Snapchatissa viime aikoina nähtyjä

snapchat followers

Postin lähetin tuomat uudet puhelimen kuoret! Muistakaa hyödyntää näihin täällä oleva alennuskoodi // Pitkästä aikaa treffi-ilta ensin ruuan ja sitten leffan merkeissä // Innokas tyyppi lähdössä lenkille. Bongatkaa lattialla istuskelevan Nemon tassujen asento 😀

snapchat bitmoji

Lenkin jälkeinen kahvi = parasta  // Nörttifiilis koneilla istuskeltujen päivien jälkeen näyttää yleensä tältä. Syksystä on tulossa kiireinen, mutta hyvällä tapaa! // Uimarannalla käymässä ja tässä kuvassa mun huomio kiinnittyy vain tuohon pelottavan näköisen veteen…

snapchat

Pitkästä aikaa Coffee Housessa käymässä Iidan kanssa // Tässä mun juhlalookkia muutaman viikon takaisista häistä. Tuo jumpsuit oli kyllä niin hyvä ostos! //  Kannattaa käydä tutuilla kahvilla, kun siellä odottaa tällaisia herkkuja, haha.

IDKUVA

Eräänä (kesäisenä) päivänä Iriksen kanssa lounastreffeillä // Mulla on joku viha-rakkausuhde tätä filtteriä kohtaan! // Throwback Solar Soundeihin ja terassilla istuskeluun auringon paisteessa.

snapchat score

Multa pitäisi kieltää kokonaan pääsy Ginaan tai heidän verkkokauppaan. Joka kerta löytyy liikaa ostettavaa… //  // Tiesittekö jo muuten, että voisin elää croissanteilla? Oikeasti. Voisin syödä niitä joka aamu, päivä ja ilta. 

Koska vain osa räpsyistä pääsee jakoon täällä blogin puolella niin kannattaa ottaa seurantaan mun tili! Ja mut löytää nimimerkillä @saijis.


No Comments
 • peppi
  Posted at 23:53h, 12 syyskuun Vastaa

  Mistä toi ihana jumpsuit on? 🙂

  • Saija
   Posted at 09:49h, 13 syyskuun Vastaa

   Se on tilattu Ginan verkkokaupasta 🙂

 • Saga
  Posted at 13:49h, 13 syyskuun Vastaa

  Niin upeita kuvia sulla tuolla snäpissä aina <3

  • Saija
   Posted at 18:09h, 13 syyskuun Vastaa

   Aww kiitos piristyksestä Saga :)<3

Post A Comment