I share my summer playlist

sudio valkoiset kuulokkeet

Huomenta kaverit  Täällä mä hörpin aamukahviani ja kuuntelen uusinta Spotifyn soittolistaa. Sain idean, että voisin jakaa tämän kyseisen listan myös teidän kanssa. Aikaisemmin tuli listailtua tänne uusimpia biisisuosikkeja useamminkin, mutta nyt edellisestä kerrasta on vierähtänyt jo tovi… Ajattelin samassa myös esitellä uudet kuulokkeeni, joista höpöttelin eilen myös Snapchatin puolella. 

Kyseessä on Sudion Regent-langattomat kuulokkeet, jotka toimivat siis Bluetoothilla! Sain nämä testiin muutama viikko sitten ja tässä ajassa on tullut testailtua niitä niin juoksulenkillä, autossa istuessa (kun kuski haluaa kuunnella aivan eri radiokanavaa, haha) ja videon muokkauksessa. Langattomuus on todella iso plussa, mutta tykkään älyttömästi myös laadukkaasta äänentasosta. Kuulokkeissa on virheetön instrumentaalisten äänten ja kirkkauden tasapainotus. 

Toinen kiva juttu on akunkesto, joka on aktiivisessa käytössä 24h! Lisäksi iskee näiden klassinen ulkonäkö – valkoista nahkaa ja kultaisia yksityiskohtia. Kuulokkeisiin saa myös vaihdettavia capseja, joilla pystyy muokkailla niiden ulkonäköä. Moni teistä tietää, että oon hulluna marmoriin eli mun valinta oli melko selvä ;-) Mutta Sudion sivuilta löytyy monia muitakin upeita vaihtoehtoja, kuten pinkit palmut.

Nyt saatte Sudion verkkokaupasta -15 % alennusta koodilla ”saija”. Sekä pikatoimituksen Suomeen.

Tässä kesän musiikkilista, joka sisältää niin uusimpia uutuuksia kuin muutamia hieman vanhempia. Nappaa lista seurantaan seuraavalle juoksulenkille tai kesäillan menoihin!


13 Responses to “I share my summer playlist”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Miten saat upotettua ton soittolistan tähän postaukseen?

  • Saija Saija sanoo:

   Painoin Spotifyssä listan kohdalla hiiren oikeaa ja sieltä jaa. Sit klikkasin < merkistä, jolloin se kopioi automaattisesti koodin :)

 2. Avatar Iina sanoo:

  Hei!

  En tiedä oletko jo huomannut ongelman mutta soittolista ei näy :(

 3. Avatar xod sanoo:

  Mitenköhän ton sais avattua omassa spotifyssa et sais suoraan siirrettyä biisejä omalle listalle? Kun klikkaan spotifyn logoa niin lataa vaan spotifyn vaikka mulla se on jo ja aukikin tässä koneella :D

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas outoa :o Mutta kokeile kirjoittaa Spotifyn hakuun Saija Ritamäki niin sieltä pitäisi mun profiilista löytyä kyseinen lista julkisena :)!

 4. Avatar xod sanoo:

  Niin ja tykkäsin kovasti listasta, meillä on samanlainen musiikkimaku, kiitos tästä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti sulle kommentistasi, tämä oli mukava kuulla! Täytyy jakaa musiikkilistoja useammin :)

 5. Avatar Noora sanoo:

  Moikka ! Onko alennuskoodi kauan voimassa ? :)

 6. Avatar Tiia S sanoo:

  Heippa! Mistä ihmeestä tuolla Sudion verkkokaupassa löytyy nuo koristeosat, siis nuo mitkä sulla on marmorisena? Mä en löytäny…

  • Saija Saija sanoo:

   Kun klikkaat nämä kuulokkeet auki niin sinne sivun alareunaan ilmestyy selattavaksi eri vaihtoehdot :)

Kommentoi