Summer festival look

farkkutakki dr denim

Helou ihanat  Ja terveisiä täältä sängynpohjalta…. Kuten edellisessä postauksessa mainitsin niin onnistuin saamaan kesäflunssan. Kirjoittelin postaukseen, että se varmasti menee pian ohi. Noh, ei mennyt vaan paheni. Voin sanoa, että eilen oli elämäni huonovointisin päivä. Olin niin kovassa kuumeessa ja heikossa olotilassa etten jaksanut nousta sängystä kuin lääkäriin ja pakolliseen apteekkikäyntiin. Jälkimmäiseenkin nousin itku kurkussa. En edes avannut konetta koko päivänä ja se jos mikä on mulle harvinaista :D Tänään olo on ehkä pikkusen energisempi, mutta ei tässä silti vielä voiton puolella olla. Ollaan lauantaina lähdössä risteilylle, joten toivon olevani viimeistään silloin täysin terve. Jos teillä on jotain flunssan karkoitusvinkkejä niin otan ne ilomielin vastaan. Tämä pöpö on niin vahva ettei vitamiinit, särkylääkkeet, inkiväärishotti tai edes jätski tunnu auttavan :D

Sitten itse tähän päivän aiheeseen ja tähän asuun eli mun festarilookkiin! Tämä kesä on siitä harvinainen, että meillä on liput kahdelle eri festareille. Ei olla mitään maailman innokkainta festariporukkaa Tatun kanssa, mutta Provinssissa oli sen verran hauskaa etten millään malttaisi odottaa seuraavaa tapahtumaa. Provinssi yleensä tunnetusti sataa vettä kaatamalla, mutta nyt tapahtui suuri poikkeus. Sää helli festarikansaa koko viikonlopun ja sen vuoksi mäki pääsin pukemaan shortsit jalkaan! Ensimmäisenä päivänä mun päällä oli vaaleanpunainen farkkuhame (löysin vihdoin sellaisen) sekä Leviksen t-paita. Lauantain asu puolestansa koostui Filan kukkaisesta t-paidasta, jonka pukemisesta suunnittelin jo tässä talven postauksessa :D Sen kaveriksi Leviksen shortsit, vaaleanpunainen farkkutakki ja tennarit.

Jacket Dr Denim | T-shirt Fila | Shorts Levi’s | Shoes Fred Perry (saatu)

Kaikki tämän asun vaatteista on Junkyardilta, josta on tullut tilailtua vaatteita ja kenkiä jo useamman  vuoden ajan. Mulle meinasi tulla valinnanvaikeus noiden Leviksen shortsien kanssa – olisin nimittäin voinut ottaa ne kaikissa mahdollisissa sävyissä. Nämä tummansiniset ovat ainakin sellaiset, jotka menee kaikenlaisten yläosien kanssa.

Mitäs piditte mun festarilookista? Entä ootteko te menossa tänä kesänä festareille?

12 Responses to “Summer festival look”

 1. Avatar Roosa sanoo:

  Niiin ihana sinä sekä asu! <3 Pikaista paranemista!

 2. Avatar Paula sanoo:

  Toivottavasti sun olo paranee ennen risteilyä :) Laivalla ei oikeen kiva oo olla flunssassa.
  Muutenkin aivan ihana asu! Ihastuin tohon paitaan :3

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta :( Täytyy toivoa parasta! Onneksi tänään olo tuntuu edes hieman paremmalta. Mukava kuulla sun pitävän tästä asusta :) Tuo paita on kyllä tosi kiva – kuvio tekee siitä sopivan tyttömäisen <3

 3. Avatar JennyJanette sanoo:

  Upea festarilook! Nuo kengät on kyllä ihanat <3

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi, kiitos sulle paljon :) Niin ilahduttava kuulla, että festarilook ja kengät on sun mieleen! Nuo kengät on munkin mielestä niin upeat <3

 4. Avatar Katja sanoo:

  Kesällä flunssa on tosi kurja, mut ainoo hyvä puoli on että ainakin joutuu pakostakin vähän pysähtymään ja lepäämään menojen välissä :D mutta pikaista paranemista siis! Ja noi Leviksen shortsit on ihan superkivat <3

  Tikkurilafestarit ois itsellä pian edessä missä on kaikki kovimmat suomalaiset artistit, sain jopa töistäkin vapaata, eikä malttais millään odottaa!!

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo on muuten totta :D Ei olisi tänä kesänä tullut vietettyä varmaan yhtäkään päivää näin leväten, haha. Että jotain positiivista tässäkin! Nyt jo onneksi hieman parempi olo :) Oi kuulostaa hyvältä! Ja huippua, että sait sen vapaaksi niin pääset nauttimaan festareista <3 xx

 5. Avatar SofiaEmilia sanoo:

  Ihana look ja pikaista paranemista <3!

  Mulla jää tänä vuonna festarit välistä, vaikka olen viimeisen kolmen (vai neljän) vuoden aikana käynyt. Nyt meillä on kuitenkin suunnitelmissa poikaystävän kanssa pientä minilomaa jonnekin lämpöiseen kun sain töistä 5 päivän miniloman elokuun ekalle viikolle!:) maltan tuskin odottaa, varsinkin kun tää meidän kesä ei ota alkaakseen..

  • Saija Saija sanoo:

   Isot kiitokset sulle <3 Olo on onneksi jo pikkusen parempi :) Voi mutta kyllä miniloma voittaa festarit! Ihanaa, että sait vapaata niin pääsette jonnekin lämpöiseen. Tämä meidän kesä on kyllä sellainen ettei auringosta pääse lomalla nauttimaan ollenkaan... Täytyy melkein lähteä matkalle lämpöiseen, jos haluaa takuuvarman auringon :)

 6. Avatar Eeva sanoo:

  Tosi ihana asu! Niin freshi! Erityisesti tykkään noista arskoista ja kengistä, vaaleanpunainen on oma suosikkiväri just nytte. En tiiä onko sulta kysytty jo miljoona kertaa, mut mistä noi aurinkolasit on?? Pikaista paranemista sinne!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti sulle Eeva :) Huippua nähdä teidän pitävän tästä asusta! Sama täällä, vaaleanpunainen iskee ja lujaa <3 Ei ole taidettu kysyä eli ne on SheIn-verkkokaupasta. Toki jo viime vuoden puolella hankittu, mutta uskon niitä löytyvän vielä :)

Kommentoi