Kesän kauneustuotteiden top viisi

Heii!! Mitä teille kuuluu? Tänne kuuluu tosi hyvää, viime päiviin voisi tiivistää auringonoton, kuumuuden ja hyvän ruuan Ollaan molemmat ihan rakastuneita koko Kyprokseen! Valitettavasti reaaliaikaiset paremmat kuulumiset täältä eivät onnistuneet, koska wi-fi on täällä käsimmättämön huono… Tämä postaus löytyi onneksi luonnoksista, mutta tämän pienen tekstin kirjoittamiseen on tähän mennessä kulunut reilu puoli tuntia. En tiedä itkisinkö vai nauraisinko :D Ehkä valitsen jälkimmäisen, koska pääsen kyllä kertomaan teille meidän reissusta sitten kotoa käsin. Nyt kuitenkin pakko vinkata teille mun kesän kauneustuotteiden top5 (sekalaisessa järjestyksessä):

Oon onnistunut saamaan reisussa kivan rusketuksen, joten itseruskettavaan (ei toivottavasti) ole tarvetta ainakaan muutamaan viikkoon. Mutta sitten, kun taas on niin käyttöön pääsee uusi luottotuotteeksi kertaheitolla päässyt itseruskettava! Olin aluksi hieman skeptinen tämän toimimiseen, mutta se sai heti arvosanaksi 6/5. Kyseessä on Be3-sarjan Miracle Tan-itseruskettava, joka alkaa vaikuttamaan jo parissa tunnissa. Todella iso plussa siitä, että tämä ei tahraa vaaleita vaatteita tai lakanoita.

Mun kasvot on kaikista huonoimmat ruskettumaan. En tiedä mikä siinä on, mutta onneksi itseruskettavia löytyy myös kasvoille! Be3 sopii myös kasvoille, mutta oon tykännyt käyttää tätä Acon Sun Kissed-nimistä kasvovoidetta, joka päivettää pikkuhiljaa. Tämän kanssa ei ole ollut ongelmia, että tulisi rajoja!

Oonko ainoa, joka on innoissaan Lumenen uudistuneesta lookista? Ulkoasun lisäksi miellyttää heidän huulipunansa, joista mun huulilta voi tänä kesänä bongata kahta erilaista. Toinen on hieman kiiltävämpi ja toinen enemmän mattaisempi. Täydellisiä arkipunia!

Kesän kuumuus ei houkuttele hajuveden käyttöön vaan siirryn aina suosiolla body misteihin. Täällä reissussa on tullut käytettyä Naturalium-nimistä kookoksen tuoksuista suihketta. Oon hulluna kookokseen, joten tämä pullo on tyhjä alta aikayksikön :D

Viimeisenä pointsit Loréalin peitevoidepaletille! Tällä paletilla pystyy peittämään niin pienet epäpuhtaudet, tummat silmänaluset kuin punoittavat kohdat. Mä käytän kesällä paljon vähemmän CC-voidetta, joten se on hyvä että nämä kaikki sävyt ovat kevyitä niin ei jää sellaisia ”läikkiä” peitekohtiin – jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Mitäs piditte tällaisesta postauksesta? Entä ovatko nämä tuotteet teille entuudestaan tuttuja?


12 Comments
 • coconestar
  Posted at 18:24h, 25 kesäkuun Vastaa

  Hei! Pidin postauksesta paljon :) Ja ihanan raikkaita kuvia jälleen, näistä tulee aina niin ihana kesäfiilis. Mun blogissa on nyt meneillään linkkaa blogisi, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa!

  http://lydian-animal.blogspot.fi/2017/06/linkkaa-blogisi.html

  • Saija
   Posted at 13:51h, 26 kesäkuun Vastaa

   Mukava kuulla sun pitävän tästä :) Kiitos kovasti! Kuvista saatu palaute on niin motivoivaa. Mä käyn kurkkaamassa sun postauksen :) xx

 • Tinpsu
  Posted at 20:36h, 25 kesäkuun Vastaa

  Miten hyvin nuo Lumenen uudet punat pysyy huulilla? Sävyt on aina olleet mun silmään nättejä mutta pysyvyys huulilla poikkeuksetta ihan surkea :(

  • Saija
   Posted at 08:54h, 26 kesäkuun Vastaa

   Onpa harmi kuulla :/ Mä en ole kovin monia ”vanhoja” Lumenen huulipunia testannut, joten en osaa verrata mutta näistä paremmin pysyy tuo hieman mattainen. Eli epäilen, että koostumus vaikuttaa paljon asiaan. Jos haluat näitä kokeilla niin suosittelen siinö tapauksessa sitten sitä :)!

 • Emilia
  Posted at 22:48h, 25 kesäkuun Vastaa

  Mikähän siinä aina on, että ulkomailla toimii netti niin surkeesti just silloin ku haluis päivittää kaikkia ihania juttuja sieltä :D tän postauksen huulipunat näyttää super kivoilta ja pirteiltä, täytyisi päivittää omaa meikkivarastoa selkeästi parilla uudella yksilöllä ;)

  • Saija
   Posted at 13:58h, 26 kesäkuun Vastaa

   Sanos muuta :D Ensin se toimi ihan hyvin js nyt ei sitten enää ollenkaan… Kiva kuulla, että innostuit kans noista huulipunista. Lumenelta löytyy upeita sävyjä :)!

 • Tuula / Tuula's life
  Posted at 18:09h, 26 kesäkuun Vastaa

  Hei Saijis!
  Ihanaa lomaa Kyprokselle!
  Minä valkoisine jalkoineni olen ikuinen itseruskettavien tuotteitten käyttäjä.
  Tuo Miracle Tan on vieras tuote minulle ja kiinnostaa. Millainen tuoksu siinä on? Tuoksuuko se itseruskettavalle tuotteelle?
  Vai olisiko peräti tuoksuton? Sellaista haen :)

  • Saija
   Posted at 10:08h, 27 kesäkuun Vastaa

   Kiitos kovasti :) Kannattaa testata tätä! Tässä on hieman sellainen parfyyminen tuoksu – todella hyvä, mutta ei kuitenkaan liian voimakas :)

 • Katri | Finnlandsnorsk
  Posted at 19:16h, 26 kesäkuun Vastaa

  Mulla myös tuo ACO:n Sun Kissed enkä koe että auttaisi yhtään mihinkään rusketukseen tai päivittymiseen, mutta tulee välillä laitettua sitä kasvorasvan sijaan meikin alle, että tulisi käytettyä se joskus loppuun eikä tarvitsisi heittää roskiin.

  • Saija
   Posted at 10:11h, 27 kesäkuun Vastaa

   Niinkö :o Onpas jännä, koska mä huomaan sellaista pientä päivitystä. Toki varmasti ”lähtötilanne” vaikuttaa lopputulokseen myös. Onneksi tätä voi kuitenkin käyttää kasvovoiteena niin ei mene ihan hukkaan :)

 • Eeva
  Posted at 19:18h, 27 kesäkuun Vastaa

  Heii paljon maksoi tuo itseruskettava ja mistä saa?

Post A Comment