Heinäkuun erilaisia suosikkeja

Ruokaa, juomaa, koruja, ihonhoitotuotteita… Tätä kaikkea mahtuu heinäkuun suosikkeihin! Kerroin, että kesä on yksi lempivuodenajoistani ja tätä tarkentaen heinäkuu yksi ehdottomin suosikkikuukauteni. Eli eiköhän mennä kurkistamaan, mitä tähän listalle on tällä kertaa päässyt:

Olin kuullut tästä ruotsalaisesta Estelle & Thild-merkistä paljon hyvää palautetta paljon aikaisemmin ennen kuin pääsin itse testailemaan näitä eli odotukset olivat kovat! Ja ne kyllä täyttyivät  Erityisesti nämä vartalonhoitotuotteet nousivat kärkisijoille, nimittäin ne on samaan aikaan laadukkaita ja toimivia. Kuorintavoide on tehokas, mutta hellävarainen. Puhumattakaan tuoksusta, joka on ihanan lempeä!

Helsingissä vieraillessa käytiin Jatan kanssa syömässä Kiilan lounas. En ollut aikaisemmin käynyt koko ravintolassa ja näin jälkikäteen ajateltuna aivan harmittaa, että oon missannut tällaisen paikan! Heidän lounas maksaa 10€ ja tähän kuuluu salaattipöytä, valitsema ruoka-annos (meillä burgerit) sekä kahvi + jälkkäri. Törkeen halpaa laatuun nähden!

Kesän ihonhoidossa pelastava enkeli on ollut Lifelta Ambassador-tehtävän tiimoilta saatu Aloe Vera Spray, joka hoitaa ja pehmentää ihoa. Se sisältää luomulaatuista aloe veraa ja rauhoittavaa allantoiini. Tätä pystyy käyttää koko vartalolle, mutta mä oon hoitanut tällä muun muassa kuivia kohtia kasvoissa sekä reissussa hieman palanutta nenää :D

Hapsukorvikset on vienyt mut mukanaan! Mä innostun todella harvoin korviksista, varsinkaan mistään roikkuvista. Käytän yleensä vain nappeja; joko helmiä tai näitä mustia kolmioita. Mutta jostain syystä nämä hapsukorvikset iski heti. Näitä on helppo yhdistää eri asuihin niin arjessa kuin juhlissa. Saattaa olla, että käyn hakemassa nämä vielä beigenä tai mustana.

korealainen kosmetiikka

Korealainen kosmetiikka tuli mullekin vihdoin tutuksi näiden Kocostar-merkin naamioiden kautta. Vaaleanpunainen Camellia Happy Mask on tarkoitettu kasvoille ja vaaleankeltainen Home Salon Hair Pack nimensäkin mukaisesti hiuksille. Jälkimmäistä en ole vielä testannut, mutta kasvoille tarkoitettu kangasnaamio toimi niin hyvin, että voisin hyvin kuvitella hankkivani tätä lisää. Viskoosista valmistettu materiaali pitää kankaan kosteana pidempään, joten se lukitsee kosteuden ihoon paremmin.

Tämän suosikin löysin vasta heinäkuun lopussa monien eri ihmisten suosittelemana. Kyseessä on Njie ProPud proteiinipirtelö. Tämä valkosuklaa-vadelma on taivaallisen hyvää  Todella makeaa, mutta juuri sen takia hyvä terveellisempi makeannälän taltuttaja ;-)

Miltäs nämä suosikit kuulostivat? Entä löytyikö kenties uusia tuotteita testattavaksi?

11 Responses to “Heinäkuun erilaisia suosikkeja”

 1. Emilia sanoo:

  Ihanat nuo hapsukorvikset! Osaisinpa itekkin käyttää tollasia korviksia, mut oon niin huono pitämään tollasia isompia ja näyttävämpiä koruja!

  ♡ emiliaidamaria.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva nähdä sun kans pitävän näistä :) Eikä! Mutta mitä jos näillä onnistuisi? Mäki oon ollut todella huono näyttävien korvisten kanssa, mutta näiden myötä tulee varmasti jatkossakin ostettua erikoisempia :)!

 2. Laura sanoo:

  Oi kuulostaapa hyvältä tuo proteiinipirtelö, en ole ennen nähnytkään tuollaisia :) Ja hei muistan, kun nuo hapsukorvikset olivat muodissa joskus muutama vuosi sitten, aika hauskaa että ovat taas tulleet takaisin valikoimaan! :D Pitääpä ehkä itsekin eksyä muutamaan liikkeeseen metsästämään, etenkin noi sun punaiset on tosi herkullisen väriset!

  https://blogladyattire.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Se on todella hyvää, suosittelen testaamaan :) Yhtään ei huomaisi, että kyseessä on proteiinipirtelö. Haha niin muuten taisikin olla! Hassua, että niin moni juttu palaa aina muotiin uudelleen ja uudelleen. Suosittelen, nämä punaiset ovat niin kivannäköiset :-)

 3. Nimetön sanoo:

  Hei! Kosteuttaako OGX Keratin oil sarja hiuksia? :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Se sarja hoitaa ja silottaa variuoitunutta hiusta ja suojaa katkeamisilta :)

 4. Nimetön sanoo:

  Hei! Haluaisin kysyä sinulta mielipidettä Hunter -saappaista, mikä malli sinulla tarkalleen on niistä? :) Sinulla on vanhemmissa kuvissa mattaiset ja uudemmissa kiiltävät niin onko jakaa jotain mielipiteitä kummastakin mallista? Kiitos jo etukäteen vastauksista!

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Joo eli mulla oli mattaiset, mutta halusin kiiltävät joten myin toiset. Kiiltävien virallinen nimi on Women’s Original Tall Gloss Black. Ja voin suositella niitä paljon enemmän kuin mattaisia! Kiiltävistä lähtee lika helpommin, kun taas mittaisiin se pinttyy ja niitä saa muutenkin olla koko ajan huoltamassa… Kysy ihmeessä, jos tulee vielä mieleen jotain :)!

 5. Kiia Innanmaa sanoo:

  Siis noi korvakorut on ihan mielettömän upeet! Oon tänä kesänä innostunut vähän näyttävemmistä korviksista ja noi on kyllä juurikin sitä, eli ihanat <3

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Oon sun kanssa täysin samaa mieltä :) Ne on kyllä aivan upea! Hei tosi kiva kuulla, että sä oot kans innostunut näyttävemmistä korviksista. Sellaiset tuo kyllä piristystä eri asuihin <3

 6. […] uusista jutuista :D Kirjoittelin teille Kocostar-merkistä ja heidän naamioistaan aikaisemmin tässä postauksessa. Nyt mulla on ilo esitellä uudet lempparit eli slice maskit. Nämä kankaiset viipalenaamiot voi […]

Kommentoi