Treffiviikonloppu Vaasassa

Heissan Mites teidän viikonloppu meni? Meidän oma oli tällä kertaa hieman erilainen! Moni mun somekanavia seuraava saattoikin huomata, että Tatu järjesti mulle yllätyksen. Sain viime viikon perjantaina vihjailuja siitä, että lauantaina lähdetään johonkin. Tarvitsin kuulemma mukaan hieman isomman laukun! Selvisi myös, että meille on tulossa joku katsomaan Nemoa ja tässä vaiheessa olinkin jo melko varma, että tullaan viettämään yö jossain muualla kuin kotona ;-)

poreallas

margarita

Lauantaina sitten lähdettiin pienen pikapakkauksen jälkeen autolla matkaan. Otettiin auton nokka kohti Vaasaa ja tässä vaiheessa mun villi mielikuvitus alkoi laukkaamaan ja olin jo melko varma kohteesta. Tehtiin kuitenkin matkan aikana niin monta mutkaa, että loppujen lopuksi aloin jo epäilemään vahvasti ettei mennäkään edes koko Vaasaan. Mutta lopulta ajettiin keskustaan, josta Tatu oli varannut meille yöksi hotellihuoneen. Tähän huoneeseen kuului muun muassa poreallas ja sauna – olin joskus ääneen kertonut, miten haluaisin yöpyä kyseisessä paikassa eli selvästi mua oltiin kuunneltu, haha!

scandic hotel sauna

fazer cafe

croissant

Tatu oli ehtinyt tekemään meille myös pieniä suunnitelmia päivän varalle. Ensimmäisenä lähdettiin kahvittelemaan ja kiertelemään muutamia kauppoja, kunnes oli aika mennä leffaan. Hän oli varannut meille paikat uusimman Napapiirin Sankarit leffan näytöksestä. Sen päätyttyä lähdettiin vielä syömään, kunnes oli aika vihdoin päästä nauttimaan poreista ja saunasta.

IDKUVA

vanha vaasa

vanha kaupunki vaasa

Sunnuntaina pitkään nukkumisen ja aamupalan jälkeen luovutettiin huone. Ennen kotiin lähtöä pyörähdettiin kuitenkin vielä Vanhassa Vaasassa, jossa en itse asiassa ollut koskaan käynyt. Vuorossa oli siis kunnon kulttuurikierros ja kamera kädessä tunsin itseni kyllä niin turistiksi :D

kultainen suihku

skumppa

Tiivistettynä oli kyllä rentouttava viikonloppu! Tällaisen jälkeen ei tehnyt yhtään tiukkaa herätä aikaisin töiden pariin. Kaikki rästit hoidettu ja nyt ajattelin alkaa suunnittelemaan seuraavaa postausta eli huomiseen 


19 Responses to “Treffiviikonloppu Vaasassa”

 1. Avatar Kro sanoo:

  Tuo hotelli on kyllä ihana, ollaan pari kertaa kanssa oltu siellä :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että sä kans pidät siitä! Tuonne voisi kyllä mennä vaikka heti uudelleen :)

 2. Avatar Kirsi sanoo:

  Huh millanen mies sulla on! Siis kuka oikeesti tekee noin? Ei mun entinen poikaystäväni ainakaan olisi ikinä keksinyt mitään tuollasta :D Oot kyllä onnentyttö :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi miten piristävä kommentti :) Kiitos paljon! Täytyy välittää nämä terveiset myös Tatulle. Tämä oli kyllä niin kiva yllätys :)

 3. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Oi ihana yllätys Tatulta. Näyttää kyllä, että ootte saanut rentoutua <3

  • Saija Saija sanoo:

   Oli kyllä todella kiva piristys :) Joo! Tuolla porealtaassa olisi voinut rentoutua vaikka kokonaisen päivän ajan <3

 4. Avatar Jenni sanoo:

  Oi ihana yllätys!! Oli varmaan tosi ihana viikonloppu <3 Täytyy ilmeisesti alkaa omallekin poikaystävälle vinkkailemaan hotelliyöstä;-)

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi, viikonloppu oli kyllä tosi onnistunut <3 Tällaiset piristää niin paljon ja tekee arjestakin kivempaa. Hei vinkkaile ihmeessä, ehkä hän voisi sitten yllättää sellaisella ;-)

 5. Ihana paikka! Musta parasta on hieno kylpyhuone hotellissa ja jos on amme niin se on aina luksusta, kesäreissulla oli sika hieno marmorinen kylppäri hulppealla isolla kylpyammeella niin tuli kyllä nautittua kulpakylvystä… :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oon sun kanssa täysin samaa mieltä :) Amme tai poreallas tekee siitä enemmän luksusta! Oi saako kysyä missä oli sellainen kylppäri? Kuulostaa täydelliseltä <3

 6. Avatar Saga sanoo:

  Tällaiset yllärit on ihan parhautta! Upeita kuvia.
  Mitä tykkäsitte leffasta, onks se katsomisen arvoinen? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta :) Oli kyllä ihana yllätys! Tykättiin, se oli hyvällä tapaa erilainen kuin aiemmat osat. Ehkä jopa kaikista paras niistä kaikista – suosittelen :-)

 7. Avatar Linda sanoo:

  Vitsit miten ihana ylläri!! ♥ Huikeen tyypin oot saanut rinnalles. Tosi kivalta vaikuttaa niin hotelli kuin teidän ohjelmakin, ja Vaasaan pitää kyllä itekin päästä joku viikonloppu :D

  • Saija Saija sanoo:

   Oli kyllä niin onnistunut ja ilahduttava yllätys ♥ Niin oon! Voi Vaasa on kyllä tosi kiva kaupunki ja siellä riittää tekemistä. Iso suositus myös tälle hotellille :) xx

 8. Avatar Anna sanoo:

  Mikä hotelli tämä on? :O

 9. Avatar Miina sanoo:

  Vaasa on kyllä ihana kaupunki! Hauska kun olen juuri tänä viikonloppuna menossa tuohon samaan hotelliin, mutta nyt yllätän vaan oman mieheni tällaisella minilomalla kun hänellä on synttärit! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kyllä niin kiva kaupunki <3 Voi miten ihana yllätys miehellesi! Hän ilahtuu varmasti. Ihanaa viikonloppua teille :)

 10. […] Kuten kaikki teistä varmaan jo tietääkin niin r-a-k-a-s-t-a-n hotellien ja laivojen aamupaloja. Jos vain olisi mahdollista niin voisin käydä syömässä tällaisen aamupalan vähintään kerran viikossa. Se oli luksusta! Tämä kuva on räpsitty muutama viikko sitten Vaasan Scandicista, jossa vietettiin yksi yö. Aiheesta lisää tässä postauksessa. […]

Kommentoi