Kesän viimeisiä & syksyn ensimmäisiä shoppailuja

Kesän alennusmyyntilöydöt jäivät säälittävän vähäisiksi (luojan kiitos pankkitilin osalta)… Tilannetta kuitenkin hieman tasaa kauppoihin ilmestyneet syysuutuudet, joista on tullut napattua jo muutamia juttuja itselle. Viime vuosilta on tullut opittua, että näissä jutuissa nopeus on valttia! Ajattelinkin nyt pitkästä aikaa esitellä hieman näitä uusimpia vaatekaapin jäseniä, joista osa on siis alennuksista löytyineitä ja osa aivan uusimpia juttuja:

Pilkkupuserot – Gina Tricot

Mainitsinkin täällä mun suuresta ihastuksesta pilkkukuosia kohtaan Voittekin siis vain kuvitella, miten innoissani oli löytäessäni nämä kaksi puseroa Ginasta. En osannut valita näiden värien väliltä, joten molemmat sai lähteä mukaani. Voisin esitellä ainakin toisen näistä pian asukuvissa! Hintaa näillä oli 29,95€ kpl.

Rusettipusero – Gina Tricot

Tämä kyseinen pusero sai suuren kysymystulvan aikaan Snapchatissa (@saijis). Monet kysyivät mistä se on, paljonko maksaa jne. Ja vaikka vastasin monelle yksityisviestillä niin tässä vielä kaikille yhteisesti infoa, että pusero on nimeltään Amalia ja sillä oli hintaa 24,95€.

mokkasandaalit

Mokkasandaalit – H&M

Mun suurin heikkous tänä kesänä, haha. Oon ostanut näitä tänä kesänä neljä paria! Edelliset kaksi paria esittelin täällä ja tässä näkyy toiset uutuudet. Punaiset löytyivät aivan sattumalta ja niitä on tullut pidettyä viikottain aina säiden salliessa. Niillä hintaa oli 14,95€. Purppuran väriset puolestansa löytyi aivan hetki sitten alesta hintaan 7,00€.

Kukkapusero Gina Tricot | Choker-toppi House of Brandon (loppuunmyyty) | Raitapaita Vila

Lisää yläosia, tällä kertaa lyhythihaisia! Vasemmalla ensimmäisenä Ginan verkkokaupasta löytynyt kukkakuosinen off shoulder. Keskeltä löytyy pinkin sävyinen toppi, jossa on choker-typpinen yläosa. Tämän kanssa sopii hyvin yhteen kaikki todella näyttävät alaosat, esimerkiksi nahkahameet. Viimeisenä oikealla hieman oversize raitainen t-paita, jossa on käärityt hihat.

Farkut – Gina Tricot

Mun tämän hetkistä suosikkikauppaa ei ole vaikea arvata, kun puolet ostoksista on sieltä :D Ginalta löytyi muutamatkin kivannäköiset farkut, joista parhaiten päällä istuivat nämä yksilöt! Tummansiniset, joissa on polvissa ja nilkoissa revityt yksityiskohdat. Kivaa vaihtelua normilahkeille. Hintaa oli 39,95€.

Takki* House of Brandon

Keltainen takki-ihastus siirtyi nahkatakista myös kevyellä vuorella varustettuun syystakkiin. Syksyllä tulee taas käyttöön simppelit yläosat, kuten arkiset neuleet ja puolestansa alaosissa tummat farkut tai nahkahousut. Niinpä keltainen on täydellinen väri tuomaan hieman piristystä ja väripilkkua pukeutumiseen!

Shortsit – Ivyrevel (saatu)

Tämän kesän yhdet suosikkishortsit näkyvät tässä  Kauniin tummansiniset paisley-kuosilla varustetut rennot shortsit pienillä kultaisilla yksityiskohdilla. Nämä ovat sellaista ”liukasta” kangasta, joten ne eivät ryppyynny ollenkaan – isot pointsit siitä! Koodilla ”SAIJA20” saa vielä -20 % alennusta Ivyrevelin sivuilta tehdyistä ostoksista.

Aurinkolasit – Tommy Hilfiger

Kesän yhdet ainoat aurinkolasiostokset tapahtuivat Instrumentariumilla, johon olin saanut lahjakortin. Pienen mietinnän ja Tatun suosittelujen jälkeen päädyin valkoisiin Tommy Hilfigerin arskoihin. Tykkään erityisesti näiden yksinkertaisuudesta ja todella hyvästä istuvuudesta. Eikä laadussakaan ole ollut huonoa sanottavaa reilun parin kuukauden käytön aikana.

Kukkapuserot – Gina Tricot

Ja loppuun vielä pari kappaletta kukkapuseroita – yllättyikö joku? Minä en… Mutta kukaan ei ainakaan voi sanoa mun yläosien olevan tylsiä ;-) Vasemmalla oleva pienikukkainen pusero on ollut niin mieluisa, että aivan hävettää myöntää sen päätyneen mun päälle lähes joka toinen päivä. Se vilahti myös asukuvissa täällä. Hintaa oli 24,95€. Toinen isommilla punavalkoisilla kukilla varustettu pusero löytyi viikko sitten Vaasasta. Sen yksityiskohdat löytyvät takaa, josta se on hieman auki ja josta löytyy myös solmittavat nauhat. Tämä maksoi 19,95€.

