Tavoitteena olla oman elämänsä #girlboss

Jokaisella meistä on elämässä eri tavoitteita ja unelmia. Multa niitä löytyy moniakin, niin pieniä kuin suuria. Näitä kaikkia yhdistää kuitenkin yksi tekijä – suunnitelmana olla oman elämänsä #girlboss. Periaatteessa oon sitä tällä hetkellä työllistäessäni itseni bloggajana, mutta haluan olla sitä jatkossakin ja vielä enemmän. Olla määrätietoinen eteen päin menevä nainen, niin koko elämän eri aihealuiella kuin ihan jokapäiväisessä arjessa. Ajattelin nyt listata askeleet, joista on ollut mulle apua ja joita pyrin itse noudattamaan parhaani mukaan!

Kaikilla ei tarvitse olla unelmana yrittäjyys, iso omakotitalo ja uusi auto. Vaan jos sä haaveilet vaikka matkustavasi maailman ympäri niin tee se!! Unelma se on jokatapauksessa. Ei ole olemassa mitään muottia, jonka mukaan jokaisen kuuluisi elää. Tee elämästäsi just sellainen kuin haluat. Jos tavoitteita on useampi kuin pari niin kannattaa kirjoittaa ne ylös. Se helpottaa huomattavasti hahmottamista!

”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”. Ihmiset, jotka suunnittelevat reittinsä tavoitteiden toteuttamiseen onnistuvat niissä huomattavasti helpommin kuin ihmiset, jotka eivät tee mitään suunnitelmia. Kaikkiin unelmiin ja tavoitteisiin ei ole olemassa yhtä tietä, mitä kulkea… Mutta seuraavan askeleen osaat ainakin ottaa ja jos et niin suunnittele edes se.

Älä missään nimessä kuuntele alas päin ajavia ihmisiä. Ihanne olisi poistaa sellaiset kokonaan elämästä. Jos joku ei suhun usko niin ei se mitään, näytä hänelle mihin pystyt. Mutta jos joku vähättelee tai yrittää sanoin/teoin vaikuttaa tavoitteisiisi niin et tee hänellä mitään. Pidä lähellä ihmisiä, joista saat hyvää energiaa ja jotka tsemppaavat sua!

Kirjoitin tähän ”kun”, koska epäonnistuminen unelmia tavoitellessa on 99,9 % todennäköistä. Tässä tilanteessa sitä saattaa usein vajota alas ja pahimmassa tilanteessa jopa luovuttaa. Girl Boss-taktiikalla sitä tulisi kuitenkin ottaa opiksi jokaisesta virheestä. Mulla itsellä olisi tässä asiassa vielä paljon opittavaa. On yllättävän vaikeaa kääntää tappiot voitoksi, mutta kuka sanoi että sen edes kuuluisi olla helppoa?

Unelmiesi eteen. Saattaa kuulostaa jopa tyhmältä, koska monesti ajattellaan ettei joka päivä voisi tehdä jotain. Mutta kyllä itse asiassa voi! Joskus pientä, joskus suurta. Jos tavoitteeseesi kuuluu säästäminen niin jätä tänään kahvilassa nautittu kahvi välistä. Ei saa ajatella asioita liian vaikeasti.

Mun piti alunperin julkaista tämä postaus eilen illalla, mutta tapahtuneiden asioiden vuoksi en sitten halunnutkaan… Todella surullinen olo siitä, miten paha tämä maailma on. Voimahalit kaikille 


20 Responses to “Tavoitteena olla oman elämänsä #girlboss”

 1. Avatar Katri sanoo:

  Hyvä postaus, välillä vähän syvällisempää eikä aina vaan mainosta :) Tuli ekana vaan mieleen Netflixin uusi Girl Boss sarja tästä päivityksestä, joten tosi häiritsevä kun toistuu kokoajan sen sarjan nimi tässä päivityksessä? :D

  http://www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Ilo kuulla, että pidit! Aijaa en olekaan kuullut siitä, mutta mielenkiinto heräsi heti. Pakko alkaa katsomaan sitä :-D

 2. Avatar Riikka sanoo:

  Tämä oli todella hyvä postaus! Ajattelin ensiksi, että tämä olisi joku yhteistyökamppis, jonka tiimoilta tuo käsite #girlboss, mutta jollain tavalla ilahduin, kun ei ollutkaan :). Vaikka ei yhteistyöpostauksissakaan ole mitään väärää!

