Huge autumn shopping haul

Ajattelin, että paras tapa aloittaa viikonloppu täällä blogin puolella on toteuttaa jälleen uusi toivepostaus. Ja eikä mikä tahansa postaus vaan myös yksi mun henkilökohtainenkin suosikki eli pitkän pitkästä aikaa vuorossa on ostosten esittely. Syksy on petollista shoppailun aikaa, kun kaupat ovat täynnä upeita uutuuksia ja mallistoja  Osa näistä löydöistä on tehty eri verkkokaupoista. osa puolestansa löytyi Helsingin reissulla kauppoja kierrellessä ja osa on saatu. Eiköhän siis mennä suoraan asiaan!

pinkki neule

Pusero & neule – Gina Tricot

Aloitetaan puseroista! Ruutukuosi on tänä syksynä todella iso hitti ja sen tulee varmasti huomaamaan myös katukuvasta. Ihastuin Ginalla tähän mustavalkoiseen puseroon, jossa on juuri sopivan kokoista ruutukuosia sekä solmittavat nauhat hihoissa yksityiskohtana. Hintaa tällä oli 29,95€. Toinen uutuus samaisesta kaupasta on pinkki neule, joka vilahti myös asukuvissa. Tässä toimii niin hyvin väri kuin rento malli! Ja tämä kustansi 19,95€.

jumpsuit naiset

Musta jumpsuit – Gina Tricot | Punainen jumpsuit* SheIn

Alkusyksyn (ja miksei myös tulevan pikkujoulukauden) juhliin kaksi eri jumpsuittia. Musta on ihanaa laskeutuvaa materiaalia ja siinä on lähes koko selkä avoin + söpöt pitsiyksityiskohdat. Punainen puolestansa on hieman ohuempaa kangasta ja siinä on edessä solmittava rusetti.

IDKUVA

Tennarit – Bianco

Mainitsin hetki sitten, että olin laittanut tilaukseen karvapalloilla varustetut tennarit ja nyt vihdoin tilaus on saapunut! Nämä ovat niin suloiset  Sain itse asiassa etsiä melko kauan mieluisia versioita, mutta lopulta onneksi löytyi nämä ja vielä toivomassani värissä. Hintaa oli 69,95€.

pilkkumekko

Mekko – Gina Tricot

Pilkkuihastus ei ole kadonnut minnekään vaan voimistunut entisestään ;-) Aluksi tämän mekon nähtyäni ajattelin, että harmi kun en löytänyt sitä kesällä… Sitten mietin asiaa tarkemmin ja tajusin, että eihän tämä ole edes niin kesäinen. Mekko toimii tosi hyvin sukkahousujen kanssa kylmillä keleillä. Tämä maksoi muistaakseni 29,95€.

raitapaidat

Vaaleansininen raitapaita Zara | Punainen raitapaita BikBok

Yksi trendi, mistä tänä syksynä tykkään älyttömästi on raitapaidat. Ne toimii niin hyvin esimerkiksi nahkahameen kanssa! Vaaleansininen löytyi Helsingin reissulla Zarasta hintaan 25,95€ ja punavalkoinen BikBokista hintaan 19,95€.

aitoa nahkaa nahkahanskat

Nahkahanskat – Gina Tricot

Suuri kiitos eräälle lukijalle, joka vinkkasi näistä röyhelöhanskoista. Helsingin reissulla suunnistin Ginalle, jossa ihastuin hanskoihin heti testailun jälkeen. Iso plussa siitä, että nämä ovat aitoa nahkaa eli varmasti myös pitkäikäiset. Hanskat maksoivat 29,95€.

punainen neule

Punainen neule – Cubus | Sinapinkeltainen neule Gina Tricot

Lisää yläosia ja värikkäitä sellaisia! Punainen neule näytti sen verran hyvältä nahkahousujen kanssa, etten voinut olla jättämättä sitä kauppaan. Tämä kustansi 29,95€. Toinen sinapinkeltainen neule, joka vilahti myös asukuvissa. Oon kuullut monilta, miten tämä väri sopii mulle, joten ehkä mä innostun ostamaan tätä lisää! Tämä puolestansa oli 19,95€.

mustat nilkkurit

Paksupohjaiset nilkkurit H&M | Korolliset nilkkurit Nelly

Päätin jo alkusyksystä millaiset nilkkurit tarvitsen. Viime vuodelta oli jäljellä muutamatkin parhaat päivänsä nähneet versiot, joten uusille oli tarvetta. Paksupohjaiset löytyi aivan sattumalta alennuksesta hintaan 12€! Korolliset olivat myös kaivattu täydennys kenkäkokoelmaan, koska en omista yksiäkään ”juhlallisempia” nilkkureita. Ja nämä olivat 52,95€.