Miltäs nämä ostokset näyttävät teidän silmään? Löytyykö jotain erityisiä suosikkeja?

10 Comments
 • Avatar
  Piia
  Posted at 15:23h, 15 elokuun Vastaa

  Oi miten supersuloisia nuo pilkkupuserot <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:51h, 15 elokuun Vastaa

   Ihana kuulla sun pitävän niistä <3 Ne on kyllä kivoja! Tuollaisia simppeleitä, mutta silti "erikoisia" :)

 • Avatar
  Saga
  Posted at 09:54h, 16 elokuun Vastaa

  Noi sandaalit ja toi rusettipaita = <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:55h, 16 elokuun Vastaa

   Huippua, että sä pidät niistä! :) En malta odottaa, että saan tuon paidan käyttöön <3

 • Avatar
  Marika
  Posted at 14:50h, 16 elokuun Vastaa

  Moikka! Onko sulla Clusen La Boheme rannekelloa?

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:55h, 16 elokuun Vastaa

   Joo on muutamassakin eri värissä :)!

 • Avatar
  Milla
  Posted at 21:54h, 16 elokuun Vastaa

  Ihania ostoksia! Ginatricotille on kyllä tullut ja on tulossa ihan sairaan ihania kuoseja ja materiaaleja!
  Tuli muuten mieleen tätä postausta lukiessani rahan käyttö, ja heräsi kysymys. Oletko koskaan saanut täällä blogin puolella palautetta siitä kuinka käytät rahaa/mihin käytät rahaa? Tai mitä olet itse siitä mieltä että ihmiset ylipäänsä kiinnittävät huomionsa muiden rahan käyttöön. Itse ostin vähän aikaa sitten ensimmäisen merkkilaukun; Rebekka Minkoffin täydellisen punaisen pikkulaukun, ja kuten ehkä arvata saattaa, sain ystäviltäni ja tuttavilta aika kärkästäkin palautetta siitä kuinka laitoin rahan turhan päiväiseen. Ymmärrän toisaalta heidän huolen, sillä kyllähän rahan voisi käyttää johonkin muuhun kuin laukkuun mutta toisaalta mitä se heille kuuluu mihin käytän rahani? Mietin vain miksi nyky-yhteiskunnassa rahalla on niin suuri paino, että ihmiset katsovat melkein pankkitiliä enemmin kuin ihmistä itseään? Ja tuossa laukkuepisodissani ehkä ihmeellisintä oli se, etten käsitä vieläkään sitä mitä ystävät/tuttavata tekevät sillä tiedolla mihin minä olen käyttänyt rahani, ja kuinka paljon. Ymmärtäisin jos joku muu olisi maksanut minulle kyseisen laukun, mutta minun tapauksessani olin itse tienannut rahat kyseistä laukkua varten, ja viimein vuosien ihailun jälkeen minulla oli mahdollisuus kotiuttaa ihanuus kaappiini.
  Olisi kiva jos kertoisit mitä itse ajattelet tästä kommentin tai ihan postauksen muodossa. Voisin kuvitella että täällä blogissa tulee aika ajoin kyselyä/kommentointia rahasta ja sen käyttötarkoituksista. Ihanaa loppuviikkoa sulle! :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:54h, 17 elokuun Vastaa

   Kiitos paljon Milla ja mahtavaa, että jaksoit kirjoittaa näin kattavan kommentin :) Niin on!! Oon ihan koukussa Gina Tricotin vaatteisiin <3 Joo oon saanut rahaa koskevia kommentteja todella, todella, todella paljon. Suurin osa niistä on aina ikävään sävyyn kirjoitettuja. Ikävä kuulla, että oot saanut tuollaista palautetta laukkuostoksestasi :s Mä oon aina ollut sitä mieltä, että raha-asiat ovat jokaisen oma asia. Piste. Toisen ihmisen rahankäyttöä on ns. turha kritisoida, koska jokainen tekee niin kuin haluaa eikä sen pitäisi missään nimessä olla keneltäkään pois. On toki ymmärrettävää, että esimerkiksi vanhemmat saattavat kauhistella kalliimpia ostoksia, mutta syy on usein se että he pelkäävät, pärjääkö ihminen muuten. Mutta jos kerran rahaa löytyy kyseiseen hankintaan niin miksei sitä ostaisi sitä ja hemmottelisi itseään? Elämä on liian lyhyt elettäväksi ilman itsensä hemmottelua. Mä katon jos kirjoittaisin tästä aiheesta jossain välissä oman postauksen, uskoisin monen törmänneen samaan tilanteeseen. Kiitos ja ihanaa loppuviikkoa myös sulle :) xx

 • Avatar
  Katri
  Posted at 13:25h, 18 elokuun Vastaa

  Ihana toi rusettipusero! Myös muut tosi kivoja, noi arskat ainakin :)

  http://www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:39h, 19 elokuun Vastaa

   Kiva nähdä sun pitävän noista jutuista! Tuo rusettipusero on kyllä munkin mielestä kaunis :)

Post A Comment