Reaaliaikaisia kesäsuosikkeja

Kuten osa on saattanut huomata niin en listannut kesäkuulta ollenkaan legendaarisia kuukauden suosikkeja. Aina välillä on sellaisia kuukausia, ettei löydy mitään erityistä mainitsemisen arvoista, esimerkiksi tuotesuositteluja. Ja syy tähän taas on se, että oon käyttänyt niin paljon luottotuotteita tai sellaisia, joita oon jo kerran listannut kyseiseen postaussarjaan. Heinäkuulta näitä on taas löytynyt edellisenkin kuukauden edestä, joten päätin nyt tehdä tällaisen tämän hetken suosikit-postauksen – eli pitkästä aikaa reaaliaikaista versiota.  

Kesäkynnet check! Vaaleanpunaisen ja valkoisen sekoitusta + hopeat koristelut  Kyseessä on tosiaan akryylikynnet, joihin oon kyllä älyttömän tyytyväinen. Malli on mun mieleen ja pituus juuri sopiva. Ja kynnet teki ihana Roosa, jonka tekemiä kynsiä kannattaa käydä seurailemassa Instagramissa nimimerkillä @roosanails tai seurailla Facebookista, suoraan täältä. Muutama ehti jo kysellä, missä hän tekee näitä niin tässä vielä paikan yhteystiedot:

Lara´s
Kalevankatu 12 A 4
60100 Seinäjoki
045 854 6055

Mulla on jo vuosia ollut käytössä erilaisia Garnierin-tuotteita. Oon löytänyt heiltä muutamia luottotuotteita, mutta nyt tänä kesänä mukaan on päässyt uusia versioita. Sain Buzzadorilta paketillisen Garnierin tuotteita testiin. Kokeilin ensimmäistä kertaa hoitaa reissussa hieman kärsinyttä tukkaa Goodbye Damage-sarjan tuotteilla ja yllätyin positiivisesti!

Life Vitamin C + Berries-vitamiinivalmiste on ollut tämän kesän käytetyin. Vaikka syön monia vitamiinivalmisteita niin kesällä niiden ottaminen ei ole niin aktiivista. Nimittäin reissussa on hankala kuljettaa monia eri purkkeja mukana… Mutta esimerkiksi Kyproksella mulla oli vain tätä mukana. Tämä oli ehdoton valmiste myös kipeänä ollessa, koska C-vitamiini auttoi flunssassa olon helpotukseen!

Kengät* House of Brandon

Tämä kesä on ollut harvinainen myös sen vuoksi, että oon innostunut mustista tennareista. Siis mä, joka oon vannonut pelkkien valkoisten nimeen! Nämä Vanssit pääsee käyttöön heti ensi viikonloppuna, kun tiedossa on kesän toiset festarit.

Cluselle on saapunut upeita kesäuutuuksia TimelessSummer-kampanjan myötä. Löysin itsekin sieltä muutamat erilaiset suosikit. Erityisesti keskimmäinen korallinsävyinen malli on kuin tehty kesäasujen kaveriksi!

Mitäs te piditte tällaisesta postauksesta? Entä iskeekö nämä suosikit teihin?

16 Responses to “Reaaliaikaisia kesäsuosikkeja”

 1. Oon kokeillut Tigin kalliimpia shampoita ja hoitoaineita, Dermosilin tuotteita ja vaikka mitä. Mut noi Garnierin shampoot ja hoitoaineet mitä saa ihan mistä vaan kaupasta tuoksuu hyvälle ja tekee asiansa! Mä en oikeastaan enää osta muuta ja noi uudet purkit on kivemmat kun vanhat, kun ne pysyykin pystyssä. Lisäksi Garnierin silmämeikinpoistoaine on ainoa mitä enää ostaisin!

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että sä oot kans tykännyt näistä Garnierin tuotteista :) Täytyy kyllä sanoa, että yllätyin itse että tuo hiustenhoito-sarja on niin hyvä, että voittaa paljon kalliimmat merkit/sarjat. Silmämeikinpoistoainetta on kehunut myös mun äiti, joten sitä täytyy joskus myös testata. Kiitos Katri sulle kommentista :’)

 2. Avatar writerEm sanoo:

  Kauniita kuvia tässä postauksessa :) ja vaaleenpunanen on ehottomasti tän kesän väri, varsinkin kynsissä<3

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas piristävä kommentti :) Kiitos hirmu paljon! Niin on, vaaleanpunainen toimii niin hyvin kaikessa ja just erityisesti kynsissä <3

 3. Avatar Saga sanoo:

  Wauu mitkä kynnet, aivan superupeat!

 4. Avatar Eeva sanoo:

  Siis onko tuo Garnierin Goodbye damage oikeasti auttanut sun hiuksia? Eikö se latista tukkaa?

  • Saija Saija sanoo:

   Joo kyllä mä huomaan, että sellainen reissussa tullut karheus ja kuivuus on pikkuhiljaa hävinnyt. En ole huomannut mitään tuollaista! Toki käytän lisäksi volyymiä tuovaa muotovaahtoa ja volyymisuihketta :)

 5. Avatar Ansku k sanoo:

  Kivoja suosikkeja!:)

 6. Avatar Armielisa sanoo:

  Siis aivan upeet kynnet! Alkaa itseäkin houkutella geeli- tai akryllikynnet. Lisäksi oon myös rakastunut noihin Clusen marmoritauluihin. <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että sä kans pidät niistä :) Kynnet ovat kyllä niin täydellinen arjen piristys! Ja myös helpotus :D Clusen marmoritaulut on myös mun erityisiä suosikkeja <3

 7. Avatar Jojo sanoo:

  Moi! Vinkkinä, että kannattaa kyl alottaa Vanssien sisäänajo jo nyt heti eikä jättää ekaa kertaa jalassa pidemmäks aikaa vasta festareille, koska niistä ihan satavarmasti tulee hullut rakot! Mulla aina sama homma uusien vanssien kanssa, ne vaatii pitkän sisäänajon haha!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi tämä on hyvä tietää jatkossakin, kiitos sulle :) Mä laitoin ne eilen ensimmäistä kertaa jalkaan minigolffaamaan ja vitsit, mitkä rakot tuli heti! Koko kantapää melkein auki… Onneksi en jättänyt ekaa kertaa festareille, kun muuten en olisi saanut enää toisena päivänä käveltyä :(

   • Avatar JoJo sanoo:

    Jep mullakin aina ihan sama homma! Onneks sitte muotoutuessaan kuitenki maailman parhaat kengät joilla hyppis vaikka viikon festrait putkeeen!

    • Saija Saija sanoo:

     On kyllä inhottavaa :( Mutta onneksi ohimenevää! En malta odottaa, että ne muotoutuu kunnolla :p

Kommentoi