Mitä sitä on tullut puuhailtua?

Mä tykkään aina tasaisin väliajoin tyhjätä niin mun koneen kuin puhelimen kuvakansiot ulkoiselle kovalevylle ihan vain sen takia, että molemmilla tulee räpsittyä kuvia mitä haluaa säästää. Tein tämän projektin eilen pitkästä aikaa ja samalla huomasin, että mulla olisi melko paljon uusia kuvia jaettavana  Näette samalla tästä koosteen viime päivien tekemisistä!

Jos teitä kiinnostaa mun kuvat ja tekemiset enemmän niin mua kannattaa seurailla Instagramissa + Snapchatissa nimimerkillä @saijis.

IDKUVA

1. Marsaanan pressipäivässä tutustumassa ihanan tyttömäisiin tuotteisiin  Uusi Beautyblender on niin söpö!! 2. Iidan kanssa pari päivää sitten kahvitreffeillä! Maistoin jotain uutuusjuomaa, jonka nimi oli mansikka-eskimolatte. Kirjaimellisesti se maistui hieman jäätelöltä tai suklaasuukolta, mmm. 3. Jälleen uutuusjuomien parissa, tällä kertaa testaamassa Vitaminwellin omia. Omena-inkivääri oli kaikin puolin positiivinen yllätys. 4. Se on onnenpäivä, kun Nemo malttaa pysyä paikallaan kuvanoton ajan. On se niin iso ja komea poika!

scandic vaasa

Kuten kaikki teistä varmaan jo tietääkin niin r-a-k-a-s-t-a-n hotellien ja laivojen aamupaloja. Jos vain olisi mahdollista niin voisin käydä syömässä tällaisen aamupalan vähintään kerran viikossa. Se oli luksusta! Tämä kuva on räpsitty muutama viikko sitten Vaasan Scandicista, jossa vietettiin yksi yö. Aiheesta lisää tässä postauksessa.

puhelimen kuvia

1. Uusimpia asukuvia päivänä, jolloin aurinko pääsi yllättämään. Vaikka en haluaisi puhua säästä niin pakko sanoa, että tällaiset syyspäivät ovat just mun lemppareita. 2. Mun ja Sannin suurin heikkous ;-) Ei tainnut mennä kauaa, kun tuo lautanen oli tuhottu… 3. Tämä kuva on hieman vanhempi, mutta jäänyt silti jakamatta. Käytiin eräänä kesäpäivänä herkuttelemassa suolaisilla vohveleilla. Meinattiin aluksi molemmat ottaa kokonaiset, mutta huh onneksi ei otettu. Tuon puoliskankin syöminen teki tiukkaa! 4. Michael Korsin liikkeessä vierailemassa. En tiedä ihastuinko enemmän noihin pieniin laukkuihin vai suloisiin pom pomeihin.

jungle juice bar helsinki

Helsingin reissulla lähdin kuvausten jälkeen shoppailemaan, mutta siinä välissä piti pitää juomatauko. Jungle Juice Bar on paikka, jossa voisin käydä viikottain. Mulla vain iskee joka kerta valinnan vaikeus, mitä ottaa. Mikä on teidän suosikki?

instagram followers

1. Ihanaa Helsinkiin muuttanutta Miraa moikkaamassa! Kuulumisten vaihtelua ja tankkausta kiireisen päivän keskellä. 2. Sain aivan ihania suomalaisia Flow-merkin kuorintavoiteita testiin. Oon jo toista testannut ja toisen vuoro on huomenna – voisin kirjoitella fiiliksiä näistä myöhemmin! 3. Tällaisessa asussa suuntasin Vaasaan. Kengistä on tullut paljon kyselyä ja ne löytyy täältä*. 4. JVG:n ja Spriten yhteistyön tiimoilta postissa saapui tällainen paketti, josta paljastui juotavaa sekä magee pipo!

kahvilat vaasa

Vaasassa herkuttelemassa suloisessa kahvilassa ennen leffaan menoa. Porkkanakakut -ja muffinsit ovat lemppareitani!


10 Responses to “Mitä sitä on tullut puuhailtua?”

 1. Avatar Roosa Mononen sanoo:

  Vitsi tällaiset puhelinkoostepostaukset on kyllä kivoja! Pitäisi itsekin muistaa silloin tällöin tehdä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että pidät näistä :) Tällaisus postauksia on niin kiva toteuttaa! Pitäisi kans muistaa tehdä aktiivisemmin :)!

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Mistä tuo sun punainen laukku on?

 3. Saija Saija sanoo:

  Mun mielestä se on niin ideana kuin toteutuksena magee, hyvä idea laittaa heidän tunnettu lause siihen :) Ja pipo pääsee talvella Tatun käyttöön!

  En saanut tästä lauseesta penniäkään rahaa. Kyseessä ei ole mainos. Jos olisi niin se olisi merkitty esimerkiksi ’kaupallinen yhteistyö-merkinnällä’. Tämä oli ainoastaan mun oma mielipide pr-lahjasta. Se, että kehun jotain tuotetta ei tee siitä mainosta, oli tuote sitten saatu tai itse ostettu :)

 4. Avatar Suvi sanoo:

  Mistä tuo harmaa takki on? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Tarkoitat varmaan tuota valkoista? Se on House of Brandonilta, mutta jo viime vuonna tilattu :(

 5. Avatar Jeannays sanoo:

  Porkkanakakku on niin hyvää!!<3 Vitsit tekee mieli heti lähteä kahvilaan herkuttelemaan :'D

  • Saija Saija sanoo:

   Älä muuta sano <3 Niin herkullista, että sitä voisi syödä vaikka kuinka paljon :-D

 6. Avatar Enoora sanoo:

  Kiva postaus! Hotelliaamula on parasta haha miten hauska kontrasti ton sun ja tatun annosten välillä on, toisella vähän lihapainotteisempaa :DD kiitos tästä päivän piristyksestä!! Ja jatka samaan malliin, siun blogia on mukava lueskella

Kommentoi