Freshimpi startti elokuuhun

smoothie resepti

Oon ottanut koko kesän rennommin vähän jokaisen asian suhteen. Niin blogin, tekemisten, syömisten, arkisten rutiinien kuin liikkumisen kanssa. Musta tuntui, että koko kevät oli hieman hektistä ja ehkä jopa stressileveleitä nostattavaa aikaa… Ja tällä kertaa halusin nauttia astetta enemmän mun yhdestä lempparivuodenajasta. Pysähtyä ottamaan iisisti. Pari kuukautta on näin tullut tehtyä, mutta saa riittää! Olkoot elokuun ensimmäinen päivä uusi alku aktiivisemmalle kaudelle ♥ 

Elokuulla aion kaivaa arkistoista esiin jokaisen postausluonnoksen, täyttää muistiinpanot uusilla ideoilla ja käyttää kameraa aktiivisemmin kuin koskaan. Samalla palaan säännölliseen ruokailurytmiin ja lenkkipoluille. Sekä tietysti tehdä paljon muita kesäjuttuja, koska ei tämä lempparivuodenaika ole kuitenkaan ohi. Tälla kertaa tällainen startti kuukauteen – ihanaa elokuuta tyypit!


10 Responses to “Freshimpi startti elokuuhun”

 1. Avatar Emilia sanoo:

  Niin kauniita kukkia ja kuvia <3 Tämä kesä on todellakin mennyt vähän kevyemmin, mutta tuo liikunnan ottaminen takaisin arkipäiviin on myös täällä listalla, jotenkin tuntuu, että koko kroppa on jumissa ja turvoksissa kaikista kesän herkutteluista :D Ihanaa elokuuta sinne <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos ihana Emilia, oli piristävä nähdä sun kommentoivan <3 Haha onneksi en ole sitten ainoa :D Mutta kyllä kesällä kuuluukin ottaa rennommin, sitten on taas koko vuosi aikaa keskittyä liikkumiseen. Ja tällaiset rennot tauot tekee varmasti vain hyvää :) xx

 2. Avatar Happystarhome sanoo:

  Mukavalta kuullostaa elokuun aloituksesi :) Iloa elokuuhun siis <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos sulle, ihanan piristävä kommentti :) Iloa myös sinne <3 xx

 3. Avatar Nicola sanoo:

  Aivan ihania kuvia jälleen kerran.!! <3
  Innolla aina odotan postauksiasi ja tulee heti luettuakin.

  • Saija Saija sanoo:

   Aww kiitos paljon Nicola <3 Vitsit, miten hyvä mieli tuli sun kommentista! Ihana kuulla sun odottavan postauksia :)

 4. Avatar Marianne sanoo:

  Minäkin melkeinpä odotan arkeen palaamista :)
  Ihana postaus <3
  xx
  http://mariannelle.com/

 5. Avatar Milla sanoo:

  Mä oon myös ottanu kesällä tosi rennosti bloggaamisen suhteen, mutta mun mielestä se on ihan ok välillä! Vois itsekin nyt koittaa ryhdistäytyä ja alkaa bloggailemaan aktiivisemmin.
  Ihan kiva sinäänsä, että bloggaajat ottaa vähän rennommin postaustahdin suhteen, koska kesällä vietän mieluummin päivät kesästä nauttien kuin postauksia lukien :–D

  • Saija Saija sanoo:

   Oon samaa mieltä :) Mahtavaa, että sä oot kans tehnyt niin – rento ote on kesällä paljon parempi. Niinpä, yllättävän moni skippaa koneella hengailun, jos on mahdollista nauttia kesästä pihalla :p

Kommentoi