CYPRUS POSTCARDS

Arvaatteko minkä aika on? Matkapostausten  Tykkään älyttömästi toteuttaa näitä, kun pääsen vielä kuvien myötä hyppäämään tilanteisiin. Toivottavasti tunnelmat välittyy myös teillekin! Lyhyesti sanottuna Kypros oli ihana. Niin ihana, että tällä hetkellä eletään kevyttä kotiinpaluumasennusta… Sateinen Suomi ei ollut mikään paras mahdollinen vastaanotto, mutta onneksi tämän viikonlopun Provinssin sää näyttäisi hellivän meitä. 

Jos joltain sattui mennä ohi niin vietettiin viikko Kyproksen Limassol-nimisessä kaupungissa. Kyseessä on Kyproksen toiseksi suurin kaupunki. Ainakin Limassolista löytyi todella laaja hotellivalikoima enkä voi kuin antaa kymmenen pistettä meidän omalle. Päädyttiin Atlantica Miramare Beach Hotelliin, joka on nimensäkin mukaisesti käytännössä kiinni rantakadussa. Altaalta oli suorat näkymät mereen, joten oli kiva kun pääsi joka päivä valitsemaan kummassako haluaa uida.

Kyprokselta jäi päällimmäisenä mieleen ystävälliset ihmiset (erityisesti hotellin ja liikkeiden henkilökunta), iso rantakatu, joka kulki pitkälti koko Limassolin mitalta, iso ostoskeskus, jossa vietettiin yksi päivä shoppaillen, kauniit kukat ja muutenkin todella upea luonto, kivat löydöt ruokapaikkojen suhteen sekä ilmasta. Sään puolesta ei oltaisi parempaa viikkoa voitu valita! Suomessa satoi lähes kaikkina päivinä, mutta Kyproksella lämmintä riitti reippaasti yli 30 astetta eikä sateesta ollut tietoakaan. Loppuviikosta lämpömittari näytti jopa +37 ;-)

Dress* House of Brandon

Meidän päivät alkoi aina todella täyttävällä aamupalalla (pannukakkuja, Nutellaa, tuoretta leipää, jugurtteja, granolaa, hedelmiä, mehua…), jonka jälkeen siirryttiin altaalle. Auringottoa sekä paljon uimista  Tällä reissulla mä jopa pystyin rentoutumaan aurinkotuolissa, haha. Yleensä oon niin malttamaton ihminen, etten pysty olla hetkeäkään paikallani. Viikon aikana tuli aloitettua uusi kirja, johon uppoutuminen saattoi vaikuttaa myös aurinkotuolissa viihtymiseen!

Päivällä altaalla hengailun jälkeen otettiin pitkät kylvyt kylpyammeessa, jonka jälkeen lähdettiin kiertelemään kaupunkia. Limassolin kadut olivat ruuhkaisimmillaan päivällä. Iltaisin vastaan tuli vain perheita ja pariskuntia, jotka menivät viettämään iltaa ravintoloihin. Sitä sellaista biletyskulttuuria ei tässä kaupungissa näkynyt laisinkaan. Limassol oli muutenkin todella levollinen paikka.

Myöhäisiltojen paras juttu oli ehdottomasti kallioiden ja isojen kivien päällä kävely, auringonlaskun katsominen, hiljaisen meren kuuntelu ja hotellin allasbaarin livemusiikin sekä esityksien katselu. Eräänä iltana oli mieletön tulishow, mutta siitä lisää myöhemmin! Vaikka kahdeksan päivää kuulostaa pitkältä ajalta niin tuntuu silti, että paljon olisi ollut vielä nähtävää!

Siinä olisi ensimmäinen reissupostaus – laittakaa ihmeessä kommenttia, että mitä piditte ensimmäisesta osasta?