  Mulla itselläkin on unelmia, joiden eteen teen töitä ja oon kohdannut ihmisiä, jotka eivät tunnu arvostavan sitä. Silloin mielestäni toimiva vinkki on se, että kuvittelee itsensä lasikuvun sisälle, ja muiden yritykset lannistaa ovat iskuja lasiin – eivätkä ne siis osu itseensä.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti Riikka :) Ai voi vitsit en tajunnutkaan, että asian voi ymmärtää myös noin! Mutta kiva kuulla, että oli positiivinen yllätys – mielelläni toteutan erikoisempiakin postauksia :) Ja tämä oli omalla tavallansa todella erilainen, mutta munkin mielestä hyvällä tapaa. Harmi kuulla, että oot kohdannut tuollaisiin ihmisiin :/ Se on kurjaa, miten jotkut eivät osaa arvostaa sitä että jokaisella on omat unelmansa. Ihana vinkki! Muistan tämän varmasti ensi kerralla, kun mulla tulee tällainen tilanne eteen :)

 3. Avatar Elina sanoo:

  Olipa inspiroiva postaus ja nam miten herkullisen näköinen aamiainen!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Super isot kiitokset sulle Elina kivasta kommentista <3 Oli kyllä luksusta pitkästä aikaa panostaa aamupalaan :)!

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  Olipa hyvin kirjoitettu postaus! Mistä nuo lasit on?

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi, kiitti sulle! Lasit on Hobstar-merkin ja ostettu Nougat-nimisestä verkkokaupasta :)

 5. Avatar Nimetön sanoo:

  <3

 6. Ihana ja todella inspiroiva postaus, jossa toimivia vinkkejä! Kiitos, kun jaoit <3

  Niin totta tuokin, että joku polkee unelmia mutta ehkä nekin kokemukset on jollain tavalla kovettaneet ja laittaneet entistä enemmän pökköä pesään "sä tuut näkeen vielä"-tyylisesti :D

  Ja tuohon viimeiseen kappaleeseen, mä en käsitä miten joku voi satuttaa toista elävää terrorismilla tai ylipäätänsä millään. En jotenkin viäkään käsitä, mitä Suomessa on tapahtunut... Vetää niin hiljaiseksi. Taas yksi syy levittää rakkautta ympärilleen vaikka ensimmäinen reaktio on kieltämättä linnoittautua kotihin ja laittaa peitto korville...

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

  • Saija Saija sanoo:

   Miten piristävää nähdä, että tästä postauksesta on pidetty :) Kiitos kommentistasi ihana <3 Niin totta! Kyllähän se motivoi, jos joku vähänkin epäilee. Tulee tahdonvoimaa näyttää ;-) Sanos muuta... Kyllä vetää hiljaiseksi. En käsitä, miksi jotain näin pahaa täytyy tehdä. Se on kuvottavaa. Voi, kun kaiken pahuuden saisi pois tästä maailmasta :(

 7. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Ihanan tsemppaava ja positiivinen postaus. Tuo aamupala on myös niin herkullisen näköinen <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos ihanainen sanoistasi :) Mukava nähdä, että tästä postauksesta on pidetty! Tuollainen aamupala kelpaisi kyllä vaikka joka aamu <3

 8. Avatar Ansku k sanoo:

  Ihana postaus!♡

 9. Avatar Salla-Maria sanoo:

  Tämä oli ihanan motivoiva postaus, varsinkin näin maanantaiaamuun!<3

  • Saija Saija sanoo:

   Jättimäinen kiitos sulle sanoistasi :) Tästä kommentista tuli niin hyvä mieli <3

 10. Avatar Ella sanoo:

  tää on kyllä yks sun parhaimmista postauksista!

Kommentoi