nahkahousut

Nahkahousut – Cubus

Nämä housut saivat kysymystulvan aikaan mun Instastoryn ja Snapchatin kautta eli esitellääs ne nyt paremmin. Eli tekonahkapöksyt, jotka ovat todella kivannäköiset jalassa. Nämä ovat Cubukselta ja alkuperäinen hinta on 19,95€, mutta ainakin vielä pari päivää sitten heillä oli housuista muistaakseni – 20 tai 25 %.

naiset juhlamekot

Mekko* – SheIn

Tämä kaunokainen on jo kesältä, mutta jäänyt kokonaan esittelemättä! Hempeän sävyinen mekko röyhelöillä oli täydellinen valinta muun muassa kesällä olleisiin rippijuhliin. Tämän materiaali on niin mukavan tuntuista, että voisin vaikka nukkua koko mekko päällä, haha.

timberlandit

Timberlandit* – House of Brandon

Tuorein pari Timbsuja! Omistan näitä muutamassakin eri värissä ja en enää edes osaisi kuvitella syksyä tai talvea ilman näitä. Timberlandeissa pysyy jalat kuivina säällä kuin säällä.

vaaleanpunainen sadetakki

Sadetakki* – House of Brandon

Suomen syksyssä ei pärjää ilman oikeanlaisia varusteita, joita on muun muassa sadetakki. Paitsi, että nyt on ollut sen verran harvinaiset pari viikkoa ettei sadepäiviä ole kovin montaa ollut. Seuraavaksi sellaisen sattuessa eteen voisin räpsiä asukuvia tämän takin kanssa!

Mitäs te pidätte näistä ostoksista? Löytyikö erityisiä lemppareita?

35 Comments
 • Avatar
  Nessa
  Posted at 20:25h, 29 syyskuu Vastaa

  Tosi nättejä vaatteita ja ihana tuo sadetakki!❤

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:29h, 29 syyskuu Vastaa

   Ihana kuulla näiden olevan sun mieleen <3 Oon sun kanssa samaa mieltä sadetakista, nyt ei enää sadepäivät haittaa :p

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:26h, 29 syyskuu Vastaa

  Heippa! Ihana postaus jälleen kerran :) Kyselisin noista tekonahkahousuista, että millaset on jalassa? Venyykö ekan käytön jälkeen ihan kamaliks? Kutittaako kangas? ”Rikkoutuuko” housujen pinta? Kiitos paljon jos vastaat :)!

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:22h, 30 syyskuu Vastaa

   Isot kiitokset sulle :) Mä oon ehtinyt puolipäivää käyttää niitä ja sen aikana ei ainakaan ole venynyt mitenkään älyttömästi. Housut ovat sisäpuolelta kangasta ja miellyttävää sellaista, joten se ei kutita yhtään. Eikä housujen pinta ainakaan tässä käytössä ole rikkoutunut. Toivottavasti niin ei myöskään koskaan tule tapahtumaan! Kysy ihmeessä, jos tulee vielä mieleen jotain niin vastailen mielelläni :)

 • Avatar
  Janina
  Posted at 22:55h, 29 syyskuu Vastaa

  Toi pilkkumekko ja noi pörrökengät!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:22h, 30 syyskuu Vastaa

   Eikö ole suloisia! En malta odottaa, että pääsen käyttämään noita kenkiä :p <3

 • Avatar
  Kata
  Posted at 08:56h, 30 syyskuu Vastaa

  Vau ihania ostoksia, tekee mieli ihan shoppaileen vaikka iste vasta kävinkin 8) Nimenomaan neuleita ja paitoja pitäisi itsekin lähteä katselemaan jos löytyisi mieluisia:) Uudet Timberlandit houkuttaisi muakin, viime talvena sain ne valkoharmaat joita käytän jo nyt ihan himona, syksyllä nimittäin olisi nuo perus timpat ihanat 8)

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:01h, 30 syyskuu Vastaa

   Kiitos kovasti Kata :) Mukava kuulla, että nämä ostokset ovat sun mieleen. Haha siis tämä syksy on niin paha, kun joka paikka on täynnä kaikkea kivaa niin, että tekisi mieli shoppailla joka viikko :-D Voi ne on myös kivat Timberlandit! Vaikka myös nämä ”normit” toimii tosi hyvin – ja kuten sanoit niin täydelliset syksyyn :p

