3 + 1 syksyn lempparia huulituotetta

joe blasco huulikiillot

Syksy alkaa näkyä myös päivittäisten huulituotteiden valinnassa, kun kesän sävyt ovat saaneet väistyä taka-alalle ja käteen on alkanut tarttua useammin hieman punertavampi tai tummempi valinta. Vaikka kuinka rakastan nuden sävyisiä huulia niin ei pieni kontrasti tee yhtään pahaa tähän vuoden aikaan ;-) Ajattelin nyt esitellä teille 3 + 1 tämän hetken suosikkituotetta:

joe blasco huulikiilto

huulipuna suositukset

Joe Blasco Lip Glazz, Lavish

Mulla on ollut käytössä Joe Blascon huulipunat, mutta nyt joukkoon on saapunut myös lip glazz eli uuden sukupolven huulikiilto. Tässä yhdistyy huulipuna ja -kiilto, jolloin siitä tulee todella pigmenttinen lopputulos. Tykkään applikaattorista, johon tarttuu just eikä melkein sopiva määrä punaa. Oivallinen valinta siis meille, jotka pyrkivät suorittamaan aamun meikkaukset nopeasti liiallisen torkuttamisen vuoksi!

cien meikit lidl

huulipuna tutoriaali

Cien lipstick, 15 nude brown

Lidlin meikkisarja Cien on päässyt allekirjoittaneella testiin viime viikkojen aikana ja erityisesti mieleen on ollut heidän huulipunansa. Nämä levittyvät kuin unelma! Rehellisesti sanottuna levittyvät paremmin kuin monet kalliimmat punat. Ja yksi hyvä puoli on se, että puna pysyy paikoillaan myös lasista juodessa. Paras puoli on kyllä hinta, nimittäin yhdestä huulipunasta saa pulittaa vain noin neljä euroa.

elizabeth arden meikit

huulipunat naisille

Elizabeth Arden lipstick, 15 red door crush

Kolmas sävy on edeltäviä hieman tummempi, mutta silti just sopiva arkeen. Pigmentin lisäksi huulipunassa on mukana shimmeriä, joka tekee sävystä täyteläisemmän. On muuten hauska huomata, miten tummemmat sävyt saavat aikaan ”valkoisemmat hampaat”-efektin. Mutta täytyy vain olla varovainen ettei punaa tartu hampaisiin, haha!

elizabeth arden huultenrajaus

Elizabeth Arden Plump Up Lip Liner, 10 Raisin

Ja kaikkien näiden sävyjen kanssa oon käyttänyt rajaukseen ja/tai pohjustukseen samaa huultenrajauskynää. Mulla itsellä on sen verran punaiset huulet, että värin erottumisen vuoksi on lähes pakko pohjustaa huulet. Tässä Elizabeth Ardenin kynässä on toisessa päässä pieni harja, jolla pystyy pehmentämään kynän jälkeä ja tämä taas mahdollistaa sen käytön niin vaalean kuin tumman sävyn kanssa. Harja on kätevä myös itse punan tasaiseen levitykseen!

IDKUVA

Sellaisia suosikkeja tänä syksynä huulituotteissa! Vaihteletteko te sävyjä eri vuoden aikojen mukaan?

8 Comments
 • Avatar
  Emi
  Posted at 17:29h, 18 lokakuu Vastaa

  miten ja millä pohjustat sun huulet? mulla on nimittäin tuo sama homma huulten punaisuuden kanssa :-D

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:26h, 18 lokakuu Vastaa

   Pohjustan joko Oriflamen huulten pohjustusvoiteella, joka on tosi vanha, en osaa sanoa myydäänkö enää :( Tarvisin itsekin lisää! Tai sitten huultenrajauskynällä niin kuin näissä kuvissa. Mä ns. väritän kynällä koko huulen ennen punan laittoa :)

 • Avatar
  Jemina
  Posted at 08:53h, 19 lokakuu Vastaa

  Oi miten ihanan näköisiä tuotteita ! ja ihanat kuvat ! <3

  Kirjottelin omaan blogiin vähän yksinäisyydestä :) <3

  https://plantifulmindj.blogspot.fi/2017/10/yksinaisyydesta.html

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:40h, 19 lokakuu Vastaa

   Voi vitsit kiitos Jemina kommentistasi :) Ihana kuulla näin kivaa palautetta! Käyn lukemassa sun postauksen <3

 • Avatar
  Sini
  Posted at 10:00h, 19 lokakuu Vastaa

  Nuo Cienin punat kiinnostaa kovasti! Lidlissä ei vain tule usein käytyä, joten saa nähdä, milloin ne pääsevät testiin D:

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:49h, 20 lokakuu Vastaa

   Kannattaa ehdottomasti joskus testailla! Mä tykkään noista punista tosi paljon – varsinkin niiden koostumuksesta :)

 • Avatar
  Lumi
  Posted at 20:34h, 20 lokakuu Vastaa

  Oil mistä tuo marmori muki tai se on missä sulla noi siveltimet on? <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:40h, 22 lokakuu Vastaa

   Se on ostettu Minimanista :) <3

Post A Comment