15 Responses to “CYPRUS POSTCARDS”

 1. Ihana kuulla, että teillä oli erittäin onnistunut reissu! <3 Ja ai että, nää kuvat, ne on niin upeita ja koukuttavia -saa matkakuumeen nousemaan! :) Seuraavia matkapostauksia odotellessa :)

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti :) Mukava kuulla, että pidit näistä kuvista <3 Matkakuume on kyllä niin paha! Se nousee itselläkin vain uudelleen ja uudelleen näitä kuvia katsoessa. Huippua, että odotat jo seuraavia postauksia :) xx

 2. Avatar Kata sanoo:

  Aivan ihanalta ja niin rennolta kuulostaa teidän reissu. Ihania kuvia myös :) voi että onneks Suomessakin nyt näyttää kelit lämpenevän, ei ole niin suuri matkakuume kun talvisin, koska suomen kesä <3 ja lämmittää se että syksyllä pääsen samantyylisiin maisemiin Rodokselle :) Kypros vaikuttaa upeelta paikalta ja en malta odottaa lisää postauksia kohteesta. Ja hei teidän hotelli kuulostaa ihanalta, monesti oon halunnut myös rantahotelliin mutta koskaan ei ole sellaista tullut valittua, en tiedä miksi vaikka sata kertaa ois ollut mahdollisuuskin:')

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti Kata :) Meillä oli kyllä todella onnistunut reissu, mutta tosiaan onneksi Suomessakin päästään nyt nauttimaan kunnon hellekeleistä! Voi Rodos on ihana paikka myös <3 Oltiin siellä viime kesänä ja ihastuin siihen paikkaan kyllä todella paljon. Kypros oli myös mieluinen paikka - haluaisin heti takaisin. Suosittelen lämpimästi rantahotellia. Erityisesti Kyproksella se oli todella hyvä valinta, kun kaikki palvelut oli silti melko lähellä vaikka hotelli olikin ihan rannassa kiinni :)

 3. Avatar hr sanoo:

  kävittekö pafoksessa? oon menossa sinne syyskuussa ja haluaisin mieluusti kuulla vinkkejä:)

  • Saija Saija sanoo:

   Ei käyty, joten sinne ei valitettavasti ole antaa vinkkejä :/ Mutta taksikuski ainakin kehui sitä paikkaa, joten varmasti kiva kohde. Ihanaa reissua jo etukäteen :) xx

 4. Avatar M sanoo:

  Sun blogi on ainoo mitä jaksan oikeesti lukee! Tykkään tosi paljon sun tavasta kirjottaa, hyvistä kuvista ja muutenkin niin kivoista ja positiivisista postauksista!<3

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö? Ihana kuulla, tämä oli niin lämmin henkinen kommentti :) Kiitos hirmu paljon – tällainen motivoi mua todella paljon kuvaamaan lisää sekä yleisesti koko blogiin <3

 5. Avatar Nelli sanoo:

  Ihania kuvia <3 Oot kyllä niin taitava kameran kanssa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi miten piristit mun päivää tällä kommentilla, kiitos paljon :) <3

 6. Avatar tiiijau sanoo:

  Eiii mun matkakuume vaan kasvaa :-D ihania kuvia, näitä ois ilo nähdä vielä lisääkin. Saadaanko me lukijat nähdä vielä lisää materiaalia teidän matkasta? Terveisin matkakuumeinen (en malta odottaa kun 10 päivää omaan Kroatian matkaan)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei! Mutta ihanaa, kun pääset Kroatiaan :) Kivaa reissua jo etukäteen <3 Ja kyllä, materiaalia löytyy vielä vaikka kuinka paljon. Palailen niiden kanssa jo ensi viikolla :p

 7. Mukavia matkakuvia :) suomessa on niin harmaata, toivottavasti aurinko vielä paistaisi kesän aikana :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos tuhannesti Katri kommentistasi :) Niinpä, pidetään peukkuja koko kesän kestävälle auringonpaisteelle. Ensi viikolla ilmeisesti sataa, mutta toivottavasti ei joka päivä :’)

 8. […] Ravintola, jota kuvastaa sana lämminhenkinen. Bongasin myös tämän Tripadvisor-sovelluksesta, jossa se oli kerännyt älyttömän määrän hyvää palautetta. Päätettiinkin viimeisenä kokonaisena päivänä testata se. The Garden on nimensäkin mukaisesti kuin puutarhassa. Varsinkin ulkona istuessa pöytiä ympyröi upeat kukat, kasvit, puut, vesiputoukset ja lattioissa olevat vesialtaat, joiden päällä olevien askelmien kautta tarjoilijat ”hyppivät”. The Garden menu on tajuttoman pitkä, joten täältä löytyy ruokaa joka lähtöön. PS. Join täällä parhaimman mojiton, jota oon koskaan edes maistanut – kuva siitä löytyy täältä postauksesta. […]

Kommentoi