 • Avatar
  Jani-75
  Posted at 10:33h, 30 syyskuu Vastaa

  Nahkahousut ja korkkarinilkkurit<3 :)

 • Avatar
  J
  Posted at 10:36h, 30 syyskuu Vastaa

  Kivan värikkäitä ostoksia, mä itse tyydyn yleensä syksyllä mustiin ja harmaisiin vaatteisiin, ehkä pitäis ostaa jokin väripilkku syksyä ja vaatekaappia piristämään:) Pakko muuten kysyä oikeasti puhtaasta mielenkiinnosta ilman piilokettuilua, koetko itse ostavasi/saavasi paljon tai jopa liikaa vaatteita? Kun ainakin tällasen tavallisen opiskelijan silmään esittelet aika usein isoja määriä uusia vaatteita. Varsinkin nyt kun vaatteiden eettisyys ja kulutustottumukset on ollut pinnalla, niin kiinnostais kuulla sun ajatuksia tähän liittyen!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:37h, 01 lokakuu Vastaa

   Kiitos kovasti :) Voi kannattaa! Värit piristää niin paljon muuten harmaassa syksyssä. En koe, mutta kyllä joskus teininä koin ostavani liikaa vaatteita. Mun ostokäyttäytyminen on onneksi vuosien myötä muuttunut paljon. Ennen saatoin käydä kiertelemässä kauppoja viikottain, mutta nyt en edes muista koska ennen Helsingin reissua olisin käynyt kunnolla shoppailemassa. Näin vuodenajan vaihteessa tulee osteltua enemmän, mutta tiedän että mitä enemmän syksy menee eteenpäin niin myös shoppailut vähenee. Tämä on mielenkiintoinen aihe ja kysy ihmeessä, jos tulee vielä mieleen jotain :)!

 • Avatar
  Anna
  Posted at 11:00h, 30 syyskuu Vastaa

  Ihania vaatteita! Mitä kokoa tuo punainen jumpsuit on, jos mahdollisesti itelle ostais, et tietäis paremmin mikä koko ois itelle hyvä :) ja en tiiä tuliko tää jo toivopostaus ehdotuksissa, mutta olis kiva vaikka joku video miten kiharrat hiuksesi tai miten saat ne suorana näyttämään niin ilmavilta ja mitä tuotteita käytät sen saamiseen! :)
  Ihanaa syksyä!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:56h, 01 lokakuu Vastaa

   Kiitos paljon :) Mulla on jumpsuitista koko xs. Yleensä suositellaan ottamaan SheIn-verkkokaupasta normaalia isompi koko, mutta tässä normaali oli ainakin mulla itsellä paras valinta. Olipas kivat ideat, täytyy kirjoittaa nämä itselle ylös :) Ihanaa syksyä myös sulle <3

 • Avatar
  Saga
  Posted at 11:39h, 30 syyskuu Vastaa

  Ihana kun käytät pukeutumisessa värejä! Siis se on musta vähän suomalainen ”vika”, et kaikki vaatteet on aina sitä beige-harmaa-musta -settiä, ja suomalaisten vaatekauppojenkin värivalikoimat on just tota. KEväisin sitten hurjimmat liikkeet saattavat lisätä pastellisävyjä myyntiin mut muuten.

  Ihana siis kun sun asukuvissa näkyy muutakin kuin tutoa beigeharmaamusta-settiä, tykkään!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:48h, 01 lokakuu Vastaa

   Joo oon innostunut väreistä nyt todenteolla :) Ihmisten tulisi kyllä käyttää enemmän värejä ja etenkin harmaan syksyn aikana. Totta, toivottavasti kaupoissa alkaisi näkyä vielä enemmän värejä. Odotan kyllä itsekin innolla, että pääsen yhdistelemään näitä värejä pimeinä syyspäivänä :)

 • Avatar
  Katri | Finnlandsnorsk
  Posted at 12:06h, 30 syyskuu Vastaa

  Aivan ihana toi sadetakki! Kaikki ostokset on todella hienoja :)

  http://www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:57h, 30 syyskuu Vastaa

   Huippua, että se on sun mieleen ♥ Ihastuin siihen heti itsekin! Kiitos kommentistasi Katri :)

 • Avatar
  SofiaEmilia
  Posted at 12:11h, 30 syyskuu Vastaa

  Aivan ihania ostoksia kaikki <3 ihastuin erityisesti noihin nahkahanskoihin. Uudet on itselläkin etsinnässä vanhojen ollessa jo niin kulahtaneet. Plussaa siis noista että ovat aitoa nahkaa, sillä tekonahkaisten olen huomannut olevan todella lyhytikäisiä...

