SYYSKUUN SUOSIKKIKOKOELMA

Syyskuvailuja, kavereiden treffailuja, lenkkejä pururadoilla, minireissuja, juhlintaa, sisustamista… Tätä ja paljon kaikkea muuta mahtui viime kuuhun  Hassua, miten sitä tuntuu ettei aika riitä mihinkään mutta, kun alkaa kirjoittaa tehtyjä asioita ylös niin niistä muodostuu aika pitkä lista. Syyskuu oli erittäin onnistunut kuukausi kiireisestä tahdista huolimatta. Kuvailin ja listailin teille erilaisia suosikkeja, mitä kuukausi toi mukanaan:

IDKUVA

Itseruskettava vaahto* – House of Brandon

Kuten tiedätte niin oon todella innokas kokeilemaan erilaisia, uusia kosmetiikkatuotteita. Itseruskettavat ovat täydellinen esimerkki; ostan lähes jokaisen pullon jälkeen testiin jonkun uuden version, yleensä vielä jopa eri merkiltä. Viime kuulla päätin kokeilla paljon kehuja saanutta Sunkissed-merkin moussea, joka oli kaikin puolin positiivinen yllätys. Tällä tulee todella aitomainen ja tumma lopputulos, vaikka sävy on medium. Plussaa myös siitä, että tämä on nopea kuivumaan! Nimimerkillä aina kiireessä itseruskettavaa levittävä, hehe.

raakakakut

Raakakakut

Mun suurin heikkous tällä hetkellä  Käytiin Julia ja Janinan kanssa testaamassa Paulig Kulma-kahvilan raakakakut ja tuo valkosuklaa-mustikka oli kyllä tajuttoman hyvää. Kuulemma myös Snickersin tyyppinen kakku mansikalla (näkyy taustalla) oli hyvä valinta. Harmi ettei Seinäjoella taida saada raakakakkuja vielä mistään kahvilasta. BUU… Täytyy siis joku päivä tehdä itse Jatan kanssa raakakakku-workshopissa opituilla resepteillä.

maria nila

Hair Lotion – Maria Nila

Tästä söpöstä loistotuotteesta oon höpötellyt teille aikaisemminkin, mutta nostetaan se pitkästä aikaa jälleen esille! Kyseistä tuotetta levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta eli tätä ei tarvitse huuhdella pois. Hair Lotion suojaa värin haalistumiselta ja lämmöltä. Syy, miksi mä tästä tykkään on sen taika tehdä hiuksista niiiin pehmeät.

korurasia kultainen

Korujen ja kellojen säilytysrasia

Otin syyskuulla tehtäväksi käydä läpi kaikki omistamani kellot ja korut. Karsia turhat ja rikkinäiset pois sekä järjestää ne paremmin. Projekti on vielä kesken, nimittäin tarvitsen vielä pienet säilytysboksit kaula -ja rannekoruille… Mutta kellojen, korviksien ja sormusten osalta on valmista!

kaupunkijuliste

Kaupunkijuliste* – Alvar Carto

Oon saanut paljon kyselyitä koskien mainitsemaani kaupunkijulistetta eli kyseessä on Alvar Carto-nimisen verkkokaupan sivuilla suunniteltu juliste. Heidän sivuillaan pystyy suunnitella julisteen mistä tahansa päin maailmaa. Kannattaa käydä TÄÄLLÄ kurkkaamassa, miltä näyttäisi oman kaupungin kartta. Jos innostut tilaamaan niin koodilla ”SAIJIS10″ saatte vielä -10 % alennusta.

helpot muffinsit

Kuvauskeikat

Viime kuukausina on tullut tehtyä muutamakin eri kuvauskeikka. On ollut kiva päästä ikuistamaan niin monien tärkeitä hetkiä eri juhlissa kuin räpsimään myös hieman erilaista materiaalia, mihin oon normaalisti tottunut. Jännää, mutta niin kivaa!

brow precise

Kulmamaskara* – House of Brandon

Käytän kulmiin edelleen Anastasian Dip Pomadea, mutta oon nyt löytänyt uuden tuotteen lopputuloksen viimeistelyyn. Kyseessä on Brow Precise Fiber Filler-niminen kolmiulotteinen kulmamaskara. Kyllä, luit aivan oikein! Se sisältää tuuheuttavia kuituja, mitkä tekevät kulmista luonnollisen tuuhean näköiset. Eli kulmien muotoilun jälkeen levitän tätä niiden päälle tarkan tarkan harjan avulla. Tykkään laittaa erityisesti kulmien alkuosaan, jotka on mulla muuten lähes olemattoman näköiset :D

Mitäs piditte tästä postauksesta? Entä löytyykö jotain uusia tuotteita teidän testiin?

*tuote saatu


20 Responses to “SYYSKUUN SUOSIKKIKOKOELMA”

 1. Avatar Jani-75 sanoo:

  Ai,että mitä herkkuja:)

 2. Avatar Sartsa sanoo:

  Sisustuskahvila ruufuksesta saa raakakakkua tällä hetkellä, mutta lisää niitä tarjoavia kahviloita kaivataan tänne :).

  • Saija Saija sanoo:

   Oi niinkö! Täytyy käydä joku kerta testaamassa. Oon samaa mieltä, toivottavasti tulee pian myös muidenkin valikoimiin :)

 3. Avatar Lara sanoo:

  Hei, mistä tuo ihana kellojen ja korujen säilytysrasia on? :)

 4. Avatar Marjo sanoo:

  Oi, mistä tuo korujen ja kellojen säilytysrasia on? Hieno, kun on jaoteltu kolmeen eri osioon!

 5. Avatar M sanoo:

  Mistä toi rasia on ostettu missä pidät koruja? :)

 6. Ihana postaus! Mun mielestä on aina turhan riskialtista testata eri itseruskettavia, kun on hyvän löytynyt niin siinä pysyn :) Muutkin jutut ihania ollut tässä!

  https://finnlandsnorsk.blogspot.com

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Kiva kuulla, että pidit! Mä en ole löytänyt mitään niin hyvää itseruskettavaa, josta olisi tullut luottotuote. Joskus löysin, mutta sen koostumusta mentiin muuttamaan… Mutta tästä saattaa tulla luottotuote, koska en keksi mitään huonoa sanottavaa :)!

 7. Avatar M sanoo:

  Kun käyt seuraavan kerran vaasassa, niin kannattaa piipahtaa cafe raawkassa! Sieltä saa raakakakkuja sekä ihan mielettömiä lounas annoksia :) Mä niitä aina heidän instasta kuolailen ;D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos vinkistä :) En olekaan koskaan kuullut tuollaisesta paikasta, mutta täytyy kyllä käydä testaamassa. Ja maistaa vaikka samalla heidän lounastaan :p

 8. Avatar Hilla sanoo:

  Mistä oot tuon korujen säilytyslaatikon löytäny? :)

 9. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihania kuvia <3 Saanko kysyä miten saat sun kuvista noin isoja? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos <3 Mulla on blogiin muokattu kuville tarkoitettua leveyttä suuremmaksi, joten se mahdollistaa kuvien isomman koon :)!

 10. Avatar Annika sanoo:

  Hei minkä kokonen toi sun taulu on? :)

Kommentoi