Kesäillan terassipiknik

[mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö: Black Tower Ice

black tower juomat alko

Muistatteko, kun muutama viikko sitten kirjoittelin tänne kesän bucket listan? Oon onnistunut jo muutaman jutun niistä toteuttamaan ja jälleen olisi yksi kohta yliviivattavana: kesäisen piknikin järjestäminen. Kaupallisen kampanjan myötä järjestin mulle ja Tatulle kuplivan piknikin meidän omalle terassille. Suunnittelin aluksi, että lähdetään johonkin puistoon tai rantaan istuskelemaan, mutta miksi ihmeessä sitä ei hyödyntäisi omaa terassia, kun sellainen meiltä kerran löytyy. Oma terassi sopi oivallisesti iltapiknikin järjestämiseen!

Vein terassille peiton, viltin, tyynyjä ja kasan herkkuja. Meidän piknikiltä löytyi tuoreita suomalaisia mansikoita, ananasta, pensasmustikoita, Tatun lempisipsejä sekä täytettyjä croissanteja. Jos joskus haluatte tehdä täytettyjä croissanteja niin suosittelen testaamaan jäävuorisalaatin, mozzarellan, tuoreiden mansikoiden ja balsamicon yhdistelmää. Toimii tajuttoman hyvin!

drinkkivinkit

Juomapuolesta vastasi jääkylmä Black Tower Ice, joka on tämän kesän hittijuoma. Se on hieman makeahko luomukuohuviini, joka sopii myös vegaaneille. Maussa yhdistyy keskenään niin makeus kuin hedelmällisyys. Se pitää sisällään muun muassa päärynää ja omenaa. Ja koska kyseessä 100 % luomuviini niin se ihastuttaa monet myös tuotantomenetelmillään – hienoa, että tällaisissakin asioissa ajatellaan myös vegaaneja.

Black Tower Ice maistuu parhaimmalta todella viileänä, jäiden kera. Siitä on mahdollista tehdä myös simppeli drinkki, johon tarvitaan kuohuviinin lisäksi jäitä, kourallinen tuoreita mansikoita sekä mintunlehtiä. Mintun maun saa paremmin esille, kun lehtiä läimäyttää käsien välissä. Tämä kuohuviini sopii täydellisesti kesäilloista nautiskeluun, mutta muuntautuu hyvin myös juhlajuomaksi hieman isommallekin porukalle!

Nyt mä toivotan teille kaikille aurinkoista viikonloppua Nauttikaa mahdollisesta auringosta, olitte sitten missä tahansa. Mun olo alkaa kans olla jo energisempi, joten päästään huomenna lähtemään risteilylle – siitä tulee varmasti jälleen hauska reissu!

PS. Suomen alkoholilainsäädännön vuoksi alkoholia tai mitään siihen viittavia kommentteja ei voida julkaista.

4 Comments
 • Ida
  Posted at 11:00h, 07 heinäkuun Vastaa

  Wow, ootko käyttänyt vaan omaa tukkaa tossa nutturassa vai onko sulla lisäkkeitä sielä, kun se näyttää noin tuuhealle? Olisi kiva saada jotain vinkkejä/ tutoriaaleja lyhyiden hiusten laittoon! :)

  • Saija
   Posted at 11:27h, 07 heinäkuun Vastaa

   Vain omaa tukkaa :) Hei tosi kiva idea! Voisin kyllä tehdä jonkun tutoriaalipostauksen joko tästä nutturasta tai yleisesti lyhyiden hiusten kampauksista. Kirjoitan tämän itselleni ylös, kiitos vinkistä :)

 • Katri | Finnlandsnorsk
  Posted at 14:24h, 07 heinäkuun Vastaa

  Tosi kiva postaus ja mun mielestä noi kuvat ja kaikki tosi freshejä! Kyllä lapsina piknikkiä pidettiin omalla nurmikolla ja patiolla niin miksei aikuisenakin :)

  • Saija
   Posted at 15:04h, 07 heinäkuun Vastaa

   Kiitos hirmuisesti Katri :) Mukava nähdä sun pitävän näistä kuvista! Totta muuten, miksei sitä voisi aikuisena tehdä samoja juttuja. Seuraavaksi täytyy kokeilla piknikkiä nurmikolla tai rannalla :-)

Post A Comment