Kesäviikonloppu risteilyllä

Moikka! Toivottavasti kaikkien viikonloppu on sujunut hyvin ♥ Me ollaan kotiuduttu risteilyltä eilen myöhään illalla. Koko reissu oli kyllä todella onnistunut – pieni irtiotto breikki! Jollaisia pitäisi muuten ehdottomasti olla useammin! Vaikka oli kyllä kiva palata omaan sänkyyn nukkumaan, sitä osaa aina hotelleissa tai laivalla nukuttujen öiden jälkeen arvostaa ihan eri tavalla. Mutta haluatteko nähdä lisää kuvia risteilyltä?? Toivottavasti, koska tässä niitä tulisi ;-)

Oltiin tosiaan Viking Gracella ja kuten moni pidempi aikainen lukija on saattanut huomata niin siitä on muodostunut ylivoimainen suosikki. Gracella kaikki toimii niin ulkonäkö, ruoka kuin viihtyvyys! Meidän risteily alkoi hytissä odottavilla suklaamansikoilla herkuttelulla ja lasillisten kilistelyllä. Tämän jälkeen suunnattiin nopeasti kannelle katsomaan, kun laiva meni Ruisrockin ohi. Oli hauskaa katsella, miten moni sieltä heilutteli laivalla oleville. Tämän jälkeen lähdettiin syömään sekä kiertelemään tax freetä. Päädyttiin vielä myöhemmin yksille laivan yökerhoon, jossa esiintyi coverbändi. Väsymys ja flunssa painoi kuitenkin sen verran paljon päälle, että mentiin jo ennen yhtä nukkumaan.

Seuraavana aamuna vuorossa oli odotettu aamupala  Löytyykö täältä muita hotellien ja laivojen aamupalojen rakastajia? Sitten uusi hieman tarkempi kiertely tax freessä ja Victoria’s Secretillä – voisin esitellä muutaman ostoksen myöhemmin omassa postauksessa. Päivällä nautittiin esiin saapuneesta auringosta niin laivan kannella kuin ison ikkunan edessä kahvitellessa sekä pelailtiin pelikoneilla, joista Tatu onnistui voittamaan yli sadan euron potin. Tai no voitin mäkin oikein kahdeksan euroa, hahah…

Siinä olisi tiivistettynä meidän kesäristeily – toivottavasti piditte tällaisesta koostepostauksesta!

13 Responses to “Kesäviikonloppu risteilyllä”

 1. Avatar Elli sanoo:

  Vau kuinka upeita noi maisemakuvat!<3 Grace on kyllä yks munkin lempparilaivoista :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit kiitos paljon <3 Piristävää kuulla sun pitävän niistä! Ja Gracesta, se on kyllä niin kiva laiva :) xx

 2. Avatar Sanna sanoo:

  Minkä niminen drinkki toi oli?

  • Saija Saija sanoo:

   Se on mansikkamargarita! Oli kiva, kun tekivät sen tuolla tuoreista mansikoista :)

 3. Avatar Emilia sanoo:

  Laiva reissut on aina ihania, siitä aamupalasta puhumattakaan <3 Niin upeita kuvia taas kerran. Miten ihana tollanen paketoitu mansikkalautanen, voisi toteuttaa ihan kotona yllätyksenä tai viedä jollekkin kyläillessä :3

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla sun kans pitävän risteilyistä ja erityisesti niisät aamupaloista <3 Kiitos kovasti Emilia, kiva kun kommentoit niin aktiivisesti :) Totta, siinä on muuten hyvä idea. Oon joskus noita tehnyt ja silloin huomasin, että noiden tekeminen on itse asiassa yllättävän helppoa :)!

 4. Oikeen kivat kuvat ja risteily oli varmasti mukava! :) Noi mansikat näyttää kyllä niin herkuilta, mut vielä sitten itekki onneks kesällä pääsee omille risteilyillensä!

  • Saija Saija sanoo:

   Super iso kiitos sulle :> Oli kyllä todella mukavaa, pieni irtiotto ”arjesta”, vaikka lomalla tällä hetkellä oonkin. Kiva kuulla, että sä kans pääset risteilemään. Suosittelen lämpimästi noita mansikoita – ne oli niin herkullisia :p

 5. Avatar Aino sanoo:

  Miten saat aina näin onnistuneita kuvia? :D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi en saa aina :D Kyllä sinne kameraan tallentuu myös epäonnistuneita otoksia. Mutta kiitos paljon, tämä kommentti piristi kyllä mun päivää <3 xx

 6. Avatar Nelli sanoo:

  Ihanan tunnelmallisia kuvia

 7. […] // Satamassa odottamassa laivaan pääsyä. Jos missasit postauksen aiheesta niin se löytyy täältä. // Oon tänä kesänä syönyt jopa enemmän kirsikoita kuin mansikoita. Täytyy varmaan kuitenkin […]

Kommentoi