituskopissa, mutta ehkä rahapussi kiittää useimmiten :’D Jälleen ihastuttavia kuvia <3

  • Saija Saija sanoo:

   Tuhannet kiitokset sulle Emilia <3 Sun kommentit on kerta toisensa jälkeen niin piristäviä! Joo se on ehkä vaan hyvä juttu ettei inspiraatio yllätä yhtäkkiä sovituskopissa, ainakin kukkaron kannalta ;-D

 7. […] Tatu onnistui yllättämään mut oikein kunnolla, kun sain nimpparilahjaksi tämän upean kaulakorun! En osannut odottaa kuin ehkä maksimissaan kukkakimppua, joten mun ilme oli varmasti näkemisen arvoinen kun sain paketin käsiini. Just eikä melkein mun tyylinen koru! Tämä itse asiassa vilahti myös asukuvissa täällä. […]

 8. […] tyttömäisen hattaratakin kanssa ne ovat mielestäni toimiva kombo. (Viimeksi yhdistin housut tällä tavalla). Vai mitäs mieltä te […]

Kommentoi