Autumn beauty picks

IDKUVA

Ihanaa syyskuun ensimmäistä! Päivän teeman mukaisesti tulin esittelemään teille pitkästä aikaa omia kauneussuosikkeja. Oon bongaillu lukuisia uutuuksia ja löytänyt niistä itselleni varsin hyviä luottotuotteita, joista haluan ehdottomasti vinkkailla myös teille ♥ 

Paese Bronzer. Aurinkopuuteri mulle aivan hetki sitten tutuksi tulleelta meikkibrändiltä. Pisteet tuotteelle siitä, että se levittyy kasvoille oikeasti pehmeän tasaisesti. Tälle tulee käyttöä varsinkin nyt, kun viimeisetkin kesän rusketukset ovat katoamassa, haha.

aurinkopuuteri luonnonkosmetiikka

Davines Hair Refresher. Kuivashampoo, joka ei vain raikasta hiuksia vaan on myös suuri apu  muotoilussa. Tykkään käyttää tätä erityisesti rennon nutturan tekemisessä, kun tämä saa hiukset pysymään kuohkeassa muodossa.

Paese Silky Matt-mattahuulikiilto. Pitkäkestoinen ja pigmenttinen mattahuuliikiilto syksyyn sopivassa punertavassa sävyssä.

lumene

Lumene Invisible Illumination Nordic Light, valopisarat. Tutustuin näihin Lumenen uutuustuotteisiin vasta kesän alussa, mutta olin heti myyty! Valopisarat tuovat iholle luonnollista hehkua ja tämä sävy Rosy Dawn myös pehmeää roosan sävyä. Täydellinen täsmätuote tekemään simppelistä arkimeikistä hieman näyttävämmän.

Zuii Lip & Cheek creme. Tässä on kunnon monituote, nimittäin voidemaiset punat ovat suunniteltu poskille ja huulille. Tai no miksei näitä voisi käyttää vaikka luomivärinäkin! Nämä ovat vegaanisia ja ne sisältävät hoitavia aineosia, kuten sheavoita ja jojobaa.

poskipunat

Joe Blasco BB-voide. Kun mun luottotuote, Lumene CC loppui niin päätin ottaa testiin tämän JB:n paljon kehutun BB-voiteen, josta oon tykännyt tosi paljon. Tämä on mattapintaisempi ja kosteuttavampi kuin CC, joten parempi vaihtoehto päiville, jolloin iho tuntuu kuivalta.

Puff.Me hiuspuuterisuihke. Tämä uutukainen on söpön ulkonäkönsä lisäksi nerokas kaveri! Se on kehitetty tuomaan tuuheutta ja koko päivän kestävää pitoa. Suihketta suihkutetaan hiusten tyveen, sormilla hieman muotoillaan ja tadaa, valmista. Mä tykkään pitää tätä lyhyttä tukkaa mahdollisimman tuuheana, joten oli kyllä suuri apu löytää muotovaahdon tilalle tällainen tuote!

joe blasco

*osa tuotteista saatu

Laittakaa ihmeessä kommenttiboksiin tietoa, pidittekö tästä postauksesta entä löytyikö kenties uusia tuotteita testiin?

6 Comments
 • Aliisa
  Posted at 19:44h, 01 syyskuun Vastaa

  Siis noi lumenen hehkupisarat on ihan huipputuote! Oon tykänny myös saman sarjan aurinkopuuteripisaroista:) Noilla saa aikaan ihanan luonnollisen lopputuloksen puuterimaisiin tuotteisiin verrattuna.

  • Saija
   Posted at 07:02h, 02 syyskuun Vastaa

   Mahtavaa, että sä tykkäät kans siitä :) Sillä saa kyllä todella luonnollinen lopputuloksen aikaan! Ei tarvitse pelätä tekevänsä liian ”överiä” meikkiä. Kiitti vinkistä, täytyy kyllä joskus testata myös noita aurinkopuuteripisaroita :)

   • Petra
    Posted at 11:04h, 02 syyskuun Vastaa

    Joo täältä kanssa iso suositus niille bronzerpisaroille! Ihan huippuja! :)

    • Saija
     Posted at 11:46h, 02 syyskuun Vastaa

     Ooh sitä on kyllä pakko päästä pian testaamaan, kun näin moni suosittelee! :)

 • Elisabet M. Rinne
  Posted at 08:09h, 02 syyskuun Vastaa

  Ihanilta ja toimivilta kuulostavia tuotteita! :) Mulla on se Lumenen kauneusseerumi, joka käy meikkivoiteesta ja se on ihan mielettömän ihana ja todella riittoisa! Oon haaveillut, että ostaisin vielä lisäksi muun muassa noi hehkupisarat :) Puff.me kuulostais sopivalta myös tähän kuontaloon!

  Tuli tässä mieleen, että ootko tehnyt jossain vaiheessa sellaista meikkauspostausta/videota, jossa näkisi miten loihtia ihan perusarkimeikki?
  Itse oon vielä noviisi koko meikkausrumbassa, joten niksit ja vinkit ois tarpeen
  ja muutoinkin noita videoita on kiva katsoa! :)

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

  • Saija
   Posted at 08:45h, 02 syyskuun Vastaa

   Kiva kuulla, että kiinnostuit :) Voi tuo Lumenen kauneusseerumi kuulostaa hyvältä! Täytyy tutustua siihen paremmin. Puff.me on kyllä todella toimiva tuote – kannattaa testailla :>

   Meikkipostauksen oon joskus tehnyt, mutta siitä on niin aikaa että se kaipaisi päivitystä. Videoiden tekeminen on jäänyt vähäiselle, mutta täytyy ehdottomasti aktivoitua niiden osalta nyt syksyllä! Mä voisin kirjoittaa itselleni postausideoihin ylös sun toive :)!

Post A Comment