  ps. Ginassa tuntuu tänä vuonna olevan toinen toistaan ihanampia neuleita <3 :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:53h, 30 syyskuu Vastaa

   Suuret kiitokset sulle <3 On ollut ilo huomata, miten te ootte pitänyt näistä ostoksista :) Suosittelen kyllä noita Ginan nahkahanskoja - ne ovat käsissä pehmeät, mutta tukevat. Ja oon samaa mieltä, oikea nahka on myös paljon kestävämpää kuin tekonahka. Siis joo Ginan neulevalikoima on tänä vuonna mieletön :)<3

 • Avatar
  Emma
  Posted at 12:23h, 30 syyskuu Vastaa

  Kaikki vaaleanpunainen on aina niin ♥ Etenkin nuo kengät ja Bikbokin raitapaita on aivan ihania löytöjä!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:39h, 01 lokakuu Vastaa

   Älä muuta sano ♥ Kiva nähdä, että ne on sub mieleen! Tuo raitapaita oli kyllä tosi hyvä löytö :)

 • Avatar
  Elsa
  Posted at 12:49h, 30 syyskuu Vastaa

  Tosi kivoja ostoksia, etenkin nuo pörrökengät ja sadetakki! <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:22h, 01 lokakuu Vastaa

   Super isot kiitokset :> Nuo mainitsemasi jutut taitavat olla eniten myös mun mieleen! Vaaleanpunainen toimii niissä vaan niin hyvin <3

 • Avatar
  Jassu
  Posted at 14:25h, 30 syyskuu Vastaa

  Onko tuo bikbokin raitapaita löysää vai napakkaa mallia? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:21h, 01 lokakuu Vastaa

   Se on sellaista ihanan löysää ja rentoa mallia :)!

 • Avatar
  Cami
  Posted at 17:37h, 01 lokakuu Vastaa

  Ihania vaatteita! ♥ Mähän hei kielsin sua suuntaamasta Ginaan ja nyt oot taas rötöstelly, aijai ;D Tosin meinaan tehdä ihan saman, kun pitää saada töihin vähän uutta vaatetta!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:01h, 02 lokakuu Vastaa

   Kiitos ihana <3 Haha niin kielsit :D En voinut vastustaa kiusausta! Oi kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :)

 • Avatar
  Niina
  Posted at 10:13h, 02 lokakuu Vastaa

  Onko nuo nahkahanskat malliltaan minkä merkkiset? Löysin Ginan sivuilta nimittäin yhdet ja kuvan perusteella ei näyttänyt samalta :o

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:51h, 02 lokakuu Vastaa

   Niiden nimi oli muistaakseni Lova, mutta nopealla selailulla huomasin näiden olevan loppuunmyyty… Toivottavasti niitä tulee pian lisää :)!

 • Avatar
  Nina
  Posted at 12:58h, 02 lokakuu Vastaa

  Tiedätkö saako noita Nellyn korollisia nilkkureita enään? Linkkiä tuotteeseen? Tai mistähän mahtaisin löytää samanlaiset? :-) H&Mllä olisi mutta juuri oma koko on loppuunmyyty :-D

 • Avatar
  Anni
  Posted at 10:05h, 03 lokakuu Vastaa

  Ihania vaatteita! Tuli itsellekin shoppailuhimo :D. Sulla oli jossain vaiheessa viime vuonna käynnissä täydellinen vaatekaappi -projekti, onko tämä vielä meneillään? Se olisi tosi kiva postausaihe, mikäli siis on vielä ajankohtainen :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:29h, 05 lokakuu Vastaa

   Kiitos Anni :) Haha uskon, nämä ostosten esittelyt on niin vaarallisia! Ei ole enää meneillään, mutta jos innostun joskus uudelleen käynnistämään jotain projekteja vaatekaappiin liittyen niin ehdottomasti postailen siitä sitten :)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 13:33h, 10 marraskuu Vastaa

  Moi! Olen miettinyt, että voisin tilata tuolta Shein-verkkokaupasta. Tuleeko vaatteista tullimaksua tai muita kuluja? Katsoin juuri tuota vaaleanpunaista mekkoa!

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:19h, 11 marraskuu Vastaa

   Hei :) Suosittelen lämpimästi! Oon itse tilaillut sieltä jo muutamien vuosien ajan. Ei tule mitään tullimaksuja tai muitakaan kuluja. Ainoastaan, jos haluaa pikatoimituksen niin se maksaa muutaman euron :)!

Post A Comment