Valmiina talven pakkasiin

Nyt eletään niitä aikoja, kun aloitetaan valmistautuminen tulevaan talveen – esimerkiksi ostamalla omiin tarpeisiin sopiva talvitakki. Mulla itsellä tärkeimmät kriteerit takin suhteen oli löytää mahdollisimman lämmin, tumman sävyinen ja arkeen sopiva malli. Ja sellainen on nyt löytynyt Partioaitan laajasta valikoimasta! Naisten talvitakki-osastolla on vaihtoehtoja niin kaupunkikäyttöön kuin erilaiseen ulkoiluun. Löytyy erikoisempia sekä yksinkertaisempia malleja, jokaiseen makuun. Mä toivoin takilta myös ajattomuutta, koska paras takkihan on juuri sellainen, joka menee vuodesta toiseen.

naisten timberlandit

marmont

aurinkolasit

Mun talvitakiksi valikoitui Marmot Wm’s Chelsea Coat, joka on just täydellinen arkikäyttöön. Pitkä musta malli, missä on otettu naiselliset muodot huomioon. Takissa on irrotettava keinoturkisreunainen huppu ja koska takki on täysin vedenpitävä niin sitä voi käyttää säällä kuin säällä! Untuvatakki, jossa ei jäädy edes tällainen vilukissa. Paksuudesta huolimatta se on päällä todella kevyt, mikä tuli mulle täysin yllätyksenä. Oon tottunut siihen, että paksut talvitakit myös ”painaa” päällä, mutta tämä on jopa kevyempi kuin omistamani nahkatakit. Hassua sanoa näin, mutta en malta odottaa kunnon pakkaspäiviä!

talvitakit naisille

talvitakki naiset

timberlandit

talvitakki asu

Partioaitta toimii kestävän kehityksen hyväksi, mikä on mun mielestä todella hieno juttu. Ja varmasti myös huomioimisen arvoinen asia silloin, kun valitsee talvitakin ostopaikkaa. He muun muassa käyttävät uusiutuvaa energiaa, lähettävät verkkokauppapaketit toimittajien alkuperäispakkauksissa sekä käyvät jatkuvasti keskustelua tavarantoimittajien kanssa tuotteiden tuotantomenetelmistä, pakkausmateriaaleista, ihmisoikeuksista ja eläinsuojelusta. Shoppailua paremmalla omalla tunnolla!

Onko teillä talveksi jo takki hankittuna? Entä mitäs pidätte tästä mun takkivalinnasta?

 

*takki saatu


16 Comments
 • Avatar
  Xx
  Posted at 16:27h, 16 lokakuun Vastaa

  Siis onko tässä kyse kaupallisesta yhteistyöstä vai ihan sun oma suositus? Eikö indiedaysillä pidä merkitä selvästi postaukseen heti alkuun että kyseessä on mainos.. mutta muuten kiva takki! Oon ittekkin innostunut tollasista pitemmänmallisista takeista, lämmittävät paljon enemmän kuin lantiolle yltävät

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:40h, 17 lokakuun Vastaa

   Kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, mutta oon saanut takin ja siitä on maininta postauksen lopussa :) Oon sun kanssa niin samaa mieltä, tällainen pitkä malli lämmittää niin paljon enemmän. Ja se on kiva, kun tämä on vedenpitävä niin voi käyttää Nemon kanssa lenkkeillessä. Oli sää mikä tahansa :)

 • Avatar
  Janina
  Posted at 18:13h, 16 lokakuun Vastaa

  Ostin kans viime talvena Canada Goosen ja oon ihan innoissani, että milloin pakkaset alkaa! :D ihanaa, kun ei tarvitse palella vaan oikeesti pärjää tuolla ulkona vaikka olisi jopa 20 astetta pakkasta.

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:43h, 17 lokakuun Vastaa

   Voi ei se on myös niin kiva takki! Ja varmasti tosi lämmin :) Parasta on kyllä se, kun ei tarvitse yhtään pelätä palelemista, kun on takki millä pärjää <3

 • Avatar
  Taru
  Posted at 23:19h, 16 lokakuun Vastaa

  Tää takki on kyllä ihana ja varmasti lämmin! <3 Tätä pitää käydä sovittamassa! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:54h, 17 lokakuun Vastaa

   Tämä on kyllä niin lämmin ja mukavan tuntuinen päällä, että suosittelen lämpimästi :) Tähän ei voi kuin ihastua <3

 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 09:24h, 17 lokakuun Vastaa

  Näyttää kyllä niin lämpimältä, mutta tosi kivannäkönenkin. Mulle ainakin se takin keveys on tärkeää :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:38h, 17 lokakuun Vastaa

   Tässä on kyllä huomioitu käytännöllisyys ja ulkonäkö todella hyvin. Samaa mieltä, ei haittaa muuten pukeutua paksusti, kun takki on niin kevyt :)!

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 19:23h, 17 lokakuun Vastaa

  Mulla on oikeastansa ihan samantyylinen talvitakki: vedenkestävä, pitkä malli ja karvahuppu, väri vaan on mustan sijaan tummansininen :) Ja oon tykännyt tosi paljon! Vedenpitävyys on tosi hyvä olla, pitkä helma pitää jalat lämpimänä ja iso huppu suojaa tarvittaessa tuulelta. Ja ajaton malli on myös hyvä!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:50h, 18 lokakuun Vastaa

   Voi se kuulostaa todella hyvältä :) Vedenkestävyys on kyllä todella tärkeä ominaisuus takissa! Mä en ole aikaisemmin osannut edes kiinnittää tähän asiaan huomiota, mutta tulevaisuudessa tuun varmasti pitämään sitä entistä tärkeämpänä kriteerinä. Pitkä helma on myös tosi hyvä olla, koska se lämmittää samalla hieman myös jalkoja. Kiitos Roosa sulle kommentistasi :)

 • Avatar
  Katri
  Posted at 10:43h, 18 lokakuun Vastaa

  Sika kiva asu! Noi kengät sopii nyt ainaki hyvin syksyn väreihin!

  http://www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:44h, 18 lokakuun Vastaa

   Tuhannet kiitokset sulle Katri! Mukava kuulla, että tämä asu oli sun mieleen :)

 • Avatar
  nimetön
  Posted at 12:51h, 18 lokakuun Vastaa

  Hassua että kestävästä kehityksestä puhutaan, mutta kumminkin canada goosea myy? En siis mitenkään hyökkäämällä tarkoita, kuullut vaan että aika epäeettinen :o

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:29h, 18 lokakuun Vastaa

   Joo mä katsoin, että tämän merkin kohdalla lukee että käytössä aito turkis, mutta ei elävältä eläimeltä :/ En ole itse perehtynyt merkkiin, mutta oon kans joskus kuullut jotain. Partioaitta on kuitenkin tehnyt sopimuksen kaikkien merkkien kanssa ettei eläviltä eläimiltä oteta mitään ja uskon, että siihen voi luottaa :)!

 • Avatar
  Elisa
  Posted at 21:15h, 21 lokakuun Vastaa

  Mistä noi kuvan farkut on ostettu? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:40h, 22 lokakuun Vastaa

   Ne on Vero Modan ja tilattu House of Brandonilta :)

Post